23. Bölüm

2.1K 114 1
                                    

"Aslında sana bunları söylememem gerekir." dedi yavaşça. "Neyi cevap verin lütfen"

"Bak kızım. Yangın bir insan gücüyle çıkmış ve amacı yangın çıkarmak değilmiş. Mutfağa zehirli bir gaz atmış ve bu attığı yanan ocağa gelmiş ve hasta bu zehirli gaz ve dumanı yuttuğu için akciğerleri büyük zarar görmüş bu yüzden hastanın kanser olma ihtimali gerçekten çok fazla bak bu kanser geri dönüşü olmayan bir kanser. Hastanın tedavi olmasını istiyor musun?" dedi doktor. Ben ağlıyordum anlamıyordum herşey garipti. Ve ağızımdan şunlar çıktı "onu seviyorum". Dedikten sonra gözlerim kapandı.

Azra nın ağzından;

Hastanenin içinde dönüp duruyordum. Kapıdan Doğukan'ın girdiğini gördüm. Hemen bir odanın içine girip kapıyı araladım. Doğukan ilerlerken onu takip ettim. Bir odaya girdi. Bende o odanın kapısına kulağımı dayadım. "Merhaba Doğukan bey hoşgeldiniz"

"Herneyse ne dedin Özüm'e?"

"Onun geri dönüşü olmayan bir kanser olduğunu ve ameliyat olmasını söyledim. Ve birde bu ameliyatın yüklü bir para gerektirdiğinide söyledim"

"Tamam peki o ameliyat olmasını istedi mi?"

"Bilmiyorum beyfendi ben bunları söylediğimde 'onu seviyorum'dedi ve bayıldı efendim."

"Ne onu bayılttın mı?"

"Hayır galiba tansiyonu düştü bu yüzden bayıldı."

"Tamam o zaman" dedi Doğukan ve bende oradan uzaklaştım. Ne yani Ayaz kanser değil miydi? Herşeyi Doğukan mı yapmıştı? Ah bu çocuğun neyi var? Yoksa onu öldürmeye mi çalışıyordu? bunları Özüm'e söylemeliyim. Hemen.

Özüm'ün odasına doğru ilerledim kapıyı aniden açtım ve hızlıca Özüm'ün yatağının olduğu yerde koltuk vardı. Hemen oraya oturdum ve beklemeden konuşmaya başladım. "Bak sana söyleyeceklerim karşısında kesinlikle bayılmayacağına söz ver."dedim. O da tamam anlamında kafasını salladı. Ve bende olan biteni ona anlattım. O da beni ağzı açık bir şekilde beni dinledi. Sonra birlikte şeytanca bir plan yaptık.

♤Ruh Öküzüm♤Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon