35. finally

410 30 10
                                    

Z pohledu Lucy:
Vzbudím se a vstanu, abych šla udělat snídani. Kouknu na hodiny a uvidím 9:00. Všichni ještě spí, takže si potichu pustím písničky a udělám tvaroh s cukrem.

Pak se dojdu vysprchovat, protože než se vzbudí, času dost. Když se vysprchuju, vyfénuju si vlasy a pak si na sebe vezmu tepláky a tílko. Seběhnu schody zpět do kuchyně a uvidím Joeyho, jak sedí u stolu a kouká do blba. ,,Joey? Jsi v pohodě?" Zeptám se ho a on se na mě docela naštvaně koukne, což nechápu.

,,Ty víš, kde Katie je a jezdíš za ní?" Zeptá se naštvaně a smutně zároveň a ve mě hrkne. ,,Jak- jak o tom víš?" Zeptám se a pak mi dojde, že jsem tu nechala telefon. Odemknu ho a zjistím, že mi Katie psala.

Sweetie (K)🔒😍: všechno dopadlo
                             dobře😉❤

Přečtu si to a usměju se, protože jsem ráda, že je prcek v pohodě. Hned mě ale smích přejde, protože se kouknu na Joeyho. Sednu si a chytnu ho za ruku, kterou vytrhne. Povzdychnu si a začnu mluvit.

,,Víš... Stala se jedna věc a Katie musela pro dobro Bena a celkově vás odejít. Jediná já jsem byla u toho, když tu věc zjistila, takže mi řekla její plán, s kterým jsem sice nesouhlasila, ale nemohla jsem s tím nic dělat. No a teď se jí snažím co nejvíc pomoct" řeknu a Joey se na mě koukne. Přikývne a mě se uleví. ,,Věřím ti, ale dneska za ní pojedeme" řekne a já vykulim oči. ,,Joey, já nevím" ,,žádný nevím, mě se nezbavíš. Dneska jedem" řekne a já se rozhodnu neprotestovat.

Sním si snídani a pak už přijdou ostatní. Nají se a já uklidím nádobí do myčky. ,,Co budete dneska dělat?" Zeptám se a všichni se na mě kouknou. ,, Budete?" Nadzvedne obočí Rami a já přikývnu. ,,My jdeme s Joeym nakoupit, což vy nesnášíte" řeknu první blbost co mě napadne, ale musim se pochválit, protože oni opravdu nesnáší nakupování a Joeymu nevadí.

,,My se asi budeme koukat na filmy" pokrčí Ben rameny a já přikývnu. ,,Dobře" odpovím a vyběhnu schody, abych se oblékla. Když jsme hotová, je 10:30, takže ve 12:00 by jsme tam měli být. Rozloučíme se s klukama a vyjedeme.

Z pohledu Katie:
Vzbudím se brzy ráno kolem devátý a hned se dojdu vysprchovat. Umyju si vlasy a když vylezu ze sprchy, vyčistím si zuby a obleču si mikinu a legíny.

Dojde mi, že jsem ani Lucy nenapsala, jak jsem včera dopadla, a proto si vezmu telefon a napíšu jí

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Dojde mi, že jsem ani Lucy nenapsala, jak jsem včera dopadla, a proto si vezmu telefon a napíšu jí.

Me: všechno dopadlo dobře😉❤

Odložim telefon a seběhnu schody, abych si udělala snídani. Nakrájím si banán a rozhřeju si čokoládu, kterou to následně poleju. Sednu si do obýváku na gauč k televizi a pustím si film.

Film skončí a je 12:00. Vstanu a objednám si pizzu, protože jsem líná cokoliv dělat. Uslyším zvonek a je mi divný, že už by tu byli tak brzo, protože jsem si tu pizzu objednala asi před pěti minutami.

Vydám se ke dveřím, a když je otevřu, zůstanu stát s otevřenou pusou. ,,Joey?" Řeknu a bojím se, co udělá. Hned co to vyslovim ke mě přiběhne a pevně mě obejme. ,,Jsem strašně rád, že jsi v pořádku zlatíčko" řekne a dál mě drží v obětí. ,,Počkej, moc mě mačkáš, to nemůžeš" zasměju se a odtrhnu se, protože si myslím, že už teda ví i o mém těhotenství.

,,Lucy, říkala jsem ti, že to nejde..." Povzdychnu si. ,,Já vím, ale jak si mi ráno napsala, rozsvítil se mi displej a Joey to uviděl" ,,aha" řeknu a usměju se na něj. ,,Jsi hodně naštvaný?" Zeptám se a on zakýve hlavou. ,,Pokud mi to vysvětlíš, tak ne" řekne a já si povzdychnu. ,,Tak pojďte dál" řeknu a zrovna mi přijede pizza. Rozběhnu se pro ní a zeptám se, jestli nemá nějakou pizzu navíc, aby měla i Lucy s Joeym. Naštěstí mi řekne, že jo, takže si vezmu tři a zaplatím mu.

Odejdu zpět do domu a položím jídlo na stůl. ,,Ty jsi skvělá" usměje se Joey a Lucy přikývne. Pustíme se do jídla a já mezitím vyprávím.

,,No... Vlastně... Začalo to v Paříži, protože mi bylo každý den špatně a já už nevěděla, z čeho to je. Ten předposlední den, než jsme odjeli, mi Lucy řekla, ať si koupím těhotenský test a já to udělala a koupila si pro jistotu dva. A v noci, když jste všichni spali, jsme s Lucy šli do koupelny a já si ty testy udělala... No a jak už asi tušíš, vyšli pozitivně, takže jsem těhotná" Joey vyvalí oči, ale nenechám ho nic říct a pokračuju. ,,No a den předtím na fashion weeku řekl, že dítě zatím nechce, a proto jsem odešla" vydechnu a Joey mě hned obejme.

,,Teď už to chápu, ale za prvý. Ben by se na tebe nevykašlal a za druhý, byl by určitě rád a tam to řekl tak obecně. A za třetí, budu odteď vždy jezdit s Lucy, abys tu byla co nejméně sama" řekne a já se usměju. ,,Děkuju, ale to nemusíte" ,,ale my chceme" řekne Joey a Lucy přikývne. ,,No dobře, děkuju" řeknu a oni se usmějou. Dojíme pizzu a potom nám uvařím čaj. Povídáme si o všem možným a já se zase po dlouhé době cítím šťastná.

Po asi dvou hodinách se rozloučíme a Joey mi slíbí, že hned jak to bude možný, tak přijede. Obejmou mě a potom už jim mávám ode dveří. Je 14:45 a já absolutně netušim, co budu dělat.

Z pohledu Lucy:
Sedneme si s Joeym do auta a vyjedeme. Právě jsme byli v obchoďáku, aby jsme nakoupili za rekordní čas co nejvíc jídla, aby to nebylo podezřelý. ,,Jsem nejvíc šťastnej, že jsme jí zase viděl" ,,já jsem taky šťastná, protože od té doby se takhle ještě nikdy neusmívala" řeknu a Joey se zasměje. ,,Mrzí mě ale, že budu muset lhát klukům..." Řekne a já přikývnu. ,,Je to blbý no, ale tak co se dá dělat. Už jenom kvůli Katie to musíme zvládnout" Joey přikývne a potom už přijedeