22.

6.1K 235 11
                                    

Stáli jsme naproti sobě a ani jeden z nás nic neřekl, Harry mě stále sledoval s kamenným výrazem, ale viděla jsem v jeho očích zmatenost.
"Co si od toho slibuješ, já na lásku nevěřím a ani nikdy nebudu, vztah ti taky nedám Laro, proč jsi stále tady?"
Mluvil klidně a pomalu jako bych si z těhle slov už měla konečně uvědomit jak blbá jsem, že od něj neuteču.
"Nechci vztah, ale chci být s tebou" promluvila jsem na něj konečně a podívala se mu do očí.
Neměl co říct a já už vlastně taky ne, přistoupila jsem k němu ještě blíž a prsty mu zajela do vlasů, díky tomu jsem ho mohla jemně políbit na rty, abych mu ten ret neroztrhla ještě víc.
"Pojď jedeme ke mně" otočil se a já ho následovala, když jsme vyšli z baráku zahlédla jsem Zyana a další tři chlapy za ním.
Zyan hned jak si Harryho všiml tak k němu okamžitě šel.
"Všechno v pohodě?" Zeptal se Zyan a prohlédl si Harryho od hlavy až k patám, museli si být dost blízcí.
"Jo v pohodě, teď pojedu ke mně a potom se ti ještě ozvu musíme vymyslet plán na toho Jacka už to trvá kurva dlouho musíme ho konečně zabít" Slyšela jsem to, každé jeho slovo a chtěla se smát, přišlo mi to najednou všechno tak vtipné Harry tady stál předemnou já stála za ním, oba by jsme se nejraději zabili, ale já potřebuji informace a Harry neví kdo jsem, takže mě zabít nemůže.
"Jenže to půjde těžko když za celou dobu nikdo nezjistil kdo je Jack, jediný kdo toho ví o Jackovi, alspoň něco bude ta Jessica"
"Kurva, nic pořešíme to potom"
"Ok čau" Zyan se rozloučil s Harrym, na mě se lehce usmál a oba jsme zašli do auta.

Celou cestu v autě bylo ticho, jenom rádio hrálo nějakou tu písničku.
Když zastavil nechápala jsem co tady děláme, myslela jsem, že jedeme k němu, ovšem jsem se spletla, byl tu hluboký les a nikde nikdo, nechápala jsem co tady děláme.
"Harry nechceš mě zabít někde v lese, že ne?" Zeptala jsem se a on se uchcechl.
"Zatím ne možná potom" celkem jsem si oddychla, protože jsem u sebe neměla, ani jeden nůž, pistol nic, takže bych se musela bránit rukama.
"Pojď" vystoupila jsem z auta a Harry mě chytil za ruku, lehce jsem tou rukou první uškubla, ale držel mě silně, takže jsem se mu nevyvlíkla.
Šli jsme mezi vysokou trávou a všude kolem byly stromy, bylo to tady zvláštní, řekla bych až kouzelné.
Vyšli jsme menší kopec a já málem přestala dýchat, to co jsem před sebou viděla, bylo jak z pohádky.
Chata, která stála předemnou byla nádherná, všude kolem byly stromy, kterými tu prosvítalo slunce, takže se dřevo, z kterého byla chata udělaná se lesklo a dodávalo všemu energii.
Věděla jsem, že mě Harry sleduje, celou tu dobu od okamžiku kdy jsem tu chatu spatřila mě sleduje.
"Chceš jít dovnitř, nebo ti stačí pohled z venku?"
Zasmála jsem se tomu a šla stále okozlena tímhle místem za ním, byli jsme tady jenom my dva a tahle krásná chata, obkopena stromy.
"No do prdele" byly moje první slova, když jsem vstoupila dovnitř, slyšela jsem, že přední dveře zamkl a já se vydala k velké knihovně, kterou měl v obýváku, byl tu krb a celá tahle místnost byla malá, ale moderně zařízená, všechno tu bylo z dřeva, i přes to to tady vypadalo tak elegantně, že se člověk nestačil divit.
Znovu jsem cítila na sobě jeho pohled, když jsem začala přejíždět prsty po knihách.
"Ty jsou tvoje?" Na tuhle otázku mi, ale odpověď nedal.
"Máš hlad?" Zeptal se mě a odešel do kuchyně, která byla malá, ale dostatečně velká na to, aby jsme si tam udělali jídlo.
"Něco uvaříme ty běž do sprchy" jemně jsem se na něj usmála a on bez jediného slova odešel někam nahoru.
Když jsem prohrabala pár skříněk našla jsem těstoviny a z ledice vzala maso.

Mezitím co se mi všechno vařilo jsem si vzala rajčata a začala je krájet, když se kolem mého pasu obmotaly dvě silné paže.
Jeho hlava dopadla na mé rameno a já byla tak rozrušená z jeho doteků, že jsem musela přestat krájet, protože bych si uřízla prst.
"Ale copak mám to nakrát" uchechtl se, protože věděl co se mnou jeho doteky dělají.
Jeho prsty klouzaly po mém břiše a já se snažila, opravdu jsem se snažila ignorovat ty doteky, ale nešlo to, hořela mi z jeho doteků pokožka.
Popadla jsem znovu nůž a začala krájet poslední dvě rajčata, jenže když mi u toho posledního rajčete začne líbat krk, hned se k němu otočím a za vlasy si ho přitáhnul k sobě.

Vysadí mě na linku a stoupne si mezi mé nohy, naše rty do sebe jemně narážejí a já začínám cítit zvláští pocit v břiše, miluju jeho doteky na své kůži, nechápu to do teď jsem nesnesla dotek nikoho, ale jeho mi přestaly vadit.
Najednou si uvědomím, že se mi vaří těstoviny, odstrčila ho od sebe a rychle vypnu sporák.
"Ničíš mě Laro" zašeptá těsně vedle mého ucha, políbí mě na krk a odchází do obýváku.
"To ty mě taky" zašeptám tak, aby mě neslyšel a vytáhnu maso z trouby.

🖤
Chcete další díl z pohledu Harryho nebo Jess?🙋🏼‍♀️

Game [Cz]Où les histoires vivent. Découvrez maintenant