25.bölüm

2.1K 116 9
                                    

Ayaz hastaneden çıkalı tam 1ay olmuştu. Ve o 1 ay boyunca babam iş için Çin'e gittiğinden Ayaz bizde kalmıştı. Hatta Ayaz hep koltukta yatmış beli tutulmuştu. Bende kendi yatağımda mışıl mışıl uyumuştum. "Şişt kızım daldın yine," dedi Ayaz burnumu sıkarak. Ona şirin bir gülümseme gönderdim. Ve yemeğimi yemeye koyuldum.

Poyraz'ın ağzından;

Özüm ile 1buçuk aydır hiç konuşmamıştık ve o onu zorla öpen çocukla sevgiliydi. Buda yetmezmiş gibi bana verdiği sözü tutmadı. Hatta onun yüzünden 1 günde bir sigara paketin bitiriyorum. Azra'yı aradığımda sürekli en son Ayaz ile birlikte olduğunu söylüyor. Bu da beni deli ediyor. O bana çok içtenlikle sigarayı bıraktıracağını söyledi ama verdiği sözü tutmadı. Zaten onun yüzünden instagram,facebook, snapchat ide sildim neden mi? çünkü hep o çocukla resimlerini koyuyor. Ah bu çocuktan nefret ediyorum.

Diye düşünürken telefonumun rahatsız edici melodisi çaldı. Bende daha fazla bu melodiye katlanamayacağım için telefonu hemen açtım. Kim olduğuna bile bakmadan.

"Ne var?"

"Şey biraz konuşabilir miyiz?"

"Hayır"

"Lütfen yalvarırım sana anlatmam gereken çok fazla şey var"dedi Gizem. İnsanların yalvarmasından nefret ediyorum. Ve onun daha fazla yalvarmasını dinleyemem.

"Tamam ------ kafesine gel"dedim ve telefonu suratına kapattım. Hemen özensizce. üstümü giyinip evden çıktım ve arabama atladım.

***

Sizleri sevmemek mümkün mü ya😇

Bu bölüm bir iyi bir kötü ve birazda kısa oldu üzgünüm😑

Sınav haftası var zorundayım😕

Yeni bölüm +1 yorum +5 oya gelicek inş👍

Oy ve yorumlarıbız beni benden alıyor unutmayın sizi çokkk seviyorum💕

Hadi ben kaçar👋

♤Ruh Öküzüm♤Where stories live. Discover now