18.

6.4K 226 9
                                    

O TÝDEN POZDĚJI

Od toho dne co jsem utekla od Harryho se nic nového nestalo, mí lidé trénovali asi 3 hodiny denně, aby byli připravení na jakýkoliv boj a útok.
S Didi a Taylerem jsme domýšleli detaily našeho plánu, musím zajistit, aby se do mě zamiloval, nebo mě měl, alspoň tak rád, aby mi důvěřoval, jenže tohle byl sakra těžký úkol, s touhle špinavou prací nemůžete nikoho milovat a snít v něco víc, většina z nás nikdy neukázala své city najevo, protože tohle není dokonalý život, jako si představuje každá holka po shlédnutí romantického filmu a přeje si, aby se to stalo i jí, tady se zabíjí a city musí jít stranou za všech okolností, ale lidé co jsou mezi náma a milují někoho to mají z nás těžší, když chcete někoho zničit stačí zabít někoho, koho ten člověk miluje a je mu blízký.

Celej náš plán, spíš vlastně hra byly dobře vymyšlené, ale jednu zkurvenou věc jsme vyřešit nemohli, jak mám Harryho přesvědčit, že ho miluju, když se s ním nechci vyspat?
Otázka roku že, kluci jako on nikdy nebudou chtít vůbec trávit nějaký čas s někým, kdo se s nimi nevyspí.
Někdo zaklepal na dveře a než jsem stačila odpovědět Tayler byl ve dveřích s šatama a blond parukou.
"Nikam nejdu Taylere"
"Musíš mu ukázat, že ti může důvěřovat, že ti může říct jakékoliv tajemství, musíš pro něj být podpora, někdy ho jen tak políbit Jess tohle je hra, vím, že je to těžká hra, ale ty se nevzdáváš nikdy tak nezhazuješ další šanci ani dneska"

Mezitím co mi Diana pletla copy jsem přemýšlela nad Taylerovými slovy, které se mi pořád opakovaly v hlavě, musím začít konečně hrát hru já s ním a ne on se mnou.
"Posloucháš mě?" Ozve se najednou Diana a já na ní hodím nevinný pohled "promiň nad něčím jsem přemýšlela" řekla jsem jí a podívala se na sebe do zrcadla, paruku jsem už měla na hlavě, takže už zbývaly jenom čočky a šaty.
"Jess jsi dneska úplně mimo"
"Promiň, že jsem tě neposlouchala, ale jsem v pohodě jenom jsem se nad něčím zamyslela"
"Je hrozně pěkný, ale pamatuj mafián jako on nemůže milovat Jess"
"Nad Harrym jsem nepřemýšlela" odseknu a ona se jenom zasměje
"O kom je řeč? Doufám, že o mě zlato" zasměje se Tayler a obejme jí kolem pasu, jsou rozkošní říkám to pořád.
"Takže dneska je to párty Zyana je to Harryho kámoš, pořádá se to u něj doma a máme nějaké důkazy, že obchoduje u Harryho s drogama, takže si na něj dávej bacha, ale na půdě by mohl mít informace, možná něco co by nám pomohlo zjistit co chystá"
"Dobře" pouze vydechnu tohle jedno slovo a zalezu do koupelny, abych si nasadila čočky a dala si na sebe modré šaty, tyhle se mi dokonce líbily, nebyly ani tak krátké, jako ty minulé a neměly takový výstřih.

"Jess jsi už musíme jet?" Taylera přeslechnout nejde, protože jeho křik musel slyšet každý v domě.
Vzala jsem si jehly a s kabelkou zamířila do spodního patra, když jsem nasedala do auta cítila jsem se divně.
"Utekla jsem od něj, jak to asi bude vypadat, když se k němu budu teď vtírat?"
"Ježíš buď v klidu a dej mu důvod žárlit, kvůli tomu co udělal"
"Díky za sezení pak zavolám čau"
Otevřela jsem dveře od auta a zamířila si to k vile, která měla celou boční část prosklenou, vypadalo to hezky, na zemi se váleli opilci a u dveří byly páry, které se divím, že se neudusily svými jazyky, protože si je rvali až do krku.
Došla jsem k baru a zahlédla Zyana a Harryho na gauči, každý měl na svém klíně jednu děvku, ta co seděla na Harrym měla černé šaty a její neonová podprsenka, krerá k tomu vůbec neladila šla vidět na několik metrů daleko.
Nevšiml si mě a já jsem byla za to ráda, protože jsem myslela na Taylerova slova ať ho donutím žárlit.

Začala jsem tančit uprostřed parketu a poprvé mi bylo jedno jestli se na mě někdo dívá, hladové pohledy kluků nešly přehlédnout, ale když se mě po pěti minutách dotkly něčí ruce, málem jsem se otočila a zlomila mu je, jenže na poslední chvíli mi došlo kde jsem a nevinně jsem se usmála.
"Ahoj zlato" ten kluk byl pěkně na mol, dalo by se říct, že se mě přidržoval za boky jenom, aby nespadnul, chtěl se ke mě nahnout a asi mě políbit, odstrčila bych ho síly jsem na to měla dost, ale to by nesměl odletět několik metrů daleko ode mě, bylo mi jasné kdo to udělal, protože takovou sílu měl jenom on, aby odhodil kluka v jeho věku tak daleko.
Jeho oči mě probodly hned co jsem se do nich zadívala, byl hrozně nasraný tentokrát mu ta kamenná maska nevydržela.
Přistoupil ke mě a jeho ruce mě chytly za boky, mé tělo si namáčkl na to své a já jsem mu dala ruce za krk.
"Ještě jednou tohle uděláš a budeš se kroutit u jiného nedopadne to dobře" silně mi skousne ušní lalůček, když jsem myslela, že se odtáhne zmílila jsem se.
"A ten útěk, za to tě potrestám zlato hned teď, protože ode mě se neutíká a ty si to zapamatuješ až moc dobře" nevím, jestli jsem se měla po tomhle začít smát a nebo mu vrazit, protože si myslí, že mě vlastní.
"Žárlíš Stylesi"

Ahojte❤️
Chtěli by jste, abych napsala kapitolu očima Harryho?

Game [Cz]Kde žijí příběhy. Začni objevovat