35.

5.3K 216 9
                                    

Bylo zvláštní být zase doma, ležela jsem na posteli, všechny okna jsem měla zatáhlé a musela jsem přemýšlet,  protože jsem v hlavě měla opravdu velký zmatek. Než jsme z tama odjeli zahléli mě s Harrym jeho lidi, jak stojíme v objetí a to není moc dobré, nebo dobré, Harryho lidi by ještě šli, ale kdyby se to dostalo ven, třeba k jiným gangům mohli by si myslet, že mě skrz to můžou vydírat a tak bych měla zbytečně moc práce navíc s ostatními. "Jess" Didi hlas jsem poznala i přes dveře, vstala jsem z postele a zamířila otevřít. "Jak ti je?" byla moje první otázka když jsem jí otevřela, protože popravdě když jsem sem dorazila asi před hodinou, ležela u Taylera a byla celkem v nervech, ale nedivím se jí, mohla přijít o osobu, kterou miluje nejvíc na světě. "Už jsem v pohodě, co ty a Harry?" zeptala se s úšklebkem a já jenom s protočením očí spadla zpátky na postel. "Nic co by s ním bylo?" zeptala jsem se a čekala jestli jí tato odpověď bude stačit, ale samozřejmě, že jí nestačila v další sekundě skočila ke mně na postel a já od ní momentálně očekávala asi hodinový výslech. "Takže ještě jednou, co se mezi váma stalo Jess?" povzdychla jsem si a sedla si tak, abych na ní viděla. "Nic jenom prostě jak mě unesl tak jsme měli menší aférku v jedné malé místnosti kam jsem se schovala a jelikož Harryho zrovna napadli jižani nějakou záhadou skončil v té místnosti se mnou" zamumlala jsem a koukla se na její reakci. "Tak to je znamení Jess a dál bylo co?" v jejím hlase bylo značné nadšení a tak jsem vyprávěla dál "no pak jsme se rozdělili a víš jak jsme s Taylerem odváděli toho kluka ne?" pouze přikývla "tak to byl Zyan, který je pro Harryho stejně důležitý jako ty a Tayler pro mě, takže díky tomu mi pomohl zachránit vás dva, takže díky jeho lidem jste teď naživu". Didi to chvilku zpracovávala a pak se usmála "takže prostě mezi váma přeskočila jiskra" řekla to s takovým nadšením až mě to děsilo. "Ne Didi nic mezi náma není" zasmála jsem se nervózně, lehla si a koukla z okna. "Holka já z tebe zešílím jednou fakt" oznámila mi s úsměvem a vstala z postele. "Za hodinu začíná tréning po skupinách, takže pak dojdi" řekla a odešla z mého pokoje. Na ten tréning jsem úplně zapoměla, ale alspoň budu myslet na něco jiného než na něj.

Tréning byl dneska sakra namáhavý, navíc ve skupinách po čtyřech je to vždy nejtěžší, v boji musíte makat tak, aby vás ten druhý nesrazil k zemi a u toho ještě nesmíme používat takové ty smrtelné chvaty, aby jsme z toho tréningu odešli vůbec živí. Momentálně mířím do sprchy, abych ze sebe všechen ten pot smyla a pak půjdu dodělat informace k Harryho složce v počítači, protože jiné plány nemám.

Po ledové sprše jsem odešla do pokoje a začala přidávat ty fotografie co jsem nafotila k Harrymu a jeho informacím. Když jsem zapisovala další věci a přepočítávala peníze kvůli obchodu s drogy tak mi do pokoje vletěl Tayler jak jinak on se prostě nikdy nenaučí klepat. "Jess dneska večer jdeš zas do role Lary, Harryho známý pořádá párty" věděla jsme, že bylo naprosto zbytečné protestovat, takže jsem jenom s nezájmem přikývla. "A mimochodem dávej si bacha kde na sebe s Harrym koukáte, protože jeho lidi by to mohli pochopit dost špatně a kdyby se to dostalo ven i když by to bylo falešné víš co by následovalo že?" podíval se na mě a já odtrhla zrak od počítače a přesunula ho na něj "ano tati" řekla jsem s ironií v hlase a zasmála se "to mi připomíná, že tím pádem dneska musíš zjistit zda je udělaný víc do Lary nebo do tebe, ať víme s čím pracovat Jess" jeho hlas byl celkem vážný a tvář stále napnutá, asi ještě kvůli tomu co se stalo. Když jsem na něj tak koukala napadl mě naprosto skvělý nápad. "Na párty nepůjdu, za hodinu jsem nachystaná dovezeš mě před jeho dům, stejně tu jde jenom o ty papíry, až je dostanu tak tohle divadlo skonočí a já budu mít konečně to co jsem celé ty roky hledala" prohlásila jsem rozhodně, zaklapla počítač a vydala se do koupelny, abych se nalíčila jako Lara. "Dones mi prosím paruku Taylere!" křikla jsem na něj ještě než odešel a pustila se od práce s líčením.

Znovu jsem vysedala před jeho domem a znovu přemýšlela jestli je to dobrý nápad, tak jako vždycky, milovala jsem ten adrenalin, který mi teď koloval v žilách, protože jsem nevěděla co bude následovat.

Game [Cz]Where stories live. Discover now