19.bölüm

3K 142 10
                                    

Multimedia Özüm ün baloda giydiği elbise Var.

Havuz partisinden bugüne tam 4 gün geçmişti. Bu 4 içinde kendime balo için elbise almıştım. Doğukan'ın tekrar tekrar ettiği tekliflere hayır demiştim. Tabi bunlar çıkma teklifi ve yemeğe gitme teklifleriydi. Ayaz'la sürekli olarak konuşmuş Azra'yı dışlamıştım. Ama şunu biliyorum ki Güney ile tekrar eskisi gibi olmuşlardı. Zaten onlar birlikte olmazsa başımı keserim yani kesinlikle ayrılamazlar ben ilişkimi ona göre düzenliyorum. Olmayan ilişkimi...

Beni bu düşüncelerden ayıran kapının sesiydi. Kapıya gözlerimi çevirdiğimde içeri Gizem girdi. Bana korkarak bakıyordu. Gözlerinde pişmanlık ve üzüntü karışımı bir bakış vardı. "Senin burda ne işin var," diye çirkefleştiğimde gözleri doldu ve ağlamaya başladı hıçkıra hıçkıra ağlıyordu.

Ona doğru ilerleyip yanına çöktüm ve ona sarıldım. Ben ne yapıyordum böyle. Az önce bağırdığım kıza mı sarılıyordum? O beni her zaman üzmüşken ben ona sarılıyor muydum? ben bunları düşünürken oda bana sarıldı. Ben onu çenemin altına aldım ve saçını öptüm. Onun ilgiye ihtiyacı vardı. Ve ona bu ilgiyi ben verecektim. O hala hıçkırarak ağlıyordu. Bana daha ne olduğunu anlatmamıştı. Ve ben ona anlamaz bir şekilde sarılıyordum. Sonuçta eski kardeşiz. Yani eski dost.

Benden ayrılıp elleriyle göz yaşlarını sildi ve derin bir nefes alarak konuşmaya başladı. "Ben senden gerçekten çok özür diliyorum ben gerçekten çok pişmanım sana yaptıklarım için. Seni çok seviyorum. Senin ve Azra gibisini sizden sonra çok aradım ama bulamadım. Siz bu dünyada sahip olunamayacak kadar zor kişilersiniz. Seni ve Azra'yı çok seviyorum beni affedin yaptıklarım için çok pişmanım." Dedi belkide doğru söylüyordu. Ama onu bu kadar kolay affedemezdim değil mi? yani.

"Bu bu kadar kolay olmaz biraz düşünmeliyim lütfen,"dedim. Sevgilimin beni aldattığı kişiydi sonuçta. Anlayışla başını salladı ve gitti.

Benim şuan istediğim tek şey uyumaktı. Telefonu elime alıp alarmı kurdum. Sonuçta saat 14:00 da uyuyordum. Saat 18:00 için alarm kurdum. 18:00 de kalkar üstümü giyinip kuaföre giderim. Evet herşey hazır. Dedim ve kendimi uykunun huzurlu kollarına bıraktım.

***

Alarmın rahatsız edici sesiyle gözlerimi açtım ve yataktan fırladım. Hemen bir duş alıp üstümü giyindim. Aldığım elbise göğüs dekolteli siyah ve bel kızmında küçük küçük kemerleri olan bir elbiseydi. Çok uzun topuklu ayakkabı almıştım. Ayakkabıları giyip çantama telefon nakit ve makyaj malzemelerimi koydum ve hızla aşağı indim. Babam işteydi. Bende evden hemen çıkıp arabama atladım ve kuaföre doğru sürmeye başladım.

***

Kuaförde saçımı ve makyajımı yaptırdım ve arabaya binip Elifnaz ve Yazgı'yı almak için onların evine arabayı sürdüm. Yolda bir çok çocuk ve yaşlılar vardı. Bu garipti. Elifnaz'ların evine vardığımda Çantamdan telefonu çıkarıp Yazgı'yı aradım.

"Alo"
"efendim"
"canım ben sizin kapının önünddeyim hadi çıkın"
"tamam"dedi ve telefonu yüzüme kapattı nomızsız. Onları arabada bekledim bekledim bekledim ve bekledim. Ama hala gelmediler. Biraz daha bekledikten sonra ikiside evden sonunda çıktılar. İkisinide mükemmel olmuşlardı. Arabaya bindiklerinde. "İki dünya güzelini arabama almak benim için büyük bir şereftir."dedim başımı öne eğerek. Sonra hepimiz aynı anda kahkaha attık. Bende o sıra motoru çalıştırdım ve balonun olduğu yere sürdüm.

***

Balo geldiğimizde arabayı rasgele bir yere park edip. Arabadan indim. Kızlarda benimle aynı anda indiler ve üçümüz baloya doğru ilerledik. Baloya girdiğimizde bir çok kişi etrafta dans ediyor diğerleri içiyor bazıları kimseyi umursamıyor cool takılıyor. Bazılarıda sevgilileriyle fingirdeşiyor. Ah bazılarının fingirdeşmesi +18 bence. İğrenç.

