26.

654 39 16
                                    

Se starostí v očích se zeptal, "jsi si tím jistý?" Začervenal jsem se, "prosím, přestaň se ptát. Víš, že se právě teď hodně stydím..." Tommy toužebně vydechl a posadil se na mně. Přetáhl si tričko přes hlavu a já zůstal zírat na jeho dokonalé břicho. Zvedl jsem pohled k jeho očím. Vysvlečením trika se mu vytvořil sexy rozcuch. Pousmál jsem se, "máš fakt nádherný tělo." Tommy hlasitě polknul, "už dost těch sladkých řečí. Šílíme z tebe." Vzal mé dlaně do svých, propletli jsme si prsty a pomalu ke položil vedle mých ramen. Těžce se mi dýchalo, jak moc jsem byl na Tommyho soustředěný. "Newtie... omlouvám se... jestli ti ublížím... ale už se nedokážu ovládat..." Viděl jsem v jeho touhou naplněných očích střípek lítosti. Samovolně jsem se usmál, "tak se neovládej." Tommymu se zablesklo v očích a začal mě hluboce líbat. Dlaněmi zlehka tlačil ty mé do matrace. Oba jsme se zavřenýma očima spoléhali na instinkty. Vyhledával jsem jeho rty stejně tak jako on útočil na ty mé. Náhle jsem dal polibek do prázdna. Víc jsem se natáhnul a spokojeně uždíbl z jeho rtů. Hrál si se mnou a já proti tomu nenamítal ani nejmenší. Opět jsem byl bez jeho rtů a opět jsem se je vydal hledat o trochu výš, když v tom... Dostal jsem polibek z boku na krk. Ujel mi vzdech. Tommy se toho chytil a střídal dýchání, přejíždění rty i nosem a líbání na právě onom místě. Bylo to až neuvěřitelně skvělé, že jsem ho chtěl odtáhnout, ale ruce mi jistil on. Nezbývalo než se tomu poddat, kroutit se a vzdychat. Pozvedl jsem nohu v koleni a narazil jí na Tommyho rozkrok. Ten zakňučel, tím jak byl tvrdý a tím pádem i citlivý. Využil jsem toho a kolenem mu způsoboval rozkoš. Tommy zavzdychal a na chvíli přestal dávat pozor. Osvobodil jsem své ruce a přitáhl si ho k sobě do polibku, kde jsem se odvážil zapojit tentokrát i jazyk.

...

Ležel jsem na jeho hrudi. Ruku měl majetnicky přehozenou přes má ramena. Byl jsem unavený, bolavý, ale nejšťastnější kluk na celém světě.

"Tohle bylo úžasné," vydechl Tom.

"To ano," dodal jsem šeptem.

"Pořád se stydíš?"

"Jasně že jo."

"A pořád tě to bolí?"

"Na to se neptej, blbečku!"

Tommy se potichu zasmál, "jsi neskutečně roztomilý. A teď už spi."

"Dobře, ale budeš mě muset takhle držet celou noc," určil jsem si své podmínky. Je očividné, že to tak dlouho s nataženou rukou nevydrží. To by nedal nikdo.

"I kdyby jsi byl proti, tak bych tě nepustil," objal mě i druhou rukou, víc si mě k sobě přitáhl a hodil přeze mě nohu.

Už jsem usínal, ale to, co mě ihned poslalo do říše snů byl jeho nevinný polibek na mou tvář.

HIS BATTLE SLAVE (Newtmas) [DOKONČENO]Where stories live. Discover now