Part 12 // Offentligt

931 10 1
                                    


(Dagene har måske været lidt forvirrende indtil videre, men nu er det fredag og så forsøger jeg at gøre det som rigtige uger hvis man kan sige det sådan ahahah. Nyd kapitlet)

ISABELLA

Igår var jeg hjemme hos min onkel og tante. Det var mega hyggeligt bare at have noget familietid. Men idag skal jeg altså i skole igen. Jeg står op af min seng og finder et sæt tøj i mit skab.

Så ligger jeg lidt makeup, børster tænder og går så nedenunder for at tage et æble

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Så ligger jeg lidt makeup, børster tænder og går så nedenunder for at tage et æble. Jeg er i god tid idag så jeg beslutter mig for at sætte mig og se fjernsyn indtil jeg skal gå.

Da jeg er på vej ned til mig skab ser jeg Victoria kommer gående. Hun giver mig dræberblikket og kigger væk igen. Bitch tænker jeg bare ahaha. Jeg når frem til mit skab og finder mine bøger frem til fysik/kemi, som jeg glæder mig meget til (mærk ironien). Da jeg tager hovedet ud af skabet igen ser jeg at Kamille og Lauge står og snaver lidt længere ned ad gangen. Ahahaha de 2 kan bare ikke holde sig væk fra hinanden. Fysik/kemi lokalet ligger den retning hvor de står og jeg skal have time med Kamille så det er jo super. "Undskyld jeg afbryder. Ahaha. Men Kamille og jeg skal til time" siger jeg akavet. De stopper deres kys og kigger på mig. "Du tager hende bare" siger Lauge og smiler. Inden vi går giver de lige hinanden et kys.

"Så det er offentligt nu var?" siger jeg og griner lidt. Hun rødmer. "Ja det kan man vist godt sige" svarer hun og griner fjantet. "Du er så vild med ham du er så" siger jeg drillende. Hun smiler bare og slå mig venskabeligt på armen.

Efter skole tager jeg hjem og sætter mig i min seng for at se Netflix. Netflix er seriøst livet. Altså hvis jeg ikke havde en dejlig kæreste i forvejen så ville Netflix være min dejlige kæreste ahaha.

Efter jeg har siddet og set film i et stykke tid ringer det på. Det kan ikke være nogle fra min familie for de ville jo bare gå ind. Det kan heller ik være Kamille, Ida eller Emma for vi er blevet så tætte veninder at de også bare går ind. Jeg går ned og åbner og bliver mega glad da jeg ser Thor står i døren ahahah. "Hvad laver du her?" spørger jeg og giver ham et kæmpe kram. "Jeg savnede dig". Jeg trækker mig fra krammet og står så og kigger lidt på Thor inden jeg læner mig ind for at give ham et kys. Han kysser self med ahah. Jeg giver tegn til at han skal komme med ind.

"Skal vi ikke bare se en film?" spørger jeg. "Jo god ide". Vi ligger os op i min seng og starter på en film. Jeg falder dog hurtigt i søvn.

Mit liv med CityboisWhere stories live. Discover now