Part 17 // Reddet

827 10 0
                                    

ISABELLA

Jeg vågner og gør alt hvad jeg plejer at gøre når jeg vågner. Det er fredag i dag så jeg skal holde fest i aften hvilket er mega fedt. Jeg tager noget tøj på og går i skole.

 Jeg tager noget tøj på og går i skole

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Skoledagen er faktisk okay i dag. Der sker ik så meget og vi har tidligt fri.

Jeg kommer hjem kl 13.00 og skynder mig bare ud at handle ind med det samme. Skal både have alkohol, snacks og så nogle andre ting. Jeg køber nogle mokai, breezer, øl, vodka og så noget til nogle drinks. Har virkelig bare lyst til at være stangstiv i aften. Selvom jeg måske ikke burde.

Derhjemme sætter jeg mig og spiser et æble og venter på at Kamille kommer.

Kl er 17.03 og Kamille kommer ind ad døren med en stor taske. "Heeeej" råber jeg. Og hun svarer med et hej. "Kamille, kamille, kamille! Jeg ved ik hvad jeg skal tage på du må hjælpe miig!" siger jeg stresset.

"Hvad med den der grå stramme nederdel du har? Og så med en basic trøje til" svarer hun. "God ide, hvad tager du på?" spørger jeg hende. "En rød blonde top med nederdel" siger hun.

Vi går begge i bad (altså hver for sig ahaha) og gør os klar.

Vi går begge i bad (altså hver for sig ahaha) og gør os klar

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Vi stiller alt alkoholen og snacks klar til når folk begynder at komme

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Vi stiller alt alkoholen og snacks klar til når folk begynder at komme.

Kl er 20.30 og festen er mega godt i gang. Jeg er sgu blevet fuld men ikke så meget igen. Jeg står og danser med Ida og Emma. Kamille er sikkert sammen med Lauge. Pludseligt er der en eller anden der tager fat i min arm og river mig så hårdt med at jeg taber min drink. Jeg når lige og se at det er en dreng men jeg der ikke hvem. Jeg bliver hevet op på et værelse og han begynder at tage min trøje over hovedet og kysse mig op ad halsen. "Stop" siger jeg først stille. "Stop" siger jeg igen. Men han stopper ikke. "Stop nu!" råber jeg denne gang.

THOR

Jeg sidder og ser på Isa. Kæft hun er smuk. Jeg har virkelig overscoret. Men lige pludseligt ser jeg at der er en eller anden person som jeg ikke har set før der hiver hende med op ad trappen og hun ser ikke glad ud. Jeg går med op for at se om der skete noget. Da jeg er på gangen ovenpå hører jeg en råbe stop nu. Jeg skynder mig ind på det værelset hvor det kom fra og ser Isa der med en anden dreng. De laver tydeligvis noget som Isa ikke vil. Jeg går hen og tager fat i drengens trøje og hiver ham hårdt væk fra hende. "Hun vil tydeligvis ikke dit pis! Så fuck ned og find en anden end min kæreste!" råber jeg ind i hans ansigt. Han skynder sig bare at løbe væk.

ISABELLA

Jeg bliver så glad da jeg ser Thor komme ind på værelset og ligeså snart ham den klamme dreng er gået skynder jeg mig at kramme Thor. "Tak" hvisker jeg i krammet.

Mit liv med CityboisWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu