13.bölüm

3.4K 130 10
                                    

Poyraz'ın ağzından;

Özüm'ün yanından ayrıldığımdan beri 3adet sigara içmiştim. Bu beni rahatlatıyordu. Parti yerine doğru ilerlerken bazı sesler duydum ve o tarafa doğru yürüdüm.

O çocuk onu sıkıştırıp öpmeye çalışıyordu. Özüm ne kadar debelense de bir fayda etmedi. Koşarak yanlarına yaklaştığım da aniden Özüm'ün yanındaki çocuğa yumruk attım. Çocuk yere düştü. Üstüne çıkıp yüzüne yumruklar yağdırıyordum. Özüm'de yere oturmuş hıçkırığa hıçkırığa ağlıyordu.

Çocuğa yumruk atmayı bıraktığımda Özüm'ü kucağına alıp arabama doğru ilerledim. Onu arabanın arka koltuğuna oturtup ve şoför koltuğuna geçip evime doğru gazı kökledim.

***

Ev parti yerine biraz uzak olduğundan Özüm arabada uyuya kalmıştı. Eve vardığımızda onu kucağıma alıp arabayı kitledim. Ev şifreliydi. Şifreyi girip eve girdik. Hemen onu benim yatağıma yatırdım. Ve üstünü örttüm. Bende terasa çıkıp sigara içtim. Sigarayı bitirdikten sonra duşa girdim.

Çünkü bugün çok fazla sigara içmiştim ve sigara kokuyordum. Duştan çıkıp hemen üstümü giyindim. Ve salona gidip bir koltuğu yatak yapıp içine girdim. Kendimi uyukunun kollarına bıraktım.

***

Özüm'ün ağzından;

Gözlerimi açtığımda etrafıma göz gezdirdim. Burasının neresi olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu. En son Poyraz'ın arabasına binmiştim. Yataktan kalkıp ilerlemeye başladığımda burnuma çok güzel kokular gelmeye başlamıştı kokunun geldiği bölgeye doğru ilerledim.

"Poyraz!"dedim şaşırarak. "Sanada günaydın," dedi. Ben hala şaşkındım. "Bura nere?" diye sordum şaşkınlıkla. "Benim evim. sen uyuya kalınca seni buraya getirdim"dedi garip bir ifadeyle. "Tamam"dedim.

O da oturmam için eliyle sandalyeyi gösterdi. Bende sandalyeyi çekip oturdum. Sırıttım, "Bizim yakışıklı çocuğumuz kahvaltıda mı hazırlarmış,".

"Evet bu yakışıklı çocuk evde tek yaşadığı için yemek yapmayı biliyor,"göz kırptı. Sonra yemeği yemeye başladım. Gerçekten güzel olmuştu. "Kahvaltıdan sonra lunaparka gidelim mi?"dedi Poyraz gülümseyerek. Olumlu anlamda başımı salladım. Çünkü ağzımda yemek vardı ve ben çok terbiyeli biri olduğum için ağzımda yemek varken konuşmadım.

"Tamam o zaman lunaparka gideriz sonra öğlen yemeği için bir lokantaya gideriz. Hemen yemeğimizi yiyelim"dedi bende gülümsedim.

***

Ben üstündekilerde lunaparka gidemeyeceğinden eve gidecektik. Arabaya bindiğinizden şuana kadar hiç konuşmamış sadece müzik dinlemiştik. Eve vardımızda ona beklemesini söyledim ve arabadan indim.

Anahtarla kapıyı açıp eve girdim. Galiba babam bana çok kızacaktı. Eve akşam gelmemiştim. "Azra'larda eğlendiniz mi kızım?"dedi babam.

Sanırım Azra onlarda kaldığımı söylemişti. Ben galiba bu kızı bu yüzden çok seviyordum. "Evet baba partiden sonra kızlar gecesi yaptık," yalan söylemenin verdiği hüzünle hemen yukarı çıktım. Odama girdiğim gibi üstümdekilerden kurtulup dolabımı açtım. Şort ve üstüne bluz giydim. hafif bir makyaj yaptım. Hemen aşağı inip babamın yanağına sulu bir öpücük kondurdum. Ayağıma converse lerimi giyip dışarı çıktım ve arabaya bindim.

Poyraz beni baştan aşağı süzdü ve "Bununla gidip benim başıma bela mı alacaksın?"dedi. "Neden bela alıyomuşum?"ne belasından bahsediyordu bu? "Çünkü üstündekiler çok açık ve biri sana bakarsa onu tanınmayacak hale getiririm ve hapse girerim," hayretle yüzüne baktım ve güldüm.

"Sorun olmaz yanımda sen varsın kimse bakmaz bana"dedim ve gülümsedim. Az sürtük değilim ha. Oda 'tamam o zaman' bakışı atıp motoru çalıştırdı.

multimedia Azra nın sevgilisi Güney

♤Ruh Öküzüm♤Where stories live. Discover now