Part 8 // Thor er fuld

1K 10 1
                                    

ISABELLA

Lauge får det præcist samme konsekvens som Thor fik. Altså han skal snave den pige (eller dreng for den sags skyld) som han synes er mest lækker. Jeg griner indeni for jeg håber så meget at han vælger Kamille. Der går lidt tid hvor han højst sandsynligt overvejer hvem han skal vælge, men så rejser han sig og går over til....

Kamille! Jaaaaaa endelig kysser de ahahah. De snaver i et stykke tid ig de ser ud til begge at nyde. Da de trækker sig kigger Kamille med det samme over på Emma, Ida og jeg. Hun rødmer, men vi sidder alle 3 bare og griner lidt og blinker.

Aftenen går rigtig godt, vi hygger os allesammen rigtig meget. Lige så stille begynder folk at tage hjem. Og jeg, som den spion jeg nu er, så at Lauge og Kamille gik sammen, hvad mon de skal? ;)

Jeg har ikke drukket så meget, men det har Thor tilgengæld. "Isaaaa, vil du ikke sove hos mig skat?" spørger Thor inde fra stuen. Jeg står i døren og siger farvel til de sidste. Da jeg lukker døren lunter jeg ind i stuen og ser at Thor ligger på gulvet. "Jo hvorfor ik?" siger jeg og smiler story til ham.

Jeg går hen for at hjælpe ham op, så jeg rækker min hånd ned til ham men i stedet for at han rejser sig op, så hiver han mig med ned på gulvet. Jeg ligger ovenpå ham med et ben på hver side. Han smiler kækt og låser vores læber sammen. Jeg kysser selvfølgelig med og vi udvikler det til et snav. Thor begynder lige så stille at kysse mig ned langs halsen og trække op i min trøje. Men så trækker jeg mig. "Undskyld Thor men har ik lyst når du er fuld" siger jeg meget stille, men stadig så han kan høre det. Han nikker, smiler og siger så at det er okay.

"Men isaaa vi du iiiiik hjææææælp mig ooooop i seeeengeeen?" spørger han sødt. "Joooo deeeet vil jeg da geeeerneee" griner jeg. Jeg får mega deja vu til første gang Thor og jeg sov sammen. Vi kommer op på Thors værelse og han smider sig i sengen med det samme. Først hjælper jeg ham med at få hans trøje og bukser af og hjælper ham under dynen. Og så tager jeg selv mig tøj af så jeg står i undertøj. Jeg har bralette på så jeg kan sagtens sove i den.

Da jeg vender mig om ser jeg at Thor ligger og stirrer på mig, han rødmer lidt da jeg buster ham. Jeg griner bare stille af ham og ligger mig i sengen under dynen. Lige inden vi ligger os til at sove giver jeg ham et kys på munden. Vi lægger os i ske og falder hurtigt i søvn.

Mit liv med CityboisWhere stories live. Discover now