8.bölüm

4.2K 166 7
                                    

Özüm den

Gözlerimi açtığımda hala hastene odasındaydık. Başım çok ağrıyordu. Kendimi çok bitkin hissediyordum. Gizem denen şerefsizden ve Doğukan denen gerizekalıdan nefret ediyordum bunu onlara ödeticektim.

Ben bu düşüncelere dalmışken kapı açıldı. "Ooo uyuyan güzelimiz uyanmış."dedi. Bende bu lafına karşılık 32 diş sırıttım. "Azra ve diğerleri gitti senin taburcu işlemlerini halettim. Hadi çıkalım istersen. " tamam anlamında başımı salladım.

Ayaz odadan çıktıktan sonra hemen üstümü giyindim ve çantamı alıp odadan çıktım. Tam adımımı attım ve omzuma bir el koyuldu. Arkamı dönüp elin sahibine baktım ve bu babamdı. Hemen boynuna atladım. "Kızım geç geldiğim için özür dilerim iş için Çin e gitmiştim biliyorsun. Anca gelebildim " dedi gülümseyerek.

"Işlemlerini hallettim Özüm ben" dedi Ayaz. Babam merakla bana bakarken açıklama yapmam gereği duydum ve "Bu Ayaz baba, Ayaz bu da babam Murat"dedim. "Memnun oldum Murat amca"dedi Ayaz gülümseyerek "Bende oğlum bende"babam gülümsemesini tekrar yolladı.

***

Eve geldiğimizde Ayaz sözüne uymayıp evine gitmek istedi bende ona 3numaralı ölümcül bakışlar attım. E tabi babamda onu zorla davet ettirdi. Sonra babamda "Ben yemeği hazırlıyorum."dedi ve mutfağa gitti.

Bende fırsattan istifade "Ya niye gelmemek için ısrar ediyorsun" dedim. "Bak şimdi ben direkt seninle birlikte girsem eve yanlış olur ben gidiyim desek daha doğru"dedi kahkaha attım. "Falza zekisin Ayaz." kahkaha attı.

Sonra telefonumun 'düdüt' sesiyle mesaj geldiğini anladım ve mesaja baktım;

Kimden:Gerizekalı(Doğu)

Bugün her zaman ki Kafe'de buluşalım mı?

Kime:Gerizekalı(Doğu)

Hayır işim var

Dedim ve telefonu tekrar cebime koydum. Galiba istemsizce kaşlarımı çatmıştım ki ne oldu dercesine başını salladı. 'Bende yok bir şey'bakışı attım.

♤Ruh Öküzüm♤Where stories live. Discover now