7.

822 51 0
                                    

Učil jsem jej mluvit a pochopil jsem, že mnoho věcí nezná, tak jsem mu chtěl vysvětlit co nejvíc. Zdá se, že otec nad jeho vzděláním moc času nestrávil. Bylo mi s ním tak hezky, že jsem úplně zapomněl proč tu vlastně jsme.


Ležel jsem se zavřenýma očima na pohovce a přemýšlel nad Thomasem. Bylo zvláštní, jak jsem těch několik dní dokázal skrýt to, že jsem do něj až po uši zamilovaný. Co by řekl na to, kdybych se mu přiznal? Ví vůbec, co je to láska? Kdo ví...

"Myšlenkuješ?" ozvalo se šeptem u mého ucha.

Vykřiknul jsem a vymrštil se do sedu, "víš, jak jsem se lekl?!" Přitáhl jsem si jej za tričko a chtěl jsem mu dát symbolicky pěstí, ale zavčas jsem si vzpomněl, že by to Tom bral skutečně jako útok. "Říká se přemýšlíš, ne myšlenkuješ," poučil jsem ho.

Thomas nevypadal, že by mě nějak zvlášť poslouchal. Začal se přibližovat ještě blíž a bez přerušení očního kontaktu si vlezl obkročmo na můj klín. Bál jsem se, co nastane a tak jsem si s hraným povzdechem lehnul dozadu. "Jsi blbeček," prohodil jsem a tajně jsem doufal, že mě přestane uvádět do rozpaků.

"Co to znamená?" zavrněl s úsměvem, který nevěstil nic dobrého a nadlehnul nade mě.

Dal jsem mu ruce na hruď, aby se nemohl už víc přiblížit. Těžce jsem polkl.

Usmál se ještě širšeji (? :D) a začal mě neúprosně lechtat. Vrtěl jsem se jako žížala a mnohokrát narazil svým rozkrokem na ten jeho ve snaze utéct jeho rukám.

"Prosím, prosím!" škemral jsem. Tekly mi slzy smíchem a také jsem si moc dobře uvědomoval, že začínám rychle tvrdnout. Tom se jen smál a rukama neopouštěl má třísla, protože zjistil, kde mě to lechtá nejvíc. Kolikrát mi omylem zavadil o erekci, což jsem dával najevo spokojeným zakňučením.

Vstupní dveře se rozletěly a v nich stál otec přímo mačkající svůj náramek. Thomas spadl z pohovky a v neskutečných křečích se svíjel na zemi.

"Otče, dost!" vyběhl jsem k otci, ale Tom mi jednou rukou, kterou mi sevřel kotník zabránil otce jakkoli zastavit.

"Myslel jsem, že jsi už dost starý, abys ho zvládnul. Zklamal jsi mě, Newte."

HIS BATTLE SLAVE (Newtmas) [DOKONČENO]Where stories live. Discover now