Part 34 // Efter et breakup

479 3 1
                                    

ISABELLA

De sidste 4 dage har jeg forsøgt at komme mig over det der er sket. Jeg har grædt, spist is og set Netflix og Kamille har været hos mig 3/4 af dagene.

Jeg skal til USA med pigerne om sådan 3 dage og jeg glæder mig selvfølgelig sindsygt meget. Heldigvis har Emma aflyst, af sig selv, ellers havde jeg nok ikke taget med. Men nu hvor hun ikke skal med så kan jeg ikke vente.

Det er selvfølgelig lidt hårdt lige oveni alt det der er sket men jeg vil få det bedste ud af turen. Ida og Kamille har virkelig støtter mig og har også taget min side hele vejen igennem, hvilket jeg er virkelig taknemmelig for.

Jeg er allerede begyndt at pakke, men jeg sørger for at der er plads i kufferten til ting jeg kæber dernede.

Flere gang om dagen har Thor skrevet til mig. Altså jeg snakker mange gange. Det her er kun lidt af det han har skrevet.

Jeg blev nødt til at svare ham for at få ham til at stoppe

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg blev nødt til at svare ham for at få ham til at stoppe. Jeg har ikke lyst til at tænke på ham. Jeg må bare komme videre selvom det er utrolig svært og jeg vil nok altid elsker ham.

Nå men jeg får pakket næsten færdig bortset fra min toilettaske som jeg jo skal bruge de næste to dage inden vi tager af sted.

Senere kommer Kamille og Ida og så skal vi finde et hotel. Jeg ved vi er mega late men sådan er det nogle gange.

Pigerne har nu været her i en times tid og vi har endelig fundet et helt perfekt hotel. Det er et 5-stjernet og det er mega dyrt, men vi har sparet op længe. Og når vi alligevel skal til USA så kan vi ligeså godt gå hele vejen.

Vi bestiller pizza til aftensmad og sætter ogs så ud på min terrasse som vi brugte 100 år på at gøre hyggelig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vi bestiller pizza til aftensmad og sætter ogs så ud på min terrasse som vi brugte 100 år på at gøre hyggelig. Det ligner virkelig de der mega goals billeder man ser på instagram.

Her sidder vi hele aftenen og drikker nogle øl, spiser nogle snacks og ser film

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Her sidder vi hele aftenen og drikker nogle øl, spiser nogle snacks og ser film.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 07, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Mit liv med CityboisWhere stories live. Discover now