Καμια σχεση μαζι σου!

2.7K 114 2
                                    

Γέλασα ειρωνικα. Δεν γύρισα καν να τον κοιτάξω,  κατάλαβα την βαρια φωνή του.
- Δεν νομίζω να έχουμε τίποτα να πούμε
Είπα και σηκώθηκα να φύγω. Με τράβηξε πίσω και ξανά κάθισα στο μαρμάρινο παγκάκι. Γελώντας ειρωνικά.  Τι νόημα είχε βρισιδι θα έτρωγε.
-Εγώ έχω και σε εμένα κάνεις δεν φέρνει αντιρρήσεις.
-Γιατί ρε θα βάλεις τα λεφτά σου να με κάνουν ντα;
Είπα ειρωνικά κοιτώντας τον στα μάτια. Θεε μου ποσο ελκυστικός και αποθιτικος ταυτόχρονα.   Πήρε το πρόσωπο μου και το πιεσε στα χέρια του. Προσπάθησα να απομακρυνθω Αλλά μάταια.
-Εγώ έχω να πω
Είπε ψυθιριστα Αλλά γεμάτος νεύρα
-Άντε λεγε να σε γράψω να τελειωνουμε. 
Είπα, ποτέ δεν ήμουν αγενείς με κανένα Αλλά με αυτή την συμπεριφορα δεν μπορούσα να το συγκρατήσω.
- Δεν καταλαβαίνω γιατί θύμωσες οταν σε είπα αναγωγή αφού είσαι.
Σκάβεις το λακό σου.
- Δεν με ξέρεις και με κρίνεις, δεν με έχεις δει ποτέ και με προσβάλλεις. Είσαι πιο αναγωγος και κατώτερος όπως λες εσύ. Οπότε Μην με ξανά πιάσεις στο στόμα σου. Γιατί στα σχολεία που εσύ πήγαινες από ότι φαίνεται ξέχασαν ένα πολύ σημαντικό μαθημα το οποίο εγώ το πήρα με τον χειρότερο τρόπο και αυτό είναι σεβασμός. Με πιο δικαίωμα με απέλυσες ε;! Με ποιο! Με πιο δικαίωμα έρχεσαι και μου μιλάς, με ποιο δικαίωμα επεμβαινεις στην ζωή μου! Απλά μην με ξανά ενοχλήσεις!
Με κοιτούσε άφωνος, είχα σχεδόν βουρκωσει. Πήρα το χέρι του από πάνω μου και πήγα μέσα. Μόλις με είδε ο χάρη έτρεξε δίπλα μου.
-Ανν; τι έγινε ;!
Με φίλησε στο μέτωπο και με πήρε αγκαλιά. Ήρθε η παρέα μου δίπλα μου και με ρωτούσαν.  Δεν ήθελα να συζητήσω με κανένα. Πήρα μια βαθιά ανάσα και ζήτησα από τον Χάρη να παμε κάπου πιο ήσυχα. Με πήρε από το χέρι και καταλήξαμε στις τουαλέτες. Εγώ φρεσκαριστικα λίγο και συνήλθα.
-Είσαι καλά Ανν;
- Ναι Ευχαριστώ Χαρη απλά είναι πολλά
- Τι εγινε;
- Δεν θέλω να το συζητήσω σε παρακαλώ...
-Όπως θες
Εφυγα  εξω από το μπάνιο και τον αναγνώρισα μέσα και το πλήθος. Απλά μιλούσα με τους καλεσμένους μου προσπαθώντας να ξεχάσω κάθε συμβάν. Αλλά πια μου ήταν αδύνατο. Γιατί να κάνει κάτι τετοιο. Ήθελα εξηγήσεις. Ξανά χόρεψα με τις φίλες μου και ξεχάστηκα. Ήπιαμε πολύ και άρχισα να ζαλίζομαι. Βγήκα έξω να πάρω αέρα. Σηκώθηκα να πάω μέσα Αλλά ζαλιστηκα και έπεσα κάτω. Μετά όλα μαύρισαν.

Άγγελος
Πραγματικά από την ημέρα που την γνώρισα δεν μπόρεσα να την βγάλω από το μυαλό μου. Ακόμα και όταν πήγα με την Ειρήνη για να την ξεχάσω αυτή σκεφτόμουν . Τρομερή αυτοπεποίθηση. Κανεις δεν μου αντιστέκεται. Σήμερα είναι το πάρτυ της Ελισάβετ. Βαριέμαι την ζωή μου Αλλά θα πάω.  Έτσι ντύθηκα και έφυγα. Εγώ το είχα διοργανώσει Αλλά πριν είχε κλειστει από μια άλλη κοπέλα για κάτι γενέθλια. Πλήρωσα όσο οσο για να μας αφήσουν στην ησυχία μας Αλλά τίποτα. Κάποια στιγμή ήρθε μια κοπελα και μου ζήτησε να σβήσω τα φώτα για την εορτάζουσα.  Με το δάκτυλο της μου έδειξε την πορτα. Όταν γύρισα να κοιτάξω την είδα. Εκθαμβωτική με αστραφτερό χαμόγελο. Έμεινα να κοιταω. Ένα μπλε φόρεμα που έδειχνε το καλιγραμο σώμα της. Ήταν κούκλα. Γύρισε να με κοιτάξει και η μάτια της άλλαξε, το βλέμμα της θολωσε και το χαμόγελο της έσβησε. Όπως και τα φώτα που ξαφνικά εγκατέλειψαν την αίθουσα. Όταν ξανά ήρθαν ένας φλώρος κρατούσε μια τούρτα. Τα μάτια της έλαμπαν. Πήγε και τον φίλησε. Εμένα τα χέριά μου ξαφνικά σφιχτηκαν κοίταξα αλλού προσπαθώντας να ξεχαστώ Αλλά ήταν αδύνατο. Όταν έσβησε τα κεράκια της πήγε μαζί με τον φλωρο στην πίστα να χορέψουν. Αυτόματα πήρα την Ελισαβετ από το χέρι και πήγα να ακούσω τι έλεγαν. Εμένα εκραζε και έβριζε. Όταν με αντίκρισε έφυγε και πήγε έξω. Την ακολούθησα θεε μου πιο όμορφο κορίτσι δεν έχω ξανά δει. Όταν της είπα ότι θέλω να μιλήσουμε φυσικά και με έβρισε. Και δεν περίμενα και κάτι αλλο. Είναι κατώτερης κοινωνικής τάξης Αλλά έχει κάτι το διαφορετικό. Μπήκα μέσα μετά από ώρα και όταν την ξανά είδα το μόνο που έκανε ήταν να πίνει. Δεν άντεξα το θέαμα και βγήκα έξω. Άκουσα βήματα και την είδα να παραπαταει. Όταν πήγε να ξανα σηκωθεί. Έπεσε και την επιασα στο τσακ. Τέλεια.

Εγώ....το πολύτιμο παιχνίδι  τουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα