Part 4 // Festen

1.1K 12 1
                                    

ISABELLA

Idag er det fredag. Og fredag betyder fest. De sidste par dage har jeg undgået Thor og det er egentlig gået meget godt. Men idag skal jeg til fest og det skal han også så jeg er sgu lidt nervøs. Vi er hjemme ved Kamille for at gøre os klar. Hun lægger min makeup for det er hun lidt bedre til end mig. Emma og Ida er her også. "Sid nu stille Isa" siger Kamille. "Jaja men er du ikke snart færdig?" spørger jeg utålmodig. Endelig bliver Kamille færdig og vi får alle tøj på til festen.

Isabellas tøj:

Vi går til festen da den ikke holdes så langt væk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vi går til festen da den ikke holdes så langt væk. Man kan tydeligt hører hvor det er da der er højt musik som kan høres langt ned ad gaden. Da vi kommer ind ad døren lugter.. nej stinker her af alkohol og sved. Jeg kigger lidt rundt og opdager så alle pigerne allerede er skredet. Så her står jeg til en fremmeds fest helt alene. Jeg sætter mig op til baren og får en øl. Pludselig bliver jeg revet med hen til en gruppe mennesker som spiller 'jeg har aldrig'. Man skal drikke hvis man har, og lade vær hvis man ikke har. Blandt menneskemængden spotter jeg Thor. Gud han er lækker. Oh lord! Han har en hvid ret gennemsigtig trøje på så man kan skimte hans sixpack. "Jeg har aldrig haft sex" siger Lauge højt for at overdøve musikken. De fleste drikker undtagen mig, Kamille og en anden pige jeg tror hedder Maria. Thor sender mig et overrasket blik jeg ser bare koldt på ham. Efter vi har spillet i et stykke tid går jeg på toilettet. Jeg har drukket lidt men ikke så meget. Ude på toilettet står jeg lige og retter lidt min makeup og sådan lige indtil døren går op. Thor står i døren lidt og kommer derefter ind. "Hej Isa" siger han "du ser godt ud". "Tak hvad laver du her?" spørger jeg. "Ville bare lige snakke med dig" han låser døren og stiller sig hen til vindueskarmen. "Hvorfor skred du bare den anden dag efter kysset? Og hvorfor har du ignoreret mig?". "Jeg fortrød" svarede jeg kort. "Hvorfor? Gjorde jeg noget forkert?" spurgte han. "Nej, du gjorde intet forkert...." jeg holder en lille pause. "For et par år siden var min ex mig utro så jeg har haft det lidt svært med at knytte mig med drenge" forklarer jeg. "Det er jeg ked af at høre... men vil du ik lade vær med at ignorer mig for jeg vil gerne være din ven". Jeg smiler "Jo self" siger jeg så og går hen og krammer ham. "Jeg vidste ikke sådan en køn pige som dig var jomfru" siger han drillende. Jeg giver ham en lammer på skulderen.

Vi har danset og haft det mega grineren hele aftenen, men nu er jeg træt. Jeg kan ikke finde nogle af pigerne så jeg bliver sgu lidt irriteret. Midt på dansegulvet støder jeg ind i Thor. "Du ser træt ud" konstaterer han. Jeg nikker bekræftende. "Vil du ikke med hjem til mig" jeg kigger håbløst op "jeg kan sove på gulvet" forsætter han. Jeg nikker og vi begynder at gå. Jeg skriver en hurtigt besked til Kamille.

Hjemme ved Thor smider jeg mig hurtigt på sengen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hjemme ved Thor smider jeg mig hurtigt på sengen. Han finder en madras på og tager hans tøj af undtagen boxershorts. Omg han er da bare pæn altså. Jeg er så træt. "Thoooar vil du ikke hjælpe med at få mit tøj af?" spørger jeg. Han tager først min trøje af og giver mig så en af hans alt for store trøjer på. Så tager han min nederdel af og hjælper mig under dynen. Nu hvor jeg tænker over det kan det godt være at jeg har fået lige rigeligt at drikke. Thor ligger sig på gulvet.

Jeg ligger længe og prøver at falde i søvn med det lykkedes ikke. "Vil du ikke komme her op og ligge?" spørger jeg sødt. Han rejser sig stille og ligge sig bag mig. Han tager armen rundt om mig og trækker mig helt ind til sig. Jeg føler mig tryg og falder hurtigt i søvn.

Mit liv med CityboisWhere stories live. Discover now