21. Bölüm

2.2K 110 5
                                    

Özüm den

Ayaz'ın isteği üzerine onun evine gitmiştik. Eve girdiğimizde mısır patlatmak için mutfağa gitmişti. çantamdan telefonumu çıkartıp Doğukan'ı aradım ama hiçbir arayışımda açmamıştı. 9unu meşgule almış, 7sini açmamıştı tabi. Ama ben durmayıp 5 kere daha aradım ama onlarıda meşgule almıştı. Bende aklıma gelen dahiyane fikirle neden bunu önceden yapmadım diye kendime kızıyordum.

Kime:Doğukan

Yarın bir yerde buluşup konuşabilir miyiz?

5 dakika boyunca cevap vermesini bekledim fakat hala cevap vermemişti. Ve burnuma garip kokular geliyordu. Yanık kokusu gibi. Galiba Ayaz mısırı yaparken yakmıştı. Salak. 7. dakikada telefonumun mesaj sesiyle irkildim telefonumu alıp mesajlara girdim. Ve hayal kırıklığıyla telefonu çantama tekrar koydum. Mesaj Turkcell'dendi. Bu Turkcell galiba beni taciz ediyordu sürekli mesaj atıp duruyor şerefi olmayan insan. Ama Turkcell insan değil ki. Ne o zaman? bilgisayar mı ki? aslında olabilir.

Aman boşversene. Diye içimden bağırdım kendime tabi bu bağıran ben değil iç ses oluyordu. İç ses benim olduğu için galiba yine ben oluyorum. Ah ne saçmalıyorum ben. Aptallaştım iyice ben.

Telefonumdan ses gelince hemen telefonumu çantamdan çıkardım. Telefonun Kilidini girip mesajlar bölümünü açtım. Mesaj ondandı ve beni çok şaşırtan bir cevap vermiş sayılmazdı. Ama en son cümlesi boğazımda bir yumru oluşturmuştu.

Kimden:Doğukan

Konuşacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Hem fazla arama uykum var yatıcam.

Kime:Doğukan

Evet?

Diye yolladım soru sorar gibi. Ama cevap vereceğini sanmıyorum. Diye içimden geçirirken telefonuma mesaj geldi. Telefonumu çıkartıp mesaja baktığımda üzülmüştüm.

Kimden:Doğukan

Hayır. Tamam?

Kime:Doğukan

Tamam

Yazdım hiç istemiyerek ve telefonu çantama koydum. Mutfaktan yanık kokuları geliyordu. Mutfağa doğru ilerledim. Mutfak üst kattaydı. Ve o kattan kara kara dumanlar geliyordu. Üst kata çıktığımda yerdeki alevleri görmemle şok olmuştum.

***

Ah aşkımslar çk çk özlemişim ya😍😒

Buarada multimedia daki için lfnaz-  a çook teşekkürler😍😍😘😘

♤Ruh Öküzüm♤Where stories live. Discover now