Ben bunları düşünürken biri benim belimden tuttu. Arkamı dönüp kim olduğuna baktığımda Ayaz'ı gördüm ve aniden ona sarıldım. O da hiç bekletmeden bana sarıldı. Uzun süre ikimizde böyle kaldık. Sonra biri geldi ve kafalarımızı birbirine tokuşturdu e tabiki bu kim olabilir Azra. "Ya kızım senin sevgilin yok mu niye bizimle uğraşıyon," dedim elimi başıma görürerek. "Ama tipinizi görmeliydiniz ha bide unutmadan bir daha tokuşturun ki kel olmayasınız," dedi ve kahkaha attı. Saçından tutup kendime çektim. "Ama sen görürsün,"dedim kulağına fısıltıyla. Sonra çektiğim saçını bıraktım. Azra da kaçtı. Biz Ayaz'la ilerlerken biri beni çağırdı. Sesin sahibine baktığımda çok mutlu oldum ve koşarak kollarımı onun boynuna sardım. O da ellerini belime sardı. Ayrıldığımızda Poyraz'a dönerek "Poyraz bu Ayaz, Ayaz bu Poyraz" dedim ikiside el sıkıştı.

Poyraz'ın bakışlarında sinir ve hayal kırıklığı karışımı bir şey vardı. "Özüm bir gelir misin özel bir konu," dedi ve ilerlemeye başladı bende Ayaz'a beklemesini söyledim. Ve Poyraz'ın peşinden ilerledim.

Poyraz durunca bende durdum. "Özüm bu seni zorla öpmeye çalışan çocuk değil mi?"dedi şaşkınlıkla ve sinirle. "Evet ne olmuş?"dedim alayla. "Ne ne olmuş Özüm ya belkide bu çocuk sana bir daha böyle birşey yapıcak nerden biliyosun?"

"Biliyorum çünkü ben onu ilk gördüğüm andan beri aşığım tamam mı oldu mu?"dedim ve hızla yanından uzaklaştım. tuvalete girdim. Makyajımı silip yüzümü yıkadım. Çantamdan makyaj malzemelerini çıkarıp tekrar bir makyaj yaptım. Herşey üstüme üstüme geliyordu. Bilmiyorum. Makyajımı yaptıktan sonra makyaj malzemelerini çantama tekrar koydum ve tuvaletten çıktım. Baloya tekrar girdiğimde slow bir müzük açılmıştı bemde bir sandalyeye oturup onları izledim. Bir süre sonra slowmüzik kapandı. Biri mikrofonu eline alıdı ve "Arkadaşlar eş değiştirmeli yapıyoruz kim kime çarparsa onunla eş değişiyoruz,"dedi ve mikrofonu yerine koydu. Ben tekrar dans edenleri izlerken bir el uzandı ve "Bu dansı bana lütfeder misiniz matmazel,"dedi Fransız aksanıyla sesin sahibine baktığımda bu kişinin Ayaz olduğunu görünce gülümsedim ve elini tuttum.

Dans pisttine geldiğimizde o ellerini belime doladı bende ellerimi onun omuzlarına koydum. Ve dans etmeye başladık. Biri bize çarptı ve bu çarpan odun Doğukan'dı. "Üzgünüm eş değiştirmemiz gerek,"dedi alayla Doğukan. Ayaz'ın çenesinin kasıldığını görebiliyordum. Sonunda eş değiştirip ben Doğukan'la oldum. "Çok güzel olmuşsun. " Dedi bu sözüne her ne kadar gülmek istesemde kendimi tuttum.

"Sağol"dedim bu gibi bir sesle. Sonra tekrar biri bize çarptı. "Galiba eş değişimi," dedi Güney sırıtarak. Güney le eş olduğumuzda "Teşekkürler"dedim sevecen bir tavırla. o da "ne demek vazifemiz,"dedi bende küçük çaplı bir kahkaha attım.

***

Saat 23:58 geçiyordu. Dansttan sonra Ayaz'la hiç konuşmamıştım. Yani onun nerde olduğunu bilmiyordum. Dj bölümünün orda Ayaz'ı gördüm. Eline mikrofonu almıştı. "Merhaba arkadaşlar," dedi. "Ben buraya Özüm Barut'u davet ediyorum,"dedi ben birşey anlamadan kızlar beni dans pistine itti.

"Özüm ben seni seviyorum peki sen beni seviyor musun? Bir ömür geçirmeye ne dersin?"

***

Ben bu bölümü çok sevdim ya siz💎

Şimdik gelelim yeni bölüme yeni bölüm +10 oy +1 yoruma gelecek aşklar💋

Hadi ben kaçar👋

♤Ruh Öküzüm♤Where stories live. Discover now