8.

6.7K 239 1
                                    

Když teď sedím vedle Taylera v autě přemýšlím, že tohle není dobrý nápad.
"Plán je jasný dneska si tě musí všimnout za tento měsíc budou asi tři další takové plárty, takže se snaž dostat k němu co nejblíž, zjisti něco co nikdo neví a hlavně se nezamiluj Jessico, snaž se, aby mu na tobě záleželo"
"Nikdy se do něj nezamiluju to je nemožné, je to kretén"
"Neříkej nikdy, dávej si pozor a neprokecni se"
Kouknu se na něj a uvidím jeho vážnou tvář, myslí to naprosto vážně, přikývnu a vydám se z auta k domu, kde už je hudba slyšet o tři ulice dál.
Když se otočím, abych se podívala jestli mě Tayler ještě z auta pozoruje zjistím, že už tam není a tak vstoupím dveřmi dovnitř.
Někteří lidé tu jsou úplně na šrot a tak zamířím najít kuchyni, abych si taky něco dala, protože mám hroznou žízeň, ale alkohol nesnáším, napiju se ho, ale namám ráda když někdo potom nemůže ani chodit, jak je ožralý.
Uvidím kuchyni a hned tam zamířím na stole je samozřejmě pouze alkohol a tak si z lednice vytáhnou džus a náleju si ho do kelímku, kde ho smíchám i s vodkou, protože bych dnešek asi nedala.

Rozhodnu se jít tančit, abych si mohla prohlédnout okolí a zjistila kde je Harry, doufám, že je ještě dole protože jestli už teď šuká nějakou děvku tak to bude na dlouho, protože on nezůstane jenom u jedný holky.
Dojdu doprostřed a začnu do rytmu kroutit boky a rozhlíží se nenápadně po okolí, ale když ucítím nějaké ruce na mém pasu okamžitě bych tomu člověku nejraději utrhla obě ruce, otočím se a uvidím kluka, který je o hlavu větší než já a to mám podpatky, jeho oči jsou nudně hnědé jako dnešní večer ty moje, protože mám čočky a na tváři mu hraje sebejistý úsměv, jeho vlasy jsou blond a není nijak zajímavý, spíš naprosto obyčejný.
"Nesahej na mě" promluvím a on se na mě ještě víc egojisticky usměje.
"Ale no tak pojďme nahoru vidím, že máš drápky tak co si tak trochu užít, takové holky mám rád"
Když to dopoví chce mě chytnout za boky, ale to už držím silně jeho ruce a trhnu s nimi jiným směrem tak silně, že ustoupí krok dozadu.
Ignoruji jeho pohled a začnu znovu tančit, když už se to po asi patnácti minutách zdá být nemožné, tak ho zahlédnout mezi lidmi v téhle místnosti, ucítím na sobě něčí pohled.
Otočím hlavu doprava, ale stále tancuji, mé oči se střetnou s křišťálově zelenými a já se trochu zarazím,  protože mi hned dojde, že je to Harry.
Něco řekne děvce, která na něm sedí a ona z něj sleze její výraz vypadá naštvaně a když mu něco řekne odejde od něj a u toho zakroutí tak zadkem, že se divím, že si nevyhodila kyčle.
Já tančím a dělám, že jsem si Harryho nevšimla, ale když ucítím ruce na mém těle chci mu ty ruce uříznout naprosto nesnáším, když na mě někdo sahá.
Otočím se a nečekaně se střetnou se smaragdovýma očima a naprosto dokonalou tvářičkou, kdybych o něm nic nevěděla, nikdy bych neřekla, že je to vůdce gangu, chová se totiž obyčejně, když je teda mezi lidmi.
"Copak kotě?"
Jazyk bych mu za tu přezdívku taky asi uřízla, kočky nemám moc v lásce a ještě, aby mě tak někdo oslovoval je nechutný.
"To kotě si odpusť" protočím očima a on se křivě usměje a zadívá se mi do očí, uhnu pohledem, protože když se člověku, který má kontaktní čočky díváte moc dlouho poznáte to, teda myslím si, že to jde poznat a já nechci, aby to poznal.
"Jak se jmenuješ nikdy jsem tě na žádné párty neviděl"
Zeptá se a mě až teď docvakne, že mu nesmím říct ani jedno jméno, které používám teď nejsem ani Jack, ani Jessica.
"Jsem Lara"
Ušklíbnu se na něj a on se ke mě ještě o krok přiblíží, takže já o krok ustoupím.
"A co si tak trochu jít zablbnout nahoru Laro"
"Já nejsem děvka, navíc neznám ani tvé jméno"
Zahrají si na hloupou a namotám si pramen vlasů na prst.
"Jsem Harry"
Odpoví a přistoupí ke mě znovu, ale tentokrát já neodstoupím, položí ruce na mé boky a já hlasitě vydechnu.
"Sjeď níž Harry a já ti ty ruce uříznu"
Řeknu a nasadím smrtelně vážný výraz on se tomu pouze zasměje a přikývne.
Tak tohle bude ještě zajímavé.

Game [Cz]Where stories live. Discover now