Part 19 // Augustas fyr

761 11 0
                                    

THOR

Jeg er vej hen for at hente Augusta hos hendes veninde. Det bliver faktisk fint at lære Isas søster lidt bedre at kende. Da jeg holder uden foran adressen venter jeg lige 5 min og så kommer hun ud af døren.

"Velkommen til min mega seje bil" siger jeg da hun træder ind ad døren. "Mange tak" siger hun og griner lidt. Det første stykke tid snakker vi ikke så meget sammen, vi hører mest bare musik og synger med.

"Du husker at passe godt på Isa, ik?" siger hun pludselig. Jeg skruer lidt ned for musikken. "Jo selvfølgelig, hvorfor skulle jeg ik det?" svarer jeg hende for at forsikrer hende. "Jeg ved bare at hun elsker dig meget, og hun vil blive knust hvis du sårede hende" siger hun så. Hun lyder lidt som sin far ahahaha. "Jeg skal nok gøre mit bedste" siger jeg og smiler.

"Nå nu vil jeg høre lidt om hvad der sker i dit liv Augusta?" siger jeg nysgerrigt. "Ik så meget". Det kom meget hurtigt og hun blev helt  rød i kinderne. Jeg ved godt hvad der foregår. "Er der en bestemt fyr?" siger jeg så for at drille lidt. "Måske, men du må ik sige noget til Isa!" svarer hun bedende. "Okay så det er vores hemmelighed" siger jeg lige inden vi drejer ind i indkørslen.

"Tak for turen" siger Augusta da vi træder ind ad døren. Jeg smiler. "Vi er hjemme!" råber hun så jeg er lige ved at blive døv.

Isabellas synsvinkel:

Jeg høre nogle råbe og regner stærkt med at det er Augusta og Thor. Jeg løber ned i køkkenet og der står de jo. Jeg krammer hurtigt Augusta og så smutter hun ovenpå. Derefter giver jeg Thor en krammer og takker ham for at hente min meget glemsomme søster.

"Skal vi ikke se en film?" spørger Thor. "Jo du vælger bare og så laver jeg popcorn imens". Da jeg har lavet popcorn går jeg ind i stuen og ser at han har valgt en gyser. "Ej ik en gyser" griner jeg. "Jo en gyser" siger han og smiler smørret.

Under filmen får jeg en besked fra Anth:

Jeg siger til Thor at Anthon kommer og han nikker bare

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg siger til Thor at Anthon kommer og han nikker bare. Han er vist ret opslugt af filmen ahahah.

Mit liv med CityboisWhere stories live. Discover now