Part 29 // Bruno Mars & Khalid

397 8 0
                                    

Endelig nyt kapitel - Enjoy!

ISABELLA

I dag er det anden dag på ros. Jeg vågner og har det ikke så dårligt som jeg havde regnet med. Jeg vender mig om men ser ikke Thor ved siden af mig.

Jeg tager tøj på, fixer hurtig min makeup og går så ud af vores telt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg tager tøj på, fixer hurtig min makeup og går så ud af vores telt

Jeg tager tøj på, fixer hurtig min makeup og går så ud af vores telt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Da jeg kommer ud står Thor der allerede og snakker med Marie. Ved ikke om jeg har sagt det men Marie er vist Munkes flirt.

Jeg går hen mod Thor. Han opdager at jeg er på vej og smiler så til mig. Han giver mig et kys på kinden og hvisker diskret: "Tak for igår". Jeg rødmer, smiler og begraver mit hoved i hans skulder. Marie smiler og går hen til Munke som lige er trådt ud af deres telt.

I dag skal vi høre Bruno Mars og Khalid hvilket jeg glæder mig sygt meget til. Jeg elskerrr dem vold meget. Sådan Bruno Mars er min barndom med alle hans gamle hits.

Vi sidder og spiser morgenmad og nyder egentlig bare stemningen. I baggrunden kører musikken fra en af scenerne. Jeg spørger Lauge om han ikke vil gå med hen for at købe noget drikkelse.

"Hvordan går det med dig og Kamille?" spørger jeg interreseret. "Jeg er så glad for hende. Selvom det tog lidt tid at få hende scoret så var det det værd" siger han med et smil fra øre til øre. "Det er jeg glad for at høre og husk nu at hvis du nogensinde sårer hende" griner jeg og tager min knytnæve frem som en joke. Lauge griner. "Det kunne jeg aldrig få mig selv til" siger han og smiler til mig.

Da vi kommer tilbage er der ingen i campen så Lauge og jeg sætter os bare og åbner en øl og hører noget musik.

Efter cirka en halv time kommer de andre tilbage. Thor løbet hen til mig. "Hva så?" spørger jeg nysgerrigt. "Vi besluttede bare at vi ville gå en fælles tur til toilettet" siger han og giver mig et kys.

Det er ved at være aften og folk er godt fulde. Også mig. Vi har lige hørt Khalid og det var det fedeste.

Da vi kommer tilbage til campen beslutter vi os for at lege S, P eller K.

"Marie S, P eller K?" spørger jeg. Hun tænker lidt over det: "Øhm K". Okay jeg har allerede en god en. "Du skal give Munke et ordenligt snav" siger jeg og griner lidt. Alle andre klapper og pisker stemningen op. Marie bliver helt rød i hovedet men rejser sig så op. De mødes i en snav og står så der i lidt tid indtil de trækker sig, smiler og sætter sig tilbage.

Resten af aftenen har vi det bare fedt, drikker, spiller spil og hører en masse god musik.

Mit liv med CityboisWhere stories live. Discover now