Part 15 // Slåskamp

848 10 3
                                    

ISABELLA

Da jeg kommer ind er der nærmest ingen på gangen. Jeg begynder at gå mod mit skab. Men opdager så at der står en masse mennesker i en klump og kigger på et eller andet. Jeg maser mig ind til midten og går let i panik da jeg ser...

Jeg ser Thor slås med en anden dreng. Og jeg får et større chok da jeg ser at han at slås med min ex kæreste Malthe. Jeg skynder mig hen for at "rive" Thor væk fra ham. "Thor stop så" siger jeg lige inden han skal til at slå Malthe igen. Han stopper og ser op på mig. Jeg rejser mig og løber ud på toilettet. Nu ved jeg godt nok ikke hvad grunden er men han synes da overhovedet ik det er okay at han slås midt på skolen. Lidt efter hører jeg døren gå op. "Isa vil du il lige hører på mig". Jeg kan tydeligt hører at det er Thor. Jeg snøfter kort og nikker selvom jeg ved at han ikke kan se det. "Hør, han kom over og sagde at han jeg ikke fortjente dig og sådan nogle ting. Han var mega provokerende så jeg skubbede ham væk men så ja så begyndte vi bare at slås" siger han. Det lyder lidt som om han er ved at græde.

"Det var sødt at du forsvarede mig.. Men du skulle ikke havde startet en slåskamp. Det var meget forkert" siger jeg så efter stilhed i lang tid. "Det forstår jeg godt du synes".

Klokken ringer ind til time. Jeg kan hører Thor rejse sig og lidt efter en dør der lukker. Lige nu har jeg bare lyst til at ligge i min seng og græde.

Jeg ligger i min seng og ser The Notebook. Jeg pjækkede fra skole. Jeg ved godt det måske ikke burde være så sur på Thor. Men jeg vil heller ikke sige jeg var sur, nok mere skuffet. Men den gang jeg blev meget sur på Victoria, der blev han jo ikke sur på mig. Ej jeg må sige undskyld til ham så hurtigt som muligt. Jeg får en besked fra Anth.

Anthon og jeg er blevet mega gode venner på meget kort tid

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Anthon og jeg er blevet mega gode venner på meget kort tid. Han er helt klart min bedste drengeven.

Efter lidt tid går døren op og han kommer ind med ben&jerrys og to skeer.

"Hva så?" spørger anth. "Altså i starten var jeg faktisk ret skuffet over ham. Men jeg har indset at jeg faktisk burde sige undskyld. For Thor bar der for mig sidst det skete for mig med Victoria" forklarer jeg. Han nikker. "Lad os spise det her og se et afsnit af Riverdale, og så kan du tage hen og sige undskyld bagefter". Jeg smiler og starter afsnittet.

Mit liv med CityboisWhere stories live. Discover now