Part 20 // Kysset

750 8 0
                                    

ISABELLA

Da Anthon kom var filmen færdig så det passede perfekt. "Skal vi ikke gå op på mit værelse?" spørger jeg. "Jo i går bare der op jeg skal lige på wc" siger Thor. "Jamen god tur da" siger Anth.

"Hvad var det du ville sige?" spørger jeg nysgerrigt. Anth svarer ikke men kommer bare tættere på. Det føles forkert. Inden jeg når at tænke mig om kysser han mig og selvfølgelig kommer Thor ind ad døren. Jeg trækker mig hurtigt. Jeg kan slet ikke være i mig selv. Det var helt forkert men jeg var så chokeret at jeg ikke kunne rykke mig. "Hva fanden sker der her?!" råber Thor. Men inden jeg når at forklarer er han løbet ud ad døren og jeg høre hoveddøren smække. "Ja hva fanden har du gang i Anthon? Jeg troede vi var venner?" siger jeg såret. Jeg løber alt hvad jeg kan efter Thor. Da jeg kommer ud på vejen kan jeg kun lige se ham. "Thoooor! Vent lige, lad mig lige forklare". Han stopper op og vender sig om. Jeg løber tættere på. "Det var ikke min mening, du ved jeg kun elsker dig! Anthon kyssede mig bare lige pludselig. Jeg kyssede ikke med!". Han står længe og ser på mig inden han vender sig om og går. Jeg har virkelig dummet mig.

Da jeg endelig kommer hen til mit hus igen er Anthon stadig derinde. "Vær sød og gå. Nu!" siger jeg hårdt. "Undskyld" siger han inden han går ud ad døren.

Jeg har virkelig fucket det helt op. Jeg elsker Thor så højt og jeg vil ikke miste ham. Jeg ligger mig i min seng og ser Netflix og tuder. Jeg aner ik hvad jeg skal gøre. Endelig beslutter jeg mig for at skrive til ham.

 Endelig beslutter jeg mig for at skrive til ham

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg ligger mig til at græde igen. Jeg har virkelig brug for Kamille lige nu!

 Jeg har virkelig brug for Kamille lige nu!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

5 min efter kommer Kamille ind ad døren. Jeg fortæller hende alt der er sket. "Hør jeg kan sagtens forstå at du er ked af det! Men hvis Thor virkelig elsker dig, så kommer han tilbage til dig". Jeg elsker Kamille så højt. Hun ved altid hvad hun skal sige.

Resten af dagen sidder vi bare og ser Netflix og hygger med sodavand og slik. Jeg havde virkelig brug for noget tid hvor det kun var Kamille og mig. Jeg kan bare være mig selv i hendes selvskab.

🍇🐡🌸

Mit liv med CityboisWhere stories live. Discover now