Part 22 // Er han hjemme?

785 9 1
                                    

ISABELLA

Jeg vågner op i min dejlige seng. Jeg magter slet ikke i skole, men heldigvis har jeg sommerferie om en uge og det bliver mega fedt. Jeg skal til Maldiverne med min fam. Og så er jeg i gang med at overtale mine forældre til at lade mig tage til USA med Kamille, Ida og Emma. Nå men jeg står op og gør alt det jeg gør om morgenen.

Jeg går hen til busstoppestedet med Augusta og Frede

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Jeg går hen til busstoppestedet med Augusta og Frede. I dag er skoledagen ret nem. Vi skal have dansk først hvor vi bare skal rydde op. Så skal vi have matematik hvor vi skal gøre rent. Efter det skal vi have tysk hvor vi skal se en eller anden film.

Jeg savner Thor og jeg tror jeg er klar til at tilgive ham. Jeg går hjem fra skole fordi jeg kom for sent til bussen og ikk magtede at vente en time på en ny. Jeg smider hurtigt min taske af derhjemme og spørger så Mikkel om han ikke vil køre mig over til Thor.

Da jeg står foran Thors hoveddør har jeg ingen ide om hvad jeg vil sige. Jeg ringer på. Det er Krista der åbner døren efter ca 30 sekunder. "Hej Krista. Jeg ville bare høre om Thor er hjemme?" spørger jeg og smiler til hende. "Nej desværre ikke lige nu. Men jeg tror ikke der går så lang tid så du kan bare vente på hans værelse hvis du vil?" siger hun. "Ja det vil jeg gerne".

Da jeg har siddet på Thors værelse i ca en halv time og tænkt over hvad jeg skal sige høre jeg endelig nogle komme op ad trappen. Thor træder ind ad døren og der breder sig et stort smil på hans læber da han ser at jeg sidder der. Han smider sine ting og skynder sig hen til mig for at kramme mig. Det er dejligt endelig at være i hans trygge arme igen. Midt i krammet hvisker jeg: "Jeg tilgiver dig".

Thor trækker sig fra krammet og vi får øjenkontakt. Han ser først i mine øjne og så ned på mine læber. Efter lidt tid ser han igen i mine øjne. Jeg nikker lidt som et tegn på at han gerne må. Han læner sig stille ind mod mig og vores læber mødes. Det har jeg virkelig savnet. Det starter som et blidt og romantisk kys. Men udvikler sig til et snav. Thor giver tegn til at jeg skal svinge mine ben rundt om hans hofter så det gør jeg. Han går mod sengen og "smider" mig ned i den. Vi ligger og snaver lidt i sengen. Jeg "vender os om" så jeg ligger øverst og begynder at kysse ham ned langs halsen og ned ad maven. Det er som om hans mave er blevet bedre siden sidst. Jeg tager hans shorts og boxers ned og så begynder jeg ellers bare. (Det er virkelig akavet at skrive ahahah. Men hvis i ikke har regnet ud endnu så giver Isa et blowjob til Thor). Jeg kan fornemme at han nyder det.

Da jeg er færdig kravler jeg op og kysser ham og ligger mig så ved siden af ham. "Jeg elsker dig" siger han. "Jeg elsker også dig" svarer jeg. Og sådan falder vi i søvn.

Mit liv med CityboisDonde viven las historias. Descúbrelo ahora