8. one month

645 30 8
                                    

Probudím se a otočím se na druhý bok. Pomalu otevřu oči a rozhlédnu se po místnosti, která rozhodně nevypadá jako pokoj, ve kterém jsem se měla probudit. Rychle si sednu, ale hned toho lituju. ,,Au" zakleju a lehnu si zpět. Všimnu si, že jsme v Benovo pokoji a vybaví se mi včerejšek. Sakra! Vždyť já tady usnula...

Pomalu se zvednu a dojdu do ,,svého pokoje". Otevřu dveře a uvidím Bena spát v ,,mojí" posteli. No tak víc nádhernej pohled snad ani neexistuje. Potichu se vydám do koupelny, kde se vysprchuju a umyju si vlasy. Vylezu ven a kouknu na telefon. Je 7:30 a školu mám dneska od 10:30, takže stíhám i ranní běh. Šáhnu po svém oblečení, ale nikde není. Sakra! Já si ho nechala v pokoji. Plácnu se do čela a i s ručníkem obtočeným kolem mého těla potichu vejdu do pokoje.

Vezmu si z kufru věci a chci vejít zpět do koupelny, ale uslyším jeho hlas. ,,Jaké to krásné probuzení" usměje se a já se na něj kouknu. ,,Promiň, nechtěla jsem tě vzbudit a promiň nechtěla jsme usnout u tebe v pokoji" ,,to je v pohodě" usměje se. ,,Ještě chvilku budu spát a až budeš potřebovat odvézt do školy tak mě vzbuď" ,,jasně" odpovím a zalezu do koupelny, kde si vezmu bordovou teplákovku.

 ,,Ještě chvilku budu spát a až budeš potřebovat odvézt do školy tak mě vzbuď" ,,jasně" odpovím a zalezu do koupelny, kde si vezmu bordovou teplákovku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nazuju si svoje černé tenisky a ještě si udělám volný drdol. V domě je mrtvo, takže vyběhnu ven z domu a zase vlna blesků z fotoaparátů. To tady jako i spí nebo co? ,,Slečno co máte s Benem?" ,,Chodíte s Benem?" A spoustu dalších otázek. Na nic neodpovim a odběhnu od nich do nedalekého lesíka. Je to tu nádherné. Sednu si k nedalekému potůčku a užívám si to počasí. Po asi 10ti minutách usoudím, že bych se měla vrátit.

Běžím zpět a opět potkám novináře. Oběhnu je a vpadnu do domu. Vyběhnu schody a vejdu do pokoje. Ben už sedí na posteli a kouká do telefonu. ,,Kde si byla?" ,,Byla jsme si zaběhat. A zjistila jsme jediný. Nesnáším novináře!" Oba se zasmějeme a já se sehnu k svojí tašce a vytáhnu zní černé džíny a růžové body.

 Nesnáším novináře!" Oba se zasmějeme a já se sehnu k svojí tašce a vytáhnu zní černé džíny a růžové body

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Rozpustím si vlasy a vyjdu zpět do pokoje. Ben se na mě koukne a usměje se. ,,Sluší ti to, ostatně jako vždycky" ,,děkuju" usměju se a kouknu se na svoje tenisky, protože se začínám červenat. ,,Máme ještě čas?" ,,Jo asi půl hoďky, aby jsme tam stihli dojet" ,,dobře, takže dělám snídani" usměje se a odejde z pokoje. Zbalim si věci do školy a vyjdu z pokoje.

Our story/ Ben Hardy❤Where stories live. Discover now