Part 18 // Morgen hygge

798 12 0
                                    

ISABELLA

Jeg vågner næste morgen med lidt ondt i hovedet. Selvom jeg var fuld så kan jeg tydeligt huske hvad der skete i går.

 Selvom jeg var fuld så kan jeg tydeligt huske hvad der skete i går

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Thor ligger ved siden af mig. Jeg ligger og stirrer måske lidt for meget. Han vågner stille op. "Ligger du og stirrer?" spørger han. "Kun fordi du er så lækker" siger jeg. Jeg bider mig i læben for at drille ham. Han tager fat i mit håndled og hiver mig op så jeg sidder på ham. "Kom her" siger han. Jeg læner mig ned og vores læber låser sig sammen.

Jeg har en mission. Han skal have boner igen, ligesom første gang vi sov sammen ahahah. Det var altså ret sjovt. Jeg tager hans hånd og fører den ned på min røv. Jeg begynder derefter at bevæge mig på hans du ved i mens vi kysser. Jeg kysser ham ned ad halsen og giver ham faktisk et sugemærke ups. Lige pludselig vender han mig om så han ligge øverst og så kan jeg se at jeg vidst har klaret min mission ahaha. Han tager min trøje over hovedet og begynder at kysse mig ned ad halsen. Da han rammer et følsomt stønner jeg lavt. Jeg forsøger at knappe hans bukser op men det går ik så godt så han må selv hjælpe lidt til. Jaer det ender med at vi har morgensex.

Da vi kommer ned i køkkenet begynder vi at lave morgenmad. Jeg kan hører at min mobil ringer så jeg skynder mig at løbe ud i stuen for at hente den. Det er Augusta.

I - Isabella / A - Augusta

A - Øhm hej Isa jeg ved ik rigtig hvordan jeg skal komme hjem.

I - Har du ikke tænkt på det ahah

A - Nej, jeg har ingen penge til bussen og Annes forældre kan ik køre mig

I - To sek jeg spørger lige Thor

"Thooooar?" råber jeg. "Jaaer Isa" svarer han. "Øhm kunne du evt hente Augusta ved en ven fordi min så kloge søster ikke kan komme hjem?" spørger jeg sødt. "Ja self kører lige om lidt" siger han så.

I - Thor henter dig om lidt

A - Okay super vi ses

Også ligger jeg på.

Jeg går ud i køkkenet igen. "Taaark fordi du ville hjælpe" siger jeg og krammer ham bagfra. "Så lidt da, desuden skal jeg jo også lærer Augusta at kende på et eller andet tidspunkt". Jeg smiler og fortsætter med at lave mad.

Mit liv med CityboisWhere stories live. Discover now