27.

5.5K 231 17
                                    

Musela jsem do toho tunelu vjet jiná cesta nebyla.
"Taylere jak pojedu tunelem pořádně se o něco zapři jsou tam 4 prudké zatáčky, pár kamenů které budu muset nějak objet a hned jak vyjedeme z tunelu budeme muset s tím autem skočit, protože je tam propast" Tayler nic neříkal a jenom se soustředil na cestu, věděl, že tohle může být naše poslední jízda i já si to uvědomovala.
"Slibuju, že to zvládnu" můj slib jsem hodláme taky splnit, tunel už byl kousek od nás a já se z hluboka nadechla.
"Jde se na to" řekl Tayler a já se nad tím musela usmát věděl, že to zvládnu, věřil mi a to teď bylo nejdůležitější.
Autem jsem protrhla pásky od policie, které tam byly, aby tam nikdo nevjel.
"Spomalili" po jeho slovech jsem věděla určitě, že ty dvě auta mě určitě nedoženou.
"Ale Harry nás za chvíli dojede"
"Kurva" zaklela jsem a zrychlila, přišlápla jsem plyn a věděla, že za chvíli bude první prudká zatáčka.
Díky světlům jsem mohla vidět kameny popadané u stěn tunelu, stočila jsem volant doleva a kola tou rychlostí zapískaly, Harry byl pořád za mnou a to mě asi znervózňovalo na tom všem nejvíc, ale jestli zvládnu poslední zatáčku, jsem schopná získat víc času.
"Kurva ty kameny" byly vážně všude v takové rychlosti se vyhýbat kamenům je celkem problém.
Další zatáčka následovala zase do prava, byla méně prudká, ale přesto by to člověk bez tréningu v takové rychlosti nedal.
Najednou mi začal zvonit telefon a absolutně jsem na ten hovor neměla čas.
"Típni to"
"Je to Diana"
"A máš pocit, že na ní mám kurva zrovna teď čas!" můj hlas byl pevný a on věděl, že mě nemá dál srát hovor típl zrovna když jsem zatáčela znovu do prava a tentokrát jsem musela stočí volant tak rychle jak to jenom šlo.
"Lehce zpomalil to už zvládneš"
Adrenalin mi proudil v krví, věděla jsem, že mám vyhráno, cítila jsem tu sladkou výhru, která byla na dosah.
"Jak budeme ned propastí vyhoď tu paruku, kdyby nás chytli všechno mu dojde"
Věděla jsem, že mi rozumí, ale teď bylo hlavní to přeskočit.
"Poslední zatáčka a ten přeskok Jess zrychli"
Měl pravdu musela jsem zrychlit, abych ten přeskok vůbec dala, už jsem sledovala jenom tu zatáčku volant jsem otočila jak nejrychleji to šlo a zase volant narovnala jen co jsem v té zatáčce zahla, následoval přeskok.
"Teď Jess" byly to jasná slova a já se najednou ocitla zase pod širým nebem, letěli jsme vzduchem, tohle je ten nejdokonalejší pocit jaký může být, cítíte se tak volně nic vás neomezuje, ale pak padáte dolů a cítíte, že všechno padá s váma a vy se zase ocitáte v realitě.
Auto dopadlo na travnatý povrch, co si budeme byla celkem úleva cítit, že jsme neskončili v té propasti.
"Harry skočil taky, ale zastavil" Taylerovi slova mě donutily se podívat do zrcátka věděla jsem, že ho ten skok dostane, nevím jestli s tím úplně počítal, ale i tak jsem nevěděla, že ho to zastaví úplně, zdálo se mi to divné.
"Je to divné musíme se z tadyma hned dostat" jeli jsme dál po trávníku, už jsem viděla mezi stromy i cestu, jenže můj pocit, že je něco špatně se splnil.
Právě tu přijely nejmíň čtyři auta a já věděla, že na tohle potřebujeme posily a to hned, Taylerovi to došlo a už jsem slyšela jak volá několika lidem z našeho gangu.
"Do prdele" hm přesně, tak by se dala vyjádřit tahle situace Tayler to těmi slovy vystihl přesně, kdyby tu byly jenom dvě auta zvládneme to s Taylerem v klidu, ale když tu jsou čtyři a Harry právě jede za náma mám co dělat, objet je nemůžeme, takže teď nevím, co bude následovat zkusím to nějak zdržet, ale mojem lidem bude trvat ještě tak deset minut cesta.
Harryho lidé se autama rozjeli tak, aby mě obklíčily, strategii neměli špatnou, ale jedno jim nedošlo, než Harry dojede autem sem a obklíčí mě zezadu, hodím zpátečku a než stačí někdo z nich cokoliv udělat jsme pryč z kruhu.
Jenže tohle není největší prostor vyjela jsem z kruhu, ale tohle bylo jako labyrint, zpátky nemůžete protože si cestu zpátky nepamatujete a zbytečně by jste se stratili, jenže jít dopředu je taky nebezpečné, protože když odbočíte špatně setkáte se se slepou ulicí, která nikam nevede a asi takové jsem měla teď možnosti, takže jednoduše žádné.
Tohle je kurva špatné věděla jsem, že ujíždět je naprosto zbytečně, takže jsem zastavila auto, pro tentokrát cesta ven nebude jednoduchá.

Game [Cz]Where stories live. Discover now