43. Forever

564 33 13
                                    

Probudím se a uvidím u mě na židli sedět Bena s Ell v rukou. ,,Dobré ráno lásko" usměje se Ben, když zjistí, že jsem zhůru. ,,dobré ráno" usměju se na něj taky a potom se k němu nahnu pro polibek. Ell začne brečet a já se zasměju. ,, Ty chceš taky pozornost co?" Opatrně si jí od Bena převezmu a nakojim jí. ,,Dojdu pro snídani" pohladí mě po ruce a já přikývnu.

Když dokojim, zrovna přijde Ben a v ruce nese tác s müsli a jogurtem. ,,Pane bože, já mám hlad jak nikdy" řeknu a hladově se po míse vrhnu. Ben se tomu zasměje a když poklepu na místo vedle mě, lehne si ke mě a pustí se do svojí porce. Ell už leží ve svojí postýlce a usíná.

,,Jseš nejšikovnější lásko" řekne zničeho nic a dá mi pusu do vlasů. Položím si hlavu na jeho hruď a nasaju jeho typickou vůni. ,,Děkuju, ale nic světobornýho jsem nedokázala" zasměju se a on nesouhlasně zakýve hlavou. ,,Trdlo" řekne a začne mě hladit po zádech. ,,Konečně zase zhubnu" zamumlam mu do trička a on se zasměje. ,,Ty jsi nádherná pořád" řekne a já se na něj kouknu. ,,Hlavně po ránu co?" Řeknu ironicky a on chytne výbuch smíchu. ,,Ty jsi po ránu roztomilá" zašeptá mi do ucha. ,,To je výhra" řeknu a vezmu do ruky telefon.

,,To už je deset? Jsem spala nějak dlouho ne?" Zeptám se ho a on pokrčí rameny. ,,Vždyť máš na to nárok, tak proč ne" políbí mě a já mu to s radostí oplácim.Přetočí mě pod sebe a pohladí mě po boku. ,, Až doma, ano?" Odtrhnu se a on si povzdychne, ale přikývne.

,,Dobrý den" pozdraví nás mile doktor, který právě vejde dovnitř. Kouknu na Bena vědoucím pohledem a on vyprskne smíchy. ,,Tak jak se daří?" ,,Skvěle, Ell zrovna usnula, nakrmila jsem jí" řeknu a on se usměje. ,,To je dobře. Tak za týden by jsme vás mohli propustit a pokud půjde vše dobře, možná ještě dřív" usměje se a potom odejde. ,,To je fajn" řeknu a Ben přikývne.

O týden později:

Právě jedeme domů a já se neskutečně těším. Ell spinká v sedačce a my s Benem si potichu povídáme, aby jsme jí nevzbudili. ,,Je nádherná" řeknu a on se na mě koukne. ,,To má po tobě" mrkne a já se uculim. ,,Po obou" mrknu zase já a on se zasměje a přikývne.

Dojedeme domů a vejdeme dovnitř. ,,Tak jste tady!" Zavolá Joey a hned mě obejme. ,,To je tak skvělý, když už nemáš bříško" řekne a přitáhne si mě ještě blíž. ,,To teda, ale nemusíš mě hned škrtit" zasměju se a on mě s omluvným pohledem pustí. ,,Promiň" pokrčí rameny a já nad tím mávnu rukou. Potom přijdou i všichni ostatní a taky mě obejmou.Uděláme si oběd a potom se rozhodneme, že půjdeme na procházku.

Vyjdeme před dům a Ben si převezme kočárek s Ell. ,,Jak je na tom vaše dcera?" ,,Jste pyšní?" Ozývá se ze všech stran a my to ignorujeme a jdeme dál v doprovodu novinářů. ,,Nechtěli by jste nás nechat? My si chceme v klidu užít procházku" řekne Rami a všichni přikývnou. Novináři naštěstí ustoupí a my si v klidu užíváme procházku.

,,A až bude umět chodit, budu s ní jezdit na skluzavkách" řekne hrdě Joey a já se zasměju. ,,Beru tě za slovo a jsem si jistá, že po jedné zkušenosti nám jí s radostí přenecháš" zasměju se a on záporně zakýve hlavou. ,,Půjdeme dneska na večeři? Jenom my dva?" Zeptá se Ben potichu, abych to slyšela jen já a já se zářivě usměju. ,,Jasně" přikývnu a políbím ho.

Po asi hodinové procházce přijdeme zpět domů a já dojdu s Ell do naší ložnice, kde jí nakrmim a dám jí spinkat. Když usne, dojdu do koupelny, kde se vysprchuju a umyju si vlasy. Vyfénuju si je a narovnam. Na sebe si vezmu halenku a sukni a potom se jemně nalíčim.

 Na sebe si vezmu halenku a sukni a potom se jemně nalíčim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vyjdu z koupelny a na posteli uvidím Bena. ,,Ty si nádherná" řekne a políbí mě. ,,Děkuju, konečně zase bez břicha" zasměju se a Ben se mnou.

,,Lucy než se Ell probudí, měli by jsme být zpět. Kdyby se náhodou probudila,  prostě jí pohoupej a nech jí dal ležet" řeknu a ona přikývne. ,,Neboj, všechno zvládneme. Hlavně si to užijte" usměje se na nás a my přikývneme. Ben mě obejme kolem pasu a společně jdeme po ulici.

Sedneme si do restaurace a objednáme si jídlo. Celou dobu si povídáme a já vím, že Ben je prostě člověk, se kterým chci zůstat, ať se děje cokoliv. Dojíme a ruku v ruce restauraci opustíme.

Dojdeme domů asi ve 20:00 a uvidíme sedět Lucy s Ell na gauči, obklopené klukama. ,,Ahoj jsme doma" řeknu a všichni nám pozdrav oplatí. Sedneme si k nim na gauč a Lucy mi předá Ell.

Jsem šťastná, jako nikdy. Mám kolem sebe spoustu úžasných lidí, které miluju. Nikdy nezapomenu na to, jak jsme se setkali a co všechno jsme zažili. Díky nim se směju, míň brečím a problémy jsou s nimi maličkost. A tím to začíná, protoże nás čeká ještě spoustu let společné srandy, na které se moc těším. Prostě je neskutečně miluju a miluju svůj život.

KONEC!!!
Tak jsme na konci příběhu. Je to můj první dokončenej příběh a docela se mi líbí😊 ale všechno jednou končí a tenhle příběh končí dnes. Děkuju moc za veškerou podporu, ať už v ⭐ nebo 💬 jste prostě skvělí. A možná bude pokračovaní, ale ne hned.

DĚKUJU ❤❤❤

Our story/ Ben Hardy❤Where stories live. Discover now