Teşekkürler& 2. Kitap

2.4K 40 5
                                    

Selam;

Nasıl başlasam bilemiyorum. 1k olduğundaki sevincim ve şimdi 25 k oluşu gerçekten mükemmel. Sizler mutluluk verici varlıklarsınız.

Aslında bakarsanız 2. kitabın çıkması, okuyucu sayısının 1. kitaba göre daha az olacağı ve keşfedilmesinin daha düşük olacağı kesin, çokta üzücü. Gerçekten kitabı arşivine ekleyen okuyucularım, yazardan veda kısmını hiç okumayan okuyucularım oldu. Bunu biliyorum. 1. kitap boyunca yanımda olan okuyucularım beni çok mutlu ederken yazardan veda kısmında yok oldular. Üzüldüm. Ve ben yine de biliyorum ki 2. kitapta hiç ilgi olmayacak. Ama olsun ben paylaşmak, yayımlamak istiyorum.

Şuana kadar kitabımı istekle okuyanlar oldu ve yorum yaparak bana bunu dile getirdiler. Keşke 25 binlik kısımda yoyum yapabilseydi diyorum. Yanlış anlamayın kesinlikle iyi yorumlar yapılsaydı demiyorum, eleştirel yorumlarda yapıldaydı daha güzel olurdu diyorum.

Ben edebi bir kitap yazdığımı iddaa etmiyorum. Aksine edebi bir kitap yazmadığım için kendimi suçluyorum.

Herneyse sizi sıkmak istemem aslında. Her hafta 1 veya 2 bölüm yayımlanarak ilerleyecek. Kitap halinde olacak sizi seviyorum. Buarada 2. kitap için hazırlanan kapak multimedia da.

2. Kitaba profilimden ulaşabilirsiniz. Şimdiden iyi okumalar. Sizi çok seviyorum. Herşey için teşekkürler...

♤Ruh Öküzüm♤Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα