49.Bölüm

16.7K 1.5K 961
                                    

(Danbi)

Taehyung'un boynuma kondurduğu yakıcı öpücükler yüzünden göğsümde çırpınmaya devam eden kalbimin vuruşları, kulaklarımda uğultu yaratıyordu. 

Boğazımdan kopmaya çalışan iniltiyi dudaklarımı kanatırcasına dişlerimin arasında sıkıştırarak durdurmaya çalışsam da faydasız olmuştu.

Ne ara Taehyung'un saçlarına ulaştığını bilmediğim ellerimi büyük bir zorlukla aşağıya indirip Taehyung'un göğsüne ulaştırdığımda onu yavaşça ittim ve belindeki bacaklarımı kendime doğru çekip, aramızda ufacık bir mesafe oluşturdum. Taehyung'un dudakları tenimden ayrıldığı vakit, bakışlarını yüzüme çıkardı.

Kahverengi hareleri koyulaşmış, nefes alışverişleri en az benimki kadar düzensizdi. 

Hala aramızdaki ufacık mesafeyi kapatmak için küçük bir öpücük yeterliydi. Birimizin daha iradeli davranması gerekiyordu ve bakışlarında gördüğüm kadarıyla bu Taehyung değildi.

Ortamın romantik havasını bozmam için bir şeyler söylemem gerekiyordu ve anladığım kadarıyla Taehyung da dudaklarımdan çıkacak birkaç sözcük bekliyordu fakat dilim tutulmuş gibiydi. 

Yutkunup derin bir nefes almamla birlikte Taehyung sırtımdaki elleri ile beni kendine doğru çekti ve bakışları dudaklarıma düştü.

''Beni vazgeçirecek bir şey söyle.''

Dudaklarıma değecek olan dudaklarına istemeyerek de olsa parmaklarımı bastırdım.

''Evimizde'' dedim zorlukla. ''Evimizde birlikte olalım istiyorum.''

Aslına bakılırsa birkaç gündür Taehyung'tan küçük birkaç öpücük beklediğim doğruydu fakat o öpücüğün ardından birçok şeyi getireceğinden kesinlikle haberim yoktu. Bedenim bu duruma karşı koymaya niyetli olmasa da mantığım beni durduruyordu. 

Taehyung derin bir iç geçirip sırtımdaki ellerini belime indirdi ve benden uzaklaşmadan önce alnıma derin bir öpücük bıraktı.

''Sonsuza dek beklerim seni.''

......

Bir süre birbirimizden uzak kalmayı başararak yüzdükten sonra Taehyung sudan çıkmış, karstik düz zeminde otururken beni izlemeye devam ediyordu.

''Danbi, gel çilek yiyelim.''

Omzumun üzerinden Taehyung'a doğru baktığımda çantanın içinden çıkardığı saklama kabındaki çileklere bakıp gülümsedim ve Taehyung'a doğru yüzüp ellerimi düz yüzeye dayadığımda Taehyung kollarını bana doğru uzattı.

''Kendini birazcık yukarı çek'' dediğinde bunu yerine getirdim ve belimi saran elleri beni yukarı çektiğinde yine kendimi kolları arasında buldum.

Aynı şeylerin tekrarlanmaması adına ''çilek en sevdiğim meyve'' diye mırıldanıp kollarından sıyrılacağım sırada Taehyung ''bekle'' diyerek benden ayrılıp el çantasına doğru ilerledi. İçinden çıkardığı havluyla birlikte yanıma ilerleyip havluyu kollarımın altından geçirecek şekilde bedenime sardı.

Elimden tutup beni yönlendirmesine izin verdiğimde Taehyung oturur oturmaz elimden çekiştirip kucağına düşmeme sebep oldu ve bir elim omzunda yer buldu. Taehyung ise bir elini belime dolarken, diğerini çileklerle dolu kaba ulaştırdı ve kabı bacaklarımın üzerine bıraktı.

Bakışlarımı Taehyung'un ıslak saçlarından dökülen su damlacıklarından alıp saklama kabının kapağını açtım ve içinden aldığım ilk çileği Taehyung'a uzattım.

Prince of Seoul ❧ VHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin