Part 13 // Mødet

846 11 1
                                    

ISABELLA

Jeg ligger og halvsover men kan stadig høre at der er en der åbner døren

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg ligger og halvsover men kan stadig høre at der er en der åbner døren. "Isa vi skal spi-" hun stopper. Både Thor og jeg er vågne nu. "Øhm hej, jeg er Augusta" siger hun så og rækker hånden ud til Thor. Han tager imod den og siger så: "Jeg hedder Thor".

"Nåår ja sgu da, i har ikke mødt hinanden før" siger jeg da det går op for mig. "Thor det her er min søster" jeg ser diskret på Thor og giver ham er-det-ok-jeg-fortæller-hende-at-vi-er-sammen-blikket. Han nikker. "Og Augusta det her er min kæreste Thor". Hun ser overrasket ud men siger så at det er rart at møde ham. "Jeg ville bare sige at vi skal spise" siger hun så og går ud ad døren.

"Nu ved en femtedel af min fam at vi er sammen" siger jeg og griner. Thor ser underligt på mig, men griner så med.

Thor ligger sig på sengen igen. "Jeg er så træt, og magter intet i dag" siger han mumlende. Jeg sætter mig over skrævs på ham. "Magter du heller ik mig?" spørger jeg. Hahaha. "Jeg magter altid dig" siger han så. Jeg læner mig ned til hans ansigt og begynder at kysse ham. Han bevæger sin hånd ned på min røv. Efter lidt tid trækker jeg mig og sidder så bare og kigger på ham. Jeg bider mig stille i læben, egentlig uden at tænke over det denne gang. Han sender mig et irriteret smil og kysser mig så igen. Vi snaver lidt men så spørger jeg om han ikke vil med ned for at spise morgenmad.

Da vi kommer ned til bordet sidder alle de andre der. Selv min forældre er hjemme i dag så det er et perfekt tidspunkt at fortælle det på. Jeg får nogle sjove og spørgende blikke fra min fam. "Thor det her er min familie, familie det her er min kæreste Thor". Min mor nikker og smiler, min far nikker, smiler og ser overrasket på mig, mine søskende smågriner lidt, men der er ingen der siger noget.

Heldigvis afbryder min mor: "Jamen hvor er det hyggeligt at møde dig! Sæt jer endelig ned". Under hele morgenmaden snakker vi rigtig godt sammen alle sammen. Dog spørger mine forældre meget ind til Thor ahahah. "Hvor gammel er du så?" og "Har du nogle søskende?" "Hvad laver du i din fritid?" og "Går du også på gymnasie?". Til sidst må jeg afbryde og sige at vi går ovenpå.

Mit liv med CityboisWhere stories live. Discover now