Part 33 // Jeg elsker dig, Isa..

405 4 0
                                    

ISABELLA

I dag er dagen hvor jeg er kommet hjem. Det har været en helt fantastisk ferie.

Jeg er faktisk alene hjemme lige nu fordi alle inkl mine forældre er hos nogle venner. Det var egentlig også meningen at jeg skulle være sammen med Thor, men det har jeg i hvert fald ikke lyst til nu. Jeg hader at jeg stolede på ham. Jeg havde aldrig troet at han ville kysse med en anden og især ikke en af mine bedste veninder.

Det ringer på døren og jeg håber lidt at det er den pakke jeg bestilte lidt før vi tog af sted. Jeg går bare ned i nattøj:

Jeg åbner døren og ser Thor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg åbner døren og ser Thor..

Han smiler til mig, træder ind ad døren og skal til at give mig et kys, men jeg undviger.

Han kigger underligt på mig op spørger: "Er der noget galt?". Jeg kigger på ham med tårer i øjnene. "Har Kamille fortalt det?" spørger han så. Så det er altså rigtigt. Jeg nikker og vender mig om for at gå mod køkkenet.

"Hør isa det var en kæmpe fejl. Du ved jeg elsker dig mega højt og det var kun fordi jeg var fuld-" siger Thor inden jeg afbryder ham. "At være fuld er ingen undskyldning Thor!" råber jeg og er lige ved at tude. "Du kan ikke bare gå at kysse andre piger og så sige undskyld!" fortsætter jeg. Nu bliver jeg virkelig vred.

"Det kan godt være jeg var væk og du har dine behov men så kan du fanme opfylde dem selv i stedet for at kysse på en anden pige når du har en kæreste?! Og det kan godt være du var fuld men ved du hvad Thor det kan du ik fucking bruge som undskyldning! For slet ikke at snakke om at det var med min bedste veninde? Hvordan fanden kan du få dig selv til det. Jeg troede virkelig jeg kunne stole på dig!" råber jeg mens jeg hulker lidt ind imellem. Efter en kort pause fortsætter jeg. "Det er slut mellem os Thor" hvisker jeg grædende.

Thor kigger hurtigt op også med tårer i øjnene. "Nej isa giv mig en chance - det må du ikke. Jeg ved jeg fuckede op men jeg kan gøre det godt igen ik?" siger han frustreret.

Igen er der en kort pause hvor ingen siger noget. "Jeg kan ik uden dig isa.." hvisker Thor så.

"Jeg er ked af det, men fordi jeg elsker dig så højt blev jeg virkelig såret over det du gjorde. Det findes ingen undskyldning Thor.. Så jeg har ikke lyst til at være sammen med dig mere" siger jeg og forsøger at holde tårerene tilbage.

Vi sidder i stilhed i lidt tid inden Thor rejser sig tager og går hen mod døren. "Jeg elsker dig, isa, det skal du vide" siger han inden han går og smækker døren.

Da det går op for mig hvad der lige er sket knækker jeg fuldstændig. Jeg elsker ham overalt på jorden, men jeg vil ikke være hans kæreste når han kan finde på at kysse en anden pige frivilligt, fuld eller ej...

Mit liv med CityboisWhere stories live. Discover now