18.bölüm

3.1K 134 1
                                    


Poyraz'a 3 haftadır yardım ediyordum. Biraz gelişmeler olmuştu. Ayaz ile barıştık. Belki buaralar en çok bu beni mutlu etti. Doğukan köpekler gibi peşimde dolanıyor. Gizem sürekli beni arıyor ama ben açmıyorum tabi

Buarada Azra evinde havuz partisi verecekmiş. Beni Elifnaz Ve Yazgı'yı kızlar olarak davet etti. Ayaz'ı, Poyraz'ı, Güney'i davet etmiş. Birde ben her ne kadar hayır desemde birşey söyleyeceği için Doğukan'ıda davet etti. Zaten okullar kapanacağı için baloda var birde onun için bir şeyler alınacak yani işimiz çok uzun olacak.

Aslında havuz partisinin yarın olması iyi oldu. Bir ferahlar okuldan öyle ayrılırız dimi yani. Ama lise4 e geçmek beni çoook üzüyor. Yani şu konuda; lise 4 te yan gelip yatamayacağız. Ve bir yerlere buluşmaya gitmektense çok fazla test çözmemiz gerekecek.

Bilmiyorum babam iyi bir üniversiteye gitmezsem arabamı değiştirmeyeceğini söyledi. Ama neden ki? hem bu bir tehtit bence. Diye düşünürken biri odama daldı. Ve bu odama dalan şahış Azra ydı. Yani başka kim olabilir ki? dimi yani. "Ne var kızım hemen odama dalıyon belki çıplağım. İnsan bi kapıyı tık tıklar ya. A insan dimi unutmuşum," dedim tek nefeste alayla bağırarak.

"Çıplak olmazsın sen bayodan sonra yarım dakikada üstünü giyinirsin bunu senden bile iyi biliyorum canım. Ha bide sen bana hayvan mı dedin?"dedi alayla ve kapının yanındaki 160cm boyu olan ayıcığımı kafama fırlattı. "Ah napıyon be!" diye çirkefleştiğimde kahkaha attı.

"Tamam hadi sana anlatmam gereken tonlarca şey var"dedi ve aklım hemen 'şey' kelimesine takıldı ve fesatlığım baş gösterdi. Ona bir osmanlı tokatı atıp susturdum. Ve Azra'yı dinlemeye koyuldum."Bak şimdi havuz partisi yarın tamam mı bizde dün Güney ile partide giyeceğim şeyi almaya gittik. Ben sadece bir bikini beğendim ve onu denemek için kabine ilerledim. İşte bikiniyi giydim ve kabinden çıktım kabinin içinde ayna olmadığı için çıktım ama tamam mı? sonra ben aynada kendime bakarken biri geldi ve bana arkadan sarıldı. Ve benim üstümde sütyen kilot tarzı bir şey var. Sonra ben tabi onu Güney sandım ve 'nasıl olmuşum'dedim bana sarılan adam boynumu öpüyodu. Bende Güney sanıyom ya onu 'gıdıklanıyorum aşkım yapma' dedim. Sonra tekrar 'nasıl olmuşum'diye sordum. 'Çok sexy olmuşsun yavrum' dedi adam. Ve ben şok oldum. Adamın kollarından kurtulmaya çalıştım ama olmadı. Sonra Güney gelip adama yumruk attı ve üstüne çıkıp yüzüne yumruklar yağdırmaya başladı. Sonra güvenlik onları ayırdı. Bizde hesabı ödeyip çıktık. 'Ya kızım sen sorunlu musun? sütyen ve kilota benzeyen şeylerle kabinden çıkmışsın. Orda adam seni kaçırıp tecavüz edebilirdi. Ah delirmişsin sen'diye bağırdı bana ben utanıyordum. Çünkü bana Güney hariç başka bir adam ellemişti uygun olmayan yerlere. Sonra kavga ettik. Yani sürekli o bana bağırdı. Bende en sonunda bana bağırma diye bağırdım ona. O hala bağırmaya devam etti. Bende 'durdur arabayı inmek istiyorum' dedim sakin gibi davranarak. Sonra arabayı durdurdu ve 'yarın görüşürüz seni seviyorum' dedi ve gitti. İnanabiliyor musun?sonra bir taksi çağırdım ve senin yanına geldim."dedi ağlayarak.

Ona sarıldım ve baynumda ağlamasına izin verdim. Onu seviyordum. Tek teselliyi ondan alıyordum o benim kardeşimdi. Onu herşey herkesden çok seviyorum. Benim annem yoktu o bana anne gibi davrandı arasıra babam oldu ben ona kardeş oldum ama onun bana yaptıklarnı ona yapamadım. Bu yüzden ona kendimi çok borçlu hissediyorum. O herşeyin iyisini hakeden bir kız,

herşeyin...

***

Parti zamanı gelmiş çatmıştı. Azra parti için 4saat önce gitmişti. Bende evde bikinimi giyip 51 tane fotoğraf çektim. Evde bikiniyle gezdim. Şimdide plaj elbisemi giyinip plaj çantamı hazırladım ve aşağı indim. Babamın yanağına sulu bir öpücük kondurup partiye gideceğimi söyledim. Ve plaj terliklerimi giyinip evden çıktım. Hemen arabama atladım ve gazı kökledim.

***

Azra nın evindeydik. Onların evinde havuz vardı. Bende bir şenzlonga havlumu serip yattım.

Azra nın ağzından;

Doğukan partiye geldiğini görünce hızla yanına gittim. "Hoşgeldin"dedim alayla. "Hoşbulduk"dedi. "Sana bir şey diyim mi?Sen Özüm'ü sevmezsen başkası sever, sen Özüm'e mesaj atmazsan başkası atar, sen Özüm e sarılmazsan başkası sarılır sen kaybedersin,"dedim buz gibi bir sesle.ve yanından hızla ayrıldım.

Özüm'den

Beni hızla kolumdan tutup çeken kişiye baktım. Bu Ayaz'dı. Beni kolumdan tutup havuza attı. O havuzun kenarında gülerken ona yardım etmesi için elimi uzattım. Elimi tuttu bende onu kendime çektim ve o da havuza düştü biz kahkahalarla gülerken Doğukan sinirden ölüyordu ve bu beni daha çok güldürüyordu.

♤Ruh Öküzüm♤Место, где живут истории. Откройте их для себя