Part 21 // Tilgivelse?

713 9 1
                                    

ISABELLA

Det er en uge siden at Anthon kyssede mig. Jeg har været i skole men har undgået Thor.

Jeg tager makeup og tøj og gør alle de der morgenting og så går jeg ik skole.

Jeg tager makeup og tøj og gør alle de der morgenting og så går jeg ik skole

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I skolen er det ret easy. Jeg hører ikke super meget efter fordi jeg ikke kan stoppe med at tænke på Thor.

Vi har lige fået frikvarter. "Isa vi tager på oc i dag og sådan er det!" siger Kamille. Ida og Emma står ved siden af hende. Jeg nikket silke og smiler taknemmeligt. Jeg er glad for at de prøver at muntre mig op.

Efter skole tager vi toget til oc. Pigerne går op og bestiller til dem og mig imens jeg finder et bord. Jeg går ud på terrassen. Der ser jeg alle bois sidde, jeg kigger på dem og spotter Thor. Han har ikke opdaget mig, men det har Victoria som sidder ovenpå hans skød. Hun tager fat i hans kæbe og begynder at snave ham. Han kysser med. Jeg mærker stik i mit hjerte. Altså jeg ved godt jeg fuckede det lidt op. Men for det første var det ANTHON der kyssede MIG. For det andet har vi i princippet ikke slået op. Og for det tredje så er der kun gået en fkn uge og så sidder ham allerede der og snaver med Victoria. Da de trækker dig ser Thor mig og vi får øjenkontakt. Jeg skynder mig at vende mig om og løbe hen til pigerne. Jeg fortæller dem hvad der lige er sket.

Thor kommer gående hen til vores bord og jeg aner ik hvad jeg skal gøre af mig selv. "Må jeg ikke lige snakke med dig, Isa?" spørger han. Jeg nikker stille. For jeg vil jo gerne være sammen med ham. Jeg elsker ham og jeg vil så gerne kysse ham. "Hva så?" spørger jeg da vi er kommet ud på toilettet. "Hør jeg ved det er mega dumt at jeg går rundt og kysser med Victoria. Jeg gør det fordi jeg gerne vil glemme hvor meget jeg har lyst til dig. Jeg forventer ikke at du tilgiver mig men du skal bare vide at jeg har tilgivet dig. Jeg ved godt det ikke var din skyld. Jeg elsker dig Isa og håber at du kan tilgive mig en dag for jeg savner dig" siger han. Aww hvor er han bare sød. Men han har stadig virkelig såret mig. "Det var sødt sagt Thor. Men du har gjort mig meget ked af det. En god start ville være at slutte hvad end du har med Victoria" jeg smiler og går så ud til pigerne.

Jeg sidder og snakker med pigerne på oc. Lige pludselig kan vi høre noget råben ude fra terrassen. "Tak for lort Thor. Du skal i hvert fald ik tale til mig igen" råber Victoria. Thor kigger på mig og smiler. Jeg smiler igen.

Mit liv med CityboisWhere stories live. Discover now