14.bölüm

3.2K 130 6
                                    

multimedia Özüm

Arabadan indiğimizde lunaparka gelmiştik. Burası şehrin en büyük lunaparkıydı. Karşıda pamuk şeker satan amcayı görünce hemen bir çocuk gibi Poyraz ın kolunu çekiştirip "Ben pamuk şeker istiyorum. Lütfen lütfen," dedim ve yavru köpek bakışı attım.

"Tabiki alırız bücür"dedi Poyraz ve burnumu sıktı. Bende ona kaşlarımı çatarak "Bücür?"dedim soru sorar gibi.

"Evet senin yaptığın bu hareketleri yapsa yapsa bücürler yapar"dedi alayla. Kollarımı göğsümde birleştirdim. 'Yapsa yapsa bücürler yaparmış' hı öyle olsun. "Aa yapma böyle"dedi ve bedenimi kendine çekti. Kulağıma yaklaşıp kadifemsi sesiyle "Özür dilerim"dedi. Ah bu çok tahrik ediciydi fakat o şuan ne düşünüyorsa bu olmayacaktı.

"Crazy dance'a binelim mi?" benden uzaklaştı. "Tamam çok iyi olur"dedim. Crazy Dance için biletleri aldık ve boş bir yere oturduk. Dönmeye başlamıştık.

***

Poyraz'ın evindeydik. Lunaparkta Crazy Dance'tan sonra midem bulanmış çöpe kusmuştum. Sonra yolda giderken tekrar midem bulanmış yolun kenarına kusmuştum. Sonra eve doğru bir daha kusmayım diye hızlı gitmiştik. Eve vardığımızda ben tekrar kusmuştum ve çok açtım. Bu yüzden Poyraz bana fırında patates yapıyordu.

Fırında patates sürekli kusunca yenilirse eğer kusmayı ve açlık hissini götürürmüş. Poyaz ve dersleri...

♤Ruh Öküzüm♤Where stories live. Discover now