22.bölüm

2K 108 7
                                    

Alevler heryeri kaplamıştı. Evde yangın çıkmıştı. Ayaz yanıma öksürerek geldi. Geldiği gibi yere düştü. Düşmeden önce ağzından şu kelimeler döküldü. "Salak ne duruyon orada itfaiyeyi arasana!"dedi bende gözlerimi devirdim. Bu halde bile gözlerimi devirebiliyordum ya aferin bana.

Bir anda kendime geldim ve alt kata inip salondan telefonumu çıkardım. ambulans ve itfaiyeyi aradım. Tekrar yukarı çıktığım gibi Ayaz'ı ayaklarından tutup merdivenlerden aşağı kata kadar sürükledim.

***

Hastanedeydik. Evin heryeri büyük hasar görmüştü. Şimdi ise yangın söndürülmüş yangının nasıl çıktığı araştırılıyordu. Ama yangını Ayaz'ın yanlışıkla çıkarma ihtimali %1 olarak adlandırıldı. Yangının nasıl çıktığı veya kimin çıkarttığı belli değildi.

Ayaz şuan yoğun bakımdaydı. Doktor ilk ameliyattan çıktığında 'fazla yanık yağ dumanı yutmuş, hastayı tekrar ameliyata alacağız. Sonra hasta istiraat için 2 gün hastanede kalmalı. Tekrar geçmiş olsun' deyip yanımdan ayrılmıştı. Benide küçük bir odaya alıp durumuma bakmışlardı. Ben Ayaz kadar yangından etkilenmemiştim. Ama Ayaz için gerçekten çok endişelenmiştim.

***

Doktorlar acilen Ayaz'ın odasına doğru koştular. Doktorun yanına giderken hem ağlayıp hem bağırıyordum. "Ne oldu? neler oluyor doktor cevap verinsenize!"diye bağrıyordum. Hemşireler Ayaz'ı bir sedyeyle çıkarıp hızla yoğun bakıma doğru koşuyorlardı. Sedyeyi çekiştip "Neler oluyor cevap versenize Ayaz... Ayaz..."diye ağlayarak bağırdım. Azra belimden tutup çekiştirdi. Babam yanıma gelip kulağıma "Onun bir şeyi yok lütfen buraya gel ağlamak bir fayda etmez." Diye fısıldadı. Arkamı dönüp babama sarıldım. O da bana sarıldı. Ve babamın boynunda ağlamaya başladım. Korkuyordum. Ayaz'a birşey olacak diye çok korkuyordum. Doktor endişeyle odadan çıktı ve koşmaya başladı. Doktorun yanıan gidip bağırmaya başladım. "Cevap verin neler oluyor? Ayaz iyi mi ?ah neyiniz var sizin cevap verin."dedim. Doktor dudaklarını araladı ve şunları söyledi. "Aslında..."

***

Meleqlerim aşklarım nassınız???

Özlemişim ya😑

Artık uzun süreli bölüm yayımlamama gübi bir lüksüm yok🙌çünkü sizi çok özlüyom ben ya💕

Herneyse lafı uzatmadan yeni bölüm +5 oy +1 yoruma gelecek💋😍Arkadaşlar vote ve yorum pls. Multimedia Doğukan

♤Ruh Öküzüm♤Where stories live. Discover now