Part 2 // Pandekager

1.2K 11 2
                                    

ISABELLA

Næste morgen står jeg igen op ad min seng, tager tøj på og børste tænder. Jeg ligger lidt makeup; bare lidt concealer, mascara og farver mine øjenbryn.

Da jeg kommer nedenunder står Mikkel og laver pandekager

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Da jeg kommer nedenunder står Mikkel og laver pandekager. Mine øjne lyser op. Jeg elsker pandekager. Jeg går hen og krammer ham. "Du laver pandekager; Hvorfor?" spørger jeg mistænkeligt da det ikke helt kan passe at selveste Mikkel, min dovne storebror, står her og laver pandekager til morgenmad. "Jeg skal ik i skole idag, det skal i så jeg ville bare lige være verdens bedste storebror" smiler han. Jeg går op og vækker tvillingerne så de også kan få noget.

Efter morgenmad er det tid til skole så jeg tager overtøj på og begynder at gå mod bussen. I princippet kunne jeg køre da jeg har kørekort, men fordi jeg kun er 17 så skal der jo være en voksen med og mine forældre er ikke hjemme.

"Hey piger" siger jeg da jeg ser dem på gangen. Emma får først et kram, så Ida og så Kamille. "Hvorfor så glad?" spørger ida. "Jeg fik pandekager til morgenmad" smiler jeg. Pigerne ser helt jaloux ud. "Omg Isa dit outfit er on point idag" udbryder Kamille. "Jamen tak i lige måde" svarer jeg grinende. "Enig" hører jeg bag mig. Jeg vender mig om og der stå Thor, Anthon, Munke og Lauge. "Hey kan jeg hjælpe jer med noget?" siger jeg. "Jae altså du kunne tage på en date med mig?" svarer Thor selvsikkert. Han hår sidder uglet men på en mega lækker måde. Hans flotte grønne øjne bore sig ind i mine. Jeg smiler sukkersødt og siger: "måske en anden gang". Derefter vender jeg mig og går. Det lyder måske ondt men jeg kan godt lide at spille lidt hard to get overfor ham.

I den første time skal vi have Pernille. Hun virker faktisk som en virkelig god lærer. "Nå godmorgen allesammen. Idag skal vi starte op på noget nyt som vi skal arbejde med i de fleste dansktimer. I skal lave en fremlæggelse om et land. Og i skal være i grupper af 3 eller 4...". Jeg giver Kamille, Emma og Ida skal-vi-være-sammen blikket. "... og jeg har allerede lavet grupperne" siger hun.

"Kamille, Lauge og Julie" jeg griner svagt fordi jeg ved at Kamille ikke kan fordrage ham.

"Ida, Alfred og Emma"
"Line, Nikolaj og Rasmus"
"Isabella, Victoria og Thor"
Hun forsætter til alle har en gruppe.

Okay fedt jeg er i gruppe med Thor og en eller anden random pige. Jeg sender Kamille et panisk blik.

Hun lister sig over til mig og hvisker: "Victoria er skolens såkaldte dulle".

Jaaa min dag kan ikke blive bedre.

Nu er min skoledag endelig overstået og det er tid til at komme hjem og slappe af i min dejlige seng. Men i det øjeblik jeg træder ind ad døren er der alt andet end ro. Augusta og Frederik har hver sin ven med hjemme. Og Mikkel sidder i stuen og spiller et eller andet skydespil med fuld volume. Jeg smider mit overtøj og skynder mig op i min seng.

Min mobil bipper midt i den vigtigste scene i filmen og det irriterer mig, men jeg sætter filmen på pause og tjekker beskeden som er fra Kamille:

Min mobil bipper midt i den vigtigste scene i filmen og det irriterer mig, men jeg sætter filmen på pause og tjekker beskeden som er fra Kamille:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Fedt fest på fredag det skal nok blive godt. Nå tilbage til Netflix.

Mit liv med CityboisWhere stories live. Discover now