29.bölüm

2.1K 98 1
                                    

Ayaz olayından tam 3 hafta geçmişti. Ve ben bu 3hafta boyunca arkadaşlarım ve babamla gereğinden fazla vakit geçirmiştim. Hatta Elifnaz'a bir sözüm vardı. Ona bir erkek ayarlayacaktım. Yazgı yada ayarlamak istedim fakat istemedi. Neymiş zaten peşinde birsürü erkek varmışda çıkmıyormuş. Hah bende Adriana Lima. Meyve suyumdan bir yudum daha aldım ve Doğukan'nı beklemeye koyuldum. Evet Doğukan'ı. Çünkü şuana kadar bana en çok Doğukan değer vermişti. Çünkü o beni seviyordu. çok seviyordu...

Ayaz la hala çıkıyorduk. Fakat ben bu işi ne zaman bitereceğim hakkında hiçbir fikrim yoktu. Ben etrafa bakınırken yanımdaki sandalye bir anda çekildi ve biri oturdu. Yüzümü yanıma oturan kişiye çevirdim ve gülümsedim.

"Selam"

"Selam"

"Naber"

"İyi Doğukan sen"

"İyi. Noldu hangi dağda kurt öldüde beni çağırdın"

"Ne alakası var?"

"Ne ne alakası var?Abicim beni şu 2buçuk aydır aramadın. Tamam ayrıldık ama neden arkadaş değiliz. Yoksa ben senin düşmanın mı oldum. Hı söyle bana Özüm hı söyle artık benide mi Gizem gibi düşmanın olarak mı görüyorsun söyle?!"sonlara doğru çatallaşan sesini umursamadan devam etti.

"A dimi ben seni öldürmeye kalktım. Senden nefret ettim. Seni herzaman üzdüm. Ve sende beni düşmanın olarak görüyors-.."sözünü keserek

"Ben seni hiçbir zaman ne düşmanım olarak ne de nefret ettiğim kişi olarak gördüm. Ben seninle biraz konuşmak birbirimizle bir abi-kardeş gibi davranmamızı isteyecektim. Demek ki sen beni düşmanın olarak görüyorsun ki benim senden nefret ettiğimi söylüyorsun. Tamam sen nasıl istersen "dedim ve ayağı kalktım. Beni kolumdan kavrayıp kendine çevirdi. Gözleri dolmuştu. Alayla gülerek

"Ne o? Görüşmeyeli fazla duygusal olmuşsun"dedim. Gözlerini kapatıp sıktıktan sonra dudaklarını araladı ve gözleri dolu bir şekilde konuşmaya başladı.

"Seni kaybettiğimden beri ben böyleyim. Sen beni sevsende sevmesende ben seni her daim seveceğim şimdilik görüşürüz"dedi çatallaşan sesi ile kolumu bırakıp hızla yanımdan ayrıldı.

***

Azra larla birlikte kız gecesi yapacaktık. Ayaz dan a sonra bu bana gerçekten iyi gelecekti. Bende alel acele alışveriş merkezinden birkaç giysi aldım. Hızla üstümü giyinip evden çıktım. Arabama atlayıp kuaföre yol aldım. Kuaförün yanına geldiğimde saçımı mora boyattım(27.bölümün multimediasındaki saç). Hafif bir dalga yaptırdım. Eve gidip kendime makyaj yaptım. Makyajı çok abartılı yapmamıştım. Her zaman olduğu gibi...

Ama sanki bu daha güzel olmuştu ayağıma krem rengindeki Isabel marant larımı geçirdim .ve arabama atladım. İlk babamın iş yerine gidecektim.

***

"Eee nasıl gidiyor işler" diye babamın ofisine daldım. Ve dalmaz olaydım 4 çift göz benim üzerimde toplandı galiba ben çok büyük bir çukura düşmüştüm.

"A pardon telefonum çaldıda. Murat bey bazı dosyalar alınacakmış alabilir miyim?"

dedim ve babamın yanına yaklaştım

"İyi kıvırttın ha"dedi babam

"Ah baba görevimiz ha bi de ben bugün azralarda kalcam"dedim kafasını tamam anlamında salladı.

