9.bölüm

4.1K 162 10
                                    

merhaba arkadaşlar multimedia Ayaz.

Tekrar telefonumun sesi geldi.

Kimden:Gerizekalı(Doğu)

Yine o ezikle misin yoksa?

Kime:Gerizekalı(Doğu

Biliyosun bir süre görüşmeyecektik.

Kimden:Gerizekalı(Doğu)

Bence o bir süre doldu

Kime:Gerizekalı(Doğu

Hala benimle böyle konuşuyorsan demek ki dolmamış.

Dedim. Bu aralar Doğukan'ı sevmemeye başlamıştım. Galiba birbirimize olan sevgimiz bitti. Bundan her zaman korkmuştum. Ama artık korkucağımı sanmıyorum. Çünkü yanımda Doğukan gitse bile Ayaz var.

"Gençler hadi gelin yemek hazır" diyen babam beni düşüncelerimden ayırdı. Ayaz ile bana mesaj geldiğinden beri hiç konuşmamıştık. Galiba bana darılmıştı. O yanımdayken onu takmamış telefona gelen mesajlarla ilgilenmiştim. Ben onun yerinde olsam cinnet çıkarırdım.

Masaya oturduğumuzda babamın telefonu çaldı ve masadan kalktı ''Özür dilerim''dedim Ayaz'a. ''Neden?''dedi ve beklentiyle bana baktı. "Sen yanımdayken seninle konuşmayı bırakıp telefonla ilgilendim.'' dedim üzüntüyle. O da kaşlarını çatarak bana baktı ve "Hiç bir önemi yok ''dedi buz gibi bir sesle. Babam yanımıza geldiğinde masaya oturdu.

Babama 'ne oldu' anlamında başımı salladım. O da 'sonra anlatırım' bakışı attı. Bende 'Tamam baba ama unutma' bakışı attım. O da tamam anlamında başını aşağı yukarı salladı. Babamla mükemmel anlaşıyoruz. Biz babamla kaş göz işareti yaparken Ayaz bana anlamaz bakışlar attı ve 'umursamıyorum' der gibi yemeğini yemeğe başladı. Ah neyi var bunun yanında sadece başka biriyle mesajlaştım diye böyle mi yapacaktı?

♤Ruh Öküzüm♤Where stories live. Discover now