Part 11 // Familien

938 10 1
                                    

ISABELLA

Jeg vågner ved siden af Thor og smiler ved tanken om igår. Klokken er 09:34 så jeg beslutter mig for at stå op og lave morgenmad. Jeg skynder mig hen for at tage mit undertøj på og så tager jeg en af Thors trøjer fra skabet som også dækker min røv.

Jeg har stået i noget tid nu og lavet røræg og bacon og alt det der. Pludselig mærker jeg to hænder der tager fat om min talje. Jeg mærker små kys på min hals som får mig til at smile. Jeg vender mig om og ser Thor. Jeg er begyndt at drille ham meget med det der med at bide mig selv i læben, så det gør jeg selvfølgelig også nu. Lige som han skal til at kysse mig, bider jeg mig i læben, smiler og vender mig så om til maden igen. Han står tavs i lidt tid og så begynder han igen at kysse min hals, men denne gang efterlader han et sugemærke. Jeg vender mig om og ser på ham igen. "Hvorfor gjorde du det?" spørger jeg og skubber kærligt til hans skulder. "For at få dig til at stoppe med at drille" siger han og ligger sine læber på mine. Vi kysser i lidt tid men så siger jeg: "jeg bliver altså nødt til at holde øje med maden ellers brænder den på". Han sætter sig op på køkkenbordet og tager et stykke bacon. Jeg kigger irriteret på ham. "Tak for igår" siger han midt i det hele. Jeg ved overhovedet ik hvad skal sige og jeg synes faktisk det er lidt akavet så jeg begynder at rødme. Det ligger Thor vist mærke til. "Du behøver ik sige noget" griner han. Jeg kigger op på ham og smiler flabet, men sødt.

Efter vi har spist skal jeg til at hjem. Vi skal vist over til min onkel og tante idag hvilket jeg ikke rigtig magter. Heldigvis har de to mega søde babyer som jeg kan lege med ahahah. Jeg kysser Thor farvel og går ud ad døren.

"Heeej jeg er hjemmeee!" råber jeg til hele huset. "Hej skat" råber min mor. Jeg kan hører hun er i køkkenet så jeg går ud og krammer hende.

Derefter går jeg op til Augusta for at se hvad hun laver; hun sidder bare med sin mobil, så jeg siger bare hej og kramme hende og går så igen.

Så går jeg ind på Frederiks værelse og der sidder min 14-årige lillebror sgu med en pige ahaha. Jeg beslutter mig for at går hen og sige hej til pigen. "Hej jeg hedder Isabella - hvad med dig?" spørger jeg. "Jeg hedder Thea" smiler hun venligt. "Hyggeligt at møde dig" siger jeg så og går hen til Frederik for at sige hej.

Til sidst går jeg ind på Mikkels værelse. Og der sidder han og spiller GTA. Jeg går hen og roder i hans hår og går så videre ind på mit værelse hvor jeg skifter til noget afslappende tøj så jeg er klar til at tage af sted.

 Jeg går hen og roder i hans hår og går så videre ind på mit værelse hvor jeg skifter til noget afslappende tøj så jeg er klar til at tage af sted

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Mit liv med CityboisWhere stories live. Discover now