19.

6K 240 10
                                    

POHLED HARRYHO

"Žárlíš Stylesi" zasmála se a hned na to tichounce vzdychla když jsem se otřel rty těsně pod jejím uchem.
Vzal jsem jí za ruku a táhnul do jednoho z volných pokojů, těším se až bude podemnou a bude křičet moje jméno oh kurva jak já se těším.
Doslova jsem jí hodil na postel, zamkl dveře a vrátil se zpátky, ležela na posteli a její blonďaté vlasy se rozprostíraly po polštáři. Podíval jsem se jí do očí, ale ona po chvíli uhla pohledem, její oči mi přišly umělé takové o ničem. Ale na to, že si s ní užiju a potom už jí neuvidím je dobrá.
Lehl jsem si nad ní a hned jí tvrdě políbil, žádná láska nic tohle bylo pouze za jedním účelem.
Vjel jsem jí rukama do vlasů, Lara mi dala ruce kolem krku a jednou zatahla za konečky mých hnědých lehce kudrnatých vlasů, potichu jsem zavrčel zatímco ona mi potichu vzdychala do rtů když jsem jí dělal na krku cucflek, aby všichni věděli, že tahle holka je pro zatím moje, ne nikoho jiného. Byl jsem stále nasraný kvůli tomu kreténovi co jí chtěl políbit, ale to jsem dovolit nemohl, když jsem tu holku neměl ještě já tak ji nebude mít nikdo jiný.

Rukou jsem se dotkl jejího nahého stehna a jel směrem nahoru, ale když už jsem byl rukou u jejího břicha škubla sebou a já se na ní nechápavě podíval, vypadalo to jak kdyby se přemáhla, jak kdyby jí vadilo, že jsem se jí dotknul, znovu jsem to zkusil viděl jsem na ní jak jí to vadí, ale snaží se na sobě nedáte nic znát.
Možná kdybych k ní něco cítil tak by mě to i zajímalo, ale tohle nebylo o citech.
Ale i přesto mě zajímalo co zkrývá pod šatama, chtěla něco říct, jenže to nestihla její šaty jsem přetáhl a už ležely na zemi.
Když jsem se na ní znovu podíval nevěřil jsem svým očím, chtěla vstanout, ale to jsem jí nedovolil.
"Kurva pusť mě hned" byla nasraná a styděla se bylo to vidět, jenže to mě vůbec nezajímalo, zatlačili jsem jí zpátky do postele a přidržel si jí rukama u postele, takže se nemohla ani hnout.
"Kdo ti to udělal Laro" nevěřil jsem tomu co vidím, na jejím těle byly staré jizvy a popáleniny nechápal jsem to, viděl jsem jak se na mě dívá, zkoumala celou mojí tvář, jenže pochybuju, že z ní něco vyčetla.
"Proto ti vadí ty doteky že?" Zeptal jsem se jí těsně u ucha a ona jen otočila hlavou tak, abych jí neviděl do obličeje.
"Slez ze mě" protočila očima a chtěla mě shodit, jenže to se jí nepovedlo, ale musím uznat, že má celkem sílu.
Nevím co mě to napadlo, ale sedl jsem jí na nohy tak, aby nemohla vstanout a sundal si tričko, překvapeně se na mě podívala a dotkla se rukou té jizvy, kterou mi udělala ta kurva od Jacka myslím, že je to Jessica nebo tak něco, připadalo mi jako by se na ní dívala se smutkem.
Bylo to divné, oba jsme se na sebe dívali a já zapomněl na všechno a myslel jsem jenom na její tělo pokryté jizvama a spáleninama nikdy jsem nepotkal člověka, který by měl podobné množství jizev jak já, jenže Lara jich měla možná i víc, některé byly malinké, ale přesto šly vidět.
"Harry přestaň se na mě tak dívat" nevím jak jsem se na ní díval, ale poprvé za celou dobu mi bylo líto holky, tohle nemohla mít z pár pádů nebo tak, musel jí někdo mlátit a nevím co ještě, navíc ty spáleniny, měla jich sice míň , ale nechápal jsem, jak se to na její tělo dostalo.
"Z kama to máš?" Věděl jsem, že mi to neřekne, ale i přes to bych ti chtěl vědět.
"Z kama to máš ty?" Zeptala se na tu samou otázku a já se na ní jenom ušklíbnul, kdybys jenom věděla Laro svět mafie a mojeho zkurveného života nebylo nic pro tebe.
Musel jsem jí znovu cítit na svých rtech, vždycky je měla tak jemné a plné, takže se kurva dobře líbali.
Spolupracovala a jemně se dotkla mých zad u jiné děvky by mi to vadilo, jenže ona byla jiná, zvláštní, jako by mi něco říkalo, ať se od ní držím dál a zároveň z jí chráním, ale to jsem nemohl udělat, protože kdybych jí zatáhl do mafie už by v životě z ní nevylezla bez nějakého problému.

Ale na nikom mi nezáleží možná tak na mojem gangu, protože ti lidi jsou pro mě důležití jsme spolu víc jak 6 let, ostatní mi jsou jedno, nevadí mi zabíjet, ale když nemám nějaký větší důvod tak ty lidi většinou nezabiju.
Slíbil jsem jí trest za ten její zkurvený útěk, divil jsem se, že se tady vůbec objevila po tom co mi utekla, prostě musí pochopit, že ode mě se neutíká.
"Víš co jsem ti slíbil že?" Zašeptal jsem jí do ucha a ona se lehce otřásla.
"Budeš hodná holka a budeš spolupracovat že?"
"Přestaň Harry" protočila očima a chtěla se zvednout, jenže to jsem jí nedovolil. Držel jsem jí za ruce, takže teď stačilo jenom svázat ty její ruky k sobě, aby se nemohla ničemu bránit.
Ale musím uznat, Lara byla kurevsky sexy jenom v černém spodním krajkovém prádle i s těma jizvama, troufnu si říct, že lepší tělo jsem v posteli ještě neměl, uvidíme jak dobře se s ním bude hrát.

Game [Cz]Where stories live. Discover now