Part 10 // Jeg elsker dig

1K 9 1
                                    

ISABELLA

"Isa, vil du ik nok lade mig forklare?" spørger han stille. Det ligner han er ved at græde. Jeg tænker længe over det før jeg svarer...

"Thor du har virkelig gjort mig ked af det, jeg vil gerne lige tænke, okay?" siger jeg og venter på hans reaktion. Han nikker stiller og går sin vej.

Jeg løber grædende hen og sætter mig på en bænk lidt længere hen ad vejen. Der sidder jeg alene i lidt tid inden der kommer en dreng på min alder hen til mig. "Hej" siger han og smiler. "Hej? Kender jeg dig?" spørger jeg koldt. Han rækker hånden ud "Anthon, fra parallelklassen" siger han. Jeg tager imod hans hånd: "Isabella". "Det ved jeg, du er Leifs dame" siger han så. Jeg kigger undrende på ham. "Hvem er Leif?". "Det er det vi kalder Thor" svarer han. Okay nu giver det bedre mening. "Det går desværre ik så lige nu" indrømmer jeg. Anthon sætter sig ved siden af mig på bænken. "Hvad er der sket?". Jeg kigger op på ham og siger så: "jeg så et billede på insta af ham og Victoria der kyssede". Anthon ser overrasket på mig. Der er stille i lidt tid. "Hør Isabella, jeg tror altså at der er en god forklaring hvis du bare lader Thor fortælle dig hvad der skete" siger Anthon så. Jeg nikker stille og rejser mig fra bænken. "Tak Anthon". "Så lidt". Jeg begynder at gå. "Hey Isabella må jeg ikke få din snap?" spørger han. Jeg går over og giver ham min snap og går så tilbage til festen, hvor jeg vil finde Thor.

Da jeg ser Thor går jeg over mod ham. "Du får 5 minutter på terrassen til at forklare" siger jeg bestemt. Jeg begynder at gå og håber på at han følger med.

"Forklar" siger jeg da vi når derud. "Prøv at hør jeg var bare taget til den her fest for at hygge mig og jeg stod og dansede med Lauge og Anthon. Men pludselig kunne jeg mærke en der træk fat i mig. Det var Victoria og uden jeg kunne nå at gøre noget trak hun mig ind til et kys. Det varede i sådan 0,5 sek, men åbenbart har en af hendes venner taget et billede af det. Jeg sværger det betød ingenting okay? Det er dig jeg kan lide Isa" fortæller han. "Hvordan kan jeg vide at det ikke bare er noget du finder på?" siger jeg spydigt. "Isa jeg ville aldrig gøre det mod dig, jeg elsker dig" siger han. Wow Wow Wow vent lige. Har han lige sagt han elsker mig? Jeg smiler stort og springer op i skødet på ham så jeg sidder med et ben på hver side. Uden at tøve kysser jeg ham. Det er ikke voldsomt men mere et romantisk kys. Vi trækker os. "Jeg elsker ogs dig" siger jeg og smiler stort igen.

Vi rejser os op og går ind igen. "Vil du ik med hjem til mig istedet for" spørger Thor lige da vi er trådt ind. "Jo, jeg finder lige Kamille og siger det" råber jeg tilbage. Jeg går og leder lidt da jeg pludselig finder Kamille i et hjørne, stå og snave med Lauge ahahah. Jeg afbryder kort og siger at jeg tager hjem og går så grinende væk.

Thor og jeg træder ind ad døren til hans hus. Lige da vi har taget vores overtøj af presser Thor mig op ad døren. Det er ikke på en hård måde, men en lidt mere blid måde. Så begynder at kysse mig. Det starter stille ud, men udvikler sig hurtigt. Jeg svinger mine hænder om hans nakke. Hans store hånd bevæger sig ned til mit lår, som han klemmer hårdt. Jeg hopper op i hans favn og låser mine ben om hans hofter. Da han slipper væggen og begynder at gå får jeg først et chok, men stoler derefter på Thor. Han bærer mig ovenpå og snart mærker jeg min ryg mod madrassen.

Mine hænder finder han ultra bløde hår og begynder at rode lidt rundt i det. Thor slipper mine læber og kysser mig i stedet på halsen. Uden at ligge mærke til hvad jeg gør finder jeg mine hænder ved kanten af han trøje. Hurtigt får han smidt trøjen. Der går ikke mange sekunder før vi begge ligger i undertøj.

Jeg vil ikke miste min mødom til nogen andre end Thor. Hans kys bliver mere og mere dominerende og jeg klager ikke. Nu virker som det perfekte tidspunkt til at tage skridtet videre - og ja så har jeg mistet min mødom til Thor Farlov.

Credit til @camillapedersen501

Mit liv med CityboisDonde viven las historias. Descúbrelo ahora