"İyi günler efendim iyi toplantılar"dedim. Ve yanlarından ayrıldım. Arabaya atlayıp Azra ların evine doğru gazı kökledim.

Eve geldiğimde zili çaldım. Kapıyı Azra açmıştı üstünde çok kısa bir etek ve göbek açık vardı. Benim boyum Azra dan uzun olduğu halde hatta ben topuklu bile giymiştim benden uzun duruyordu. Galiba giydiği topuklu ayakkabı 10cm di. Ben Azra nın ayakkabılarına dalmış bir haldeyken beni Elifnaz dürtükledi.

"Nevar be?!"diye çirkefleştiğimde beni kolumdan tutup içeriye doğru çektiler. Kapıyı kapatıp beni bırakıp birlikte salona doğru ilerlediler. Bende vakit kaybetmemek için bekletmeden yanlarına gittim.

"Ee ne zaman çıkıyoruz?"dedi Yazgı.

"A cevabım hayır benim bir sevgilim var"dedim ve kahkaha atmaya başladım herkes

"Iyk iğrençsin Özüm ya"dediler. Benimde kahkaham daha da şiddetlendi. Kahkaha mı bölen Azra nın kafama sertçe vurmasıydı.

"Ah! Ya napıyon acıdı!!"dedim başımı tutarak.

"Herneyse kızlar hadi toplanın alemlere akıyos!"dedi Elifnaz ve hep birlikte ayağa kalktık. Kapıya doğru ilerledik ki Azra nın telefonu çaldı. Telefonu cebinden çıkardı ve aramayı meşgule aldı.

"Neden açmadın?"dedim.

"Bu gece bizim gecemiz kızım!"dedi.

***

Barda önümde meyve suyuyla oturuyorduk. Elifnaz 2bardak viski içmişti fakat sarhoş değildi. Yazgı da benim gibi hiç içki içmemiş meyve suyu içmişti. Azra 3bardak viski içti ve şuan yarı sarhoş.

"Hadi Özüm cevap ver"

"A pardon dalmışım Cesaretlik"

"Tamam git şu adamı yanağından öpüp bu gece yanıma gel de"dedi Elifnaz karşıdaki şişman ve zengin görünümlü adamı göstererek.

"Hayır başka bir soru!"

"Hayır!Hadi herkes seni bekliyor."

"Ya of tamam be"dedim ve ayağa kalktım. Adamın yanına doğru ilerlemeye başladım.

Adamın omzuna elimi koyarak yüzünü bana dönmesini sağladım. Yanağından öpüp

"Bu gece yanıma gel"dedim göz kırparak. Tam arkamı dönmüşüm gidecektim ki adam beni belimden kavradı.

"Geceyi beklemeye ne gerek var şimdide olur"

"Yok canım akşam daha iyi"dedim korkudan titreyen sesimi aldırmadan.

"Gel hadi bebeğim naz yapma"dedi galiba adam sarhoştu.

"Bırak ya napıyon bırak"diye bağırdım. Azra koşarak yanımıza geldi.

"Bırakır mısınız?Arkadaşımı"dedi adamın elini çekmeye çalışarak. Azra nın ardından Elifnaz ve Yazgı da geldi. Elifnaz adamın yüzüne hadi hesabı olmayan yumruklar atmaya başladı. Sonra hızlı adımlarla bardan ayrıldık. Kolumdaki saate baktığımda saat 23:55 ti. Yani biz tam 4:30 saatir buradaydık. Vay be!

Benim arabama bindik.

"Kızlar sahil kenarına gidelim mi?"

"Tamam olur"

"Hop hop bana kimse sormuyor!"dedim.

"Tamam sen ister misin?"dedi Elifnaz bıkkınlıkla.

"E yani kızım"dedim ve sahile doğru gazı kökledim.

***

Sahilde kızlarla ellerinizde topuklulararımız çıplak ayaklarla yürüyorduk. Ve karşıma o ikisi çıktı. Birbirlerini öpüyorlardı...

♤Ruh Öküzüm♤Where stories live. Discover now