13.

6.3K 255 9
                                    

Hned jak jsem nastoupila do limuzíny jsem zase začala mít špatný pocit, ještě jednou jsem se podívala na fotku paní Ciril, abych jí kdyžtak poznala a z hluboka se nadechla, další večer s ním.
Když jsem vystoupila z limuzíny před obrovskou luxusní vilu pár lidí si mě začalo prohlížet, jenže já nejsem žádná zkurvená figurína, aby se na mě mohli jenom tak dívat.
Vydala jsem se dovnitř, kde mi hned u vchodu nabídli šampaňské a já se mohla v klidu dostat do hlavního sálu z kama šla slyšet zrovna hudba.
Když mi nějací týpci otevřeli dveře vešla jsem dovnitř a všechny pohledy padly na mě, nejradši bych se hned vypařila, protože mě ty pohledy hrozně štvou.
Rozhlédla jsem se a uviděla ho, jeho zelené oči mě probodávaly a já ucítila příliv tepla na hrudi, bylo to divné.
Rozešla jsem se směrem k němu a každý můj krok sledovali stovky lidí v téhle hale, Harry se mi vydal naproti a oba jsme se zastavili uprostřed těsně vedle sebe, hudba začala hrát pomalu a já jsem se nad tím musela ušklíbnout vypadalo to všechno hrozně romanticky fuj.
Chytil mě kolem pasu a přitáhl si mě k sobě, cítila jsem z něj, že není něco v pořádku, ale neřešila jsem to dala jsem si ruce kolem jeho krku a zadívala se mu zase do očí.
"Kurevsky ti to sluší, kdyby tady nikdo nebyl už vzdycháš mé jméno Laro"
Zašeptal mi do ucha tak, aby to neslyšel nikdo jiný než já a políbil mě těsně pod ucho, kurva mám svádět já jeho do prdele ne on mě.
Musel vědět co se mnou dělá a využíval toho, jenže já tu nejsem na to, abych se s ním vyspala stačí ho svést, zjistit informace a zabít ho to je vše žádné city nic.
Písnička skončila a já se chtěla odtáhnout, jenže on mě popadl za ruku a táhl mě po schodech někam do druhého patra, vůbec jsem nevěděla co bude následovat.
"Chci ti jenom něco ukázat" řekl a vydal se k výtahu nastoupili jsme do něj a on mě stále držel za ruku, cítila jsem teplo po celém těle, dívala jsem se na naše propletené prsty a nechápala to, jenže pípnutí výtahu mě okamžitě přerušilo v myšlenkách když jsme vystoupili vedl mě ke schodům a já se nemohl divit víc, protože tolik pater jsem ve vile ještě neviděla.
Když jsme vylezli nemohla jsem uvěřit svým očím, obloha byla pokryta hvězdami, které dneska dokonale zářily, nic takového jsem nikdy neviděla byla to krása.
"Proč mlčíš" řekne těsně za mnou a já se na něj otočím
"To je krása nic podobného jsem ještě nikdy neviděla" usměju se na něj a on si zkousne ret je kurevsky sexy co si budem.
"Kurva Laro jsi tak sexy, vypadáš naprosto nevinně ničí mě to"
Jeho ruce mi dá na záda a zmáčkne mi zadek, nesnášela jsem když na mě kdokoliv šahal, ale u něj mi to přestává vadit a to mě rozčiluje.
Jenže musela jsem začít normálně myslet, mé ruce zajely pod jeho tmavou košili  a já se dotkla jeho vypracovaného břicha rukou jsem přejela až k hrudi a nemohla jsem se na něj vynadívat.
"Kurva" popadl mě za ruku a táhl k výtahu hned co jsme do něj vstoupili se na mě vrhl, jeho rty divoce narážely na ty mé a já jsem chvilkama nemohla ani popadnout dech, výtah zastavil a on mě táhl do pokoje, který byl úplně vzadu na chodbě.
Otevřel dveře a hned co jsme vešli jsem slyšela zamykání dveří.
"Harry" promluvila jsem šeptem, ani nevím proč jsem jeho jméno vyslovila, ale věděla jsem jedno tohle začíná být špatné.
"Ničíš mě kurva, zabíjíš mě tou tvojí nevinnou tvářičkou a tím kurva dokonalým tělem"
S každým slovem přejížděl po mém boku a já se zachvěla, musela jsem ho znovu políbit, jak by řekla Diana je ti devatenáct, užívej života.
Chytla jsem ho za zátylek a natiskla se na něj nejvíc co to šlo, svými rty jsem se jemně otřela o ty jeho a zatahala ho druhou rukou za vlasy, vzdychl mi do úst a já myslela, že tohle bude můj konec.

Game [Cz]Where stories live. Discover now