32.

5.1K 220 18
                                    

Místo toho, aby mě odstrčil, hrubě narazil rty do těch mých, myslela jsem, že se zblázním, už jenom z toho důvodu, co se uvnitř mě dělo, nedokážu to popsat slovy, ale tohle bylo něco nového a já si to zamilovala.
Jeho ruce sjely na můj zadek a když mě nadzvedl, automaticky jsem obmotala nohy kolem jeho pasu.
Jeho ruce vjely pod tenkou látku trika a jeho prsty přejely po dolní části mého břicha a já umírala touhou, aby se mě dotkl znovu.
Jenže oba nás probraly rány, které přicházely dost blízko od nás, už jsem se mu znovu do očí nepodívala a seskočila z něj.
"Pusť mě před sebe Jess" řekl rozhodně a já teď nebyla vůbec v náladě na hádání, takže jsem ho pustila před sebe a on se znovu otřel tělem o to mé, jestli z téhle zpropadené místnosti okamžitě nezmizím, zešílím z toho kluka.
"Vyjdu ven, jestli bude vzduch čistý, kývnu na tebe, půjdeš za mnou celou dobu dole mám nechané auto nasedneš do něj a odjedeš tohle dokončí náš tým"
Celou dobu mluvil jasně, jenže jsem jen tak lehce nemohla utéct bez boje.
Najednou jsem uslyšela přijíždějící auta a podle pneumatik jsem poznala, že jedno z těch aut je Didi a Taylera byl tu můj gang a kurva.
"Harry ty auta to jsou mí lidé musím okamžitě dolů, než se tu pozabíjí 3 gangy najednou, sežeň své lidi a řekni jim, ať ty mé nechají na pokoji, to samé řeknu těm mým, pomůžeme ti ty sráče odstranit a dojedeme" chvíli nad tím vším uvažoval a potom prostě kývnul hlavou k souhlasu.
Harry se vydal ven a já mu kryla záda, nikdo tu nebyl, jenže to se mohlo v okamžiku změnit.
Seběhli jsme schody, kolem nás bylo pár mrtvých těl naštěstí to byli ti co Harryho napadli.
"Jess běž teď tu nikdo není jsou v zadní části, řekni svým lidem ať to hlídají tady a netří ať jdou do zadu"
Kývla jsem a rozběhla se j Didi, která okamžitě dala znamení mému gangu, ať všichni stojí.
"Lidi teď mě poslouchejte, Harryho gangu se ani nedotknete, napadli ho nejspíš jižané, vraždí všechny, zabíjejte ty, kteří vám budou chtít ublížit, ale nikdo z Harryho lidí dnes od nás neskončí mrtvý je vám to jasný?!"
"Ano!" Všichni rozhodně vykřikli a já byla plná adrenalinu.
"Pár lidí hlídejte tady zbytek se mnou dozadu tam jsou všichni!" Zakřičela jsem a rozběhla se dozadu, Didi a Tayler šli okamžitě se mnou a další mí muži hlídali kolem mě.
Rozdělili jsme se když jsme doběhli dozadu, viděla jsem jak Zyana drželi tři chlapi pod krkem a ten čtvrtý mu chtěl právě zabodnout do krku nůž, ale co bych to nebyla za dobrou dušičku, že bych ho nezachránila, kývla jsem a Didi a ta hned pochopila.
Doběhla jsem k tomu chlapovi a vykopla mu z ruky nůž, v jeho tváři bylo značné překvapení a já okamžitě poznala jeho tvář, šéf jižanského gangu, byl  svalnatý, ale zrovna nejlepší postavu neměl, nechutně žluté zuby byly první čeho si člověk všiml, když na někoho mluvil a jizva, která se mu táhla přes celé levé oko a byla způsobena mnou vypadala nechutně, už jednou jsme my dva měli konflikt, takže ta jizva nebyla jediné co mu ode mě zůstalo.
Okamžitě jsem zasáhla pěstí jeho obličej a on se zakymácel dozadu, ti další tři muži si nevšimli mých lidí a vrhli se na mě, Didi s Taylerem a Foxem, kterého jsem si všimla až teď zasáhli a vzali si ty tři muže, aby je zlikvidovali.
Já si nechala velkého šéfa jižanů, u kterého se mi i jeho jméno Gatr hnusilo, znovu jsem ho udeřila do obličeje a podívala se na Zyana, něco ho bolelo, nejspíš to byla jeho noha, kterou jsem na rychlo zahlédla, ten zmrd mu jí musel zlomit.
Gatr mě udeřil pěstí do břicha když jsem s znovu po Zyanovi ohlédla, snažil se vstanout, ale ta jeho noha vypadala odporně.
"Co jsi mu to kurva udělal hajzle jeden odpornej!"
"Ale jenom jsem mu asi třikrát přelomil nohu a druhou nejspíš taky" usmál se sladce a já mu vrazila takovou silou do obličeje, že mu začala téct krev jak že rtu, tak z nosu i obočí.
Vytáhla jsem zbraň a prostřelila jsem mu tu odpornou lebku skrz na skrz.
Rozběhla jsem se k Zyanovi s popadla ho tak, aby mohl vztanout.
"Můžeš chodit?!" zeptala jsem se ho a on pouze zakroutil hlavou.
"Zdravotní kde je?"
"Dole" na tohle se pouze zmohl a pak se do mě opřel celou silou, nedivila jsem se mu nohy polámané a obličej měl jak omalovánku, nejspíš si z něj udělal boxovací pytel.
"Taylere!" Zařvala jsem na něj a on se ke mě rozběhl
"Potřebuju ho dostat okamžitě ke zdravotníci" popadl ho a my se i s ním, i když neměl žádnou sílu, tak ta má a Taylera naprosto stačila, po schodech dolů to bylo se Zyanem sakra těžký, protože vážil dost, ale zvládli jsme to.
Viděla jsem dveře, ale věděla jsem, že zdravotním neotevřeme bez tajného kódu.
"Zyane musíš vyklepat ten kód hned"
Zvedl ruku a vyklepal do dveří zvuky, po kterých se okamžitě dveře otevřeli a já spatřila dva zdravotníky.
"Zlomená noha na třikrát, druhá nejspíš je naražená , nevím jestli nemá nějaké vnitřní poranění a obočí má roztrhlé" zahlásila jsem zdravotníkovi, který na mě nevěřícně hleděl, no jo holka se tu jen tak asi nevidí.
Otočila jsem se a bez dalšího otálení se rozběhl za Taylerem, když jsme doběhli dozadu, všechno vypadlo, že je v pořádku a já se rozběhla do druhého patra k Harrymu do kanclu, abych si vzala informace, které patří mně, jenže když jsem chtěla vstoupit uslyšela jsem Harryho hlas.

Game [Cz]Where stories live. Discover now