12.bölüm

3.3K 132 9
                                    

Bugün Cumartesiydi yani parti günü! Partiye Poyraz'la gidecektim. Evet onu aramıştım. Ama iyi biriydi. Görüntülü konuşuyorduk sürekli.

Buarada Elifnaz ve Yazgı partiyi düzenleyenler oldukları için 3 gündür okula gelmiyorlarmış.

Partinin başlamasına tam yarım saat vardı. Saçlarımı yaptırdım ve ödemeyi yaptıktan sonra Poyraz'ı bekledim. Poyraz'da 5dakika sonra gelmişti. Hemen arabaya bindim.

"Çok güzel olmuşsunuz majestereli" dedi gülümseyerek. Kahkaha attım. O sırada arabayı çalıştırdı.

"Sizde çok yakışıklı olmuşsunuz beyfendi". Ikimizde aynı anda kahkaha attık. Ve partiye doğru yol almaya başladık.

***

Partiye vardığımızda Azra'yla Güney'in kıkırdaştığını gördüm. Şapşik bunlar ya. Bende Poyraz'ın koluna girdim. Ayaz barın olduğu yerdeydi ve önünde 10-15 tane bardak vardı. Ve bunların hepsi içkiydi. Sarhoş muydu bu çocuk?

Biz Poyraz'la ilerlerken Elifnaz ve Yazgı yanımıza geldi."E Özümcüm bizi bu yakışıklıyla tanıştırmayacak mısın?"dedi Elifnaz kahkaha atarak.

"A evet unutmuşum. Poyraz bu Elifnaz, Elifnaz bu Poyraz, Yazgı bu Poyraz, Poyraz bu Yazgı." Dedim tek nefeste. Hepsi birbirleriyle el sıkıştılar ve Elifnaz lar yanımızdan ayrıldı. Bide Poyraz ile bir yere oturduk.

Avm'ye gittiğim gün, Elbiseyi aldıktan sonra eve geçtim. Sabah kalktığımda parti'ye Poyraz ile gitmeye karar verdim. Çok ani bir karar olmuş ve çocuğu sabahın köründe arayıp 'Partiye gidek mi?' Demiştim kabul etmişti. İyi ki Poyraz vardı yoksa sap kalacaktim.

***

Saat 12'ye geliyordu."Ben bir hava alıp geliyorum." dedi Poyraz ve yanımdan ayrıldı. Poyraz gittikten sonra birkaç dakika dans edenlere baktım. Ve yanıma Ayaz geldi. Kolumdan tuttuğu gibi çekiştirdi. Ona vursamda bağırsamda birşey dememişti. Kolumu bıraktığında partinin olduğu yerin biraz daha uzağındaydık.

Ayaz bedenini benim bedenime yapıştırdı ve boynumu öpmeye başladı. Yok pardon sömürmeye. Gittikçe yukarı çıkıyordu ve ben onu ittirmeye çalışıyordum ama nafile sendelemiyordu bile. Son çare bağırmaktı.

Ben tam bağıracakken Ayaz'ın dudakları sözümü kesti. Ben onu itmeye çalışıyordum. Ama o hala benim dudaklarımı aralamaya çalışıyordu. Galiba sarhoştu. Nefes almak için dudaklarını çektiğinde, "Bırak beni, senden nefret ediyorum. Lanet olsun napıyosun sen?" dedim. Ve gözyaşlarım intihar etmeye başladı. Hıçkırığa hıçkırığa ağlıyordum çok korkuyordum.

multimedia Gizem

♤Ruh Öküzüm♤Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin