30.

5.6K 235 28
                                    

Jela jsem autem v kufru a musím říct, že je to tady celkem pohodlné, ale jelikož jsem se nudila začala jsem nožem vyřezávat do boku auta znaky, myslím že Harry bude velice nadšený mít na tak drahém autu vyryté obrázky ode mě. Najednou jsme zastavili a já nůž schovala pod látku, která byla v kufru, zavřela jsem oči a čekala až otevřou kufr.
Za pár minut mě nesl Zyan, jako popravdě bych ho nejradši probodla, protože se mě dotýkal, ale musela jsem vydržet jenom kvůli informacím, které potřebuju. Došli jsme do nějaké místnosti a já pod sebou ucítila žíněnku, když jsem lehce otevřela oči a viděla, že se všichni tři otočili rozhlédla jsem se po místnosti, byla zde pouze žíněnka, na které jsem ležela a dveře.
"Co s ní teď chceš dělat nic ti neřekne" uslyším Zyana hlas a když lehce pootevřu oči uvidím Harryho jak ho zabije pohledem.
"Ale dostanu" odpoví Harry sebejistě a Zyan se tomu zasměje.
"Sám víš, že to není pravda i kdyby jsi jí týral tou nejbolestivější metodou neřekne ani slovo"
"Ona ne, ale co si myslíš, že teď bude její gang dělat, příjdou si tady pro ní a my budeme připraveni chytit tu holku a kluka co jsou vždycky u ní, potom se uvidí, jestli se vydrží dívat na bolest svých přátel" jak to Harry dopoví převrátím nad tím oči, je to idiot pořád by někoho mučil a zabíjel, jen aby dostal to co chce.
"Za hodinu by se měla probrat, takže Zyane za deset minut tu přijď a hlídej u dveří jak se vzbudí dej mi vědět" rozkázal Harry a poslední co jsem viděla, byla jejich záda a poté zabouchli dveře.
Okamžitě jsem se zvedla a šla ke dveřím položila jsem ucho na dveře a když jsem slyšela, že už tam nikdo není podívala jsem se na zámek a zkusila na zemi najít něco co by mi pomohlo otevřít ty dveře. Byl tu hodně velký bordel, ale všechno bylo špinavé a většina věcí byla nahrnutá do kraje místnosti, viděla jsem na zdi i stopy škrábanců a krev, která tam byla zaschlá. Vydala jsem se k tě hromadě a začala hledat nějaký drátek, jenže tu žádný nebyl, ale našla jsem pinetku, která byla už hodně rezavá. Po asi pěti minutách jsem ty dveře otevřela a rychle zase  zavřela, protože jestli bude tady Zyan čekat a až po hodině zjistí, že tu nejsem získám tím hodně času. Věděla jsem, kde přibližně jsem a potřebovala jsem se dostat do druhého patra, uslyšela jsem kroky a tak jsem uskočila a schovala se za roh naštěstí jenom prošli, takže jsem mohla pokračovat v cestě, nejspíš teď měli všichni tréning, protože jsem zahlédla jenom pár mužů z ostrahy. Dostat se do druhého patra díky tomu bylo velmi lehké, jenže tu bylo nejmíň dvacet dveří a kdybych vstoupila tam kde nemám, všechno by se posralo.
"Šel tam ten Zyan už?" Harry sakra, náhodně jsem otevřela páté dveře a rychle za sebou zavřela, naštěstí to byla koupelna a nikdo tu nebyl.
"Jo říkal, že počká tu hodinu a pak jí kdyžtak píchne jehlou látku, aby se probrala" myslím, že to byl hlas toho zrzka.
"Jdu k sobě, takže potom mě zavolejte" uslyšela jsme už pouze jak otevřel a zavřel dveře myslím, podle toho jak dlouho šel, že to jsou ty dvacáté dveře vzadu.
Když nejspíš zrzek odešel z tohoto patra mohla jsem vyjít ven, potřebovala jsem se dostat do jeho kanclu, jenže když tam byl on tak nemám tušení jak to teď udělám. Otevřela jsem devatenácté menší dveře naproti těm kde byl Harry a zjistila, že je to takový malý sklad, ale když jsem zahlédla nějaké staré oblečení a zbraně byla jsem sakra ráda, že jsem tady vlezla. Prohrabala jsem tu hromadu oblečení a našla černé menší kalhoty s páskem, takže jsem si je hned navlékla a vzala si pár nožů do kapes a pistol za pásek.Byla to už nějakých čtyřicet pět minut a já měla do detailu promyšlený plán, najednou jsem slyšela kroky asi pěti lidí a Harryho křik.
"Kurva zase nějaké komplikace, všichni na pozice je jich jenom pár, ale zabíjejí všechny co se jim postaví do cesty, takže buďte po dvojicích nejmíň a dělejte"
Právě v téhle situaci jsem pochopila co se děje, někdo napadl Harryho gang a to komplikuje všechny mé plány sakra.
"Hej Time běž pro Zyana ať vezme Jessicu a schová jí někam, tihle jí najít nemůžou umučili by jí k smrti" zavrčí na nějakého kluka Harry a já zůstávám za dveřmi stát jak opařená on právě řekl, že mě nemůžou najít, protože by mě zabili to se mi snad zdá.

Game [Cz]Där berättelser lever. Upptäck nu