25.

703 42 21
                                    

Z rukou mi vypadl tampón i dezinfekce. Začal jsem nervně chodit po svém pokoji v Oliverově domě. "To není možný! Patříš mně, takže tě můj otec nemůže zdrogovat, kdy se mu zachce!"

"Newtie~" pokusil se Tom něco říct, ale já si dál mlel své. Chytil mě tedy za ruce, aby zastavil mé nesmyslné pochodování. "Stalo se," pousmál se a pohledem se vpíjel do mých očí.

"Je mi to tak líto," vzlykl jsem.

Tommy si mě přitáhl blíž, "chceš mi pomoct a to je... vážím si toho. Opravdu."

"Nijak jsem ale nepomohl," zamumlal jsem do jeho trička.

"To říká kdo?" lišácky se uchechtl a shodil mě na postel.

"Thomasi, co to děláš?"

Ten pouze odešel zamknout a pak se vrátil, aby si mi sedl na kolena. Sklonil se ke mně a začal s lechtáním.

Fuu, už jsem se lekl.

Začal jsem se kroutit a svíjet. Byla to nevinná zábava, avšak můj rozkrok to viděl spíš jako předehru. Nechtěně jsem vystřelil pánví oproti jeho tělu. Ihned jsem si zakryl obličej. Styděl jsem se.

"Newtie? Newtie?"

"Aaah, nekomentuj to," zahuhlal jsem zahanbeně skrz dlaně. Ihned na to jsem cítil, jak mi po natěšeném rozkroku přejela Tomova dlaň. Odehnal jsem ji. "Dej mi chvilku," pípl jsem a zavřel oči.

Nahá babička... Nahatý Trump...

Moje mantra nechtěla zabrat.

Říkám: NAHATÁ BABIČKA, NAHÝ TRUMP!

Stále nic. Můj  problém se zvětšoval a pomalu mi lezl i do hlavy.

"Tommy~" kníkl jsem. Čím déle se nic nedělo, tím více rostla má touha ho mít v sobě, "pomiluj se už se mnou~". Rychle jsem sklopil pohled a začal si nervózně mnout dlaně.

"Zadrž," řekl Tom a zvedl mi lehce hlavu za bradu, "co jsi to řekl?"

"Prosím, nezlob se na mě za to," pípl jsem.

Tom se zhluboka nadechl, "myslel jsem si, že jsem to jen já, kdo to chce~". Vzal si mě do pevného objetí. "Nemáš ani tušení, jak těžké pro mě bylo, od toho, co jsem u tebe viděl to porno, se držet zpátky. Ale zvládl jsem to. Jediný důvod, proč jsem do toho ještě nešel... je...," oddálil nás od sebe na délku svých paží, "že ti nechci ublížit. Je mi líto, že mám téměř nulové zkušenosti-"

"Ale nikdy ses nezeptal, jestli to taky chci... protože, pokud bys to měl být ty... tak mi bolest nebude vadit~"

Oba jsme se na sebe usmívali. Pak se ke mně Tommy pomalu přibližoval s pohledem šelmy, která se dokonale ovládá. Sundal mi tričko a lehce mě polibkem položil.

S rukou na mé rváři začal oždibovat mé rty a já sotva stíhal držet tempo. Hlavou mi probíhalo jediné, a to: Za několik minut se mi splní můj velký sen~

HIS BATTLE SLAVE (Newtmas) [DOKONČENO]Where stories live. Discover now