10.

749 46 10
                                    

Po pár zvucích kroků jsem před sebou ucítil teplo lidského těla. Udělal jsem miniaturní škvírku mezi prsty. Naskytl se mi pohled na Tomovo odhalené bříško. Raději jsem hlavu zvedl výš a dlaně si sundal z očí.

"Takovou ostudu tvé rodině bych si neodpustil," sebevědomě se ušklíbl.

"To se radši necháš zabít? A jinak jsi v pořádku?!" nechápal jsem ho… tu jeho hrdost a vůči mé rodině… loajalitu.

"To říkáš ty," uchechtl se a podíval se tak nějak… zvláštně. Ten pohled mě pohlcoval a tak jsem sebral všechnu sílu a koukl bokem.

"Obleč se," kuňkl jsem. Měl na sobě jen kraťasy, však nějaký chrániče tu být musí, no ne?

"Jsem," zasmál se a jednu ruku opřel těsně vedle mé hlavy o zamčené dveře. Zamračil se, "Newte, je ti dobře? Jsi celý červený…"

Do háje~

"To proto, že jsi to tu zaprděl," broukl jsem první krávovinu, co mě napadla, odstrčil ho a vyběhnul na chodbu. Tommy se hned objevil u mě a strčil mi do ruky své zaplé vodítko, "dávej pozor, abych se ti neztratil," a mrkl na mě.

Netrpělivě čekám vedle otce, až na řadu přijde Tommy. Zatím tři, co prohráli, zemřeli a čtvrtej to vzdal, když mu protivník vyrval spodní čelist. Bojím se, co se stane Tommymu. Opravdu že ano…

Nastal ten čas, kdy se Tommy, s namalováným číslem deset na zádech, objevil veprostřed stadionu. Jeho protivník byl o půl hlavy vyšší a jeho svaly byly více vyrýsované.

Celá tribuna skandovala jméno 'Gally'. Jméno, jehož nositel měl na zádech jedničku.

HIS BATTLE SLAVE (Newtmas) [DOKONČENO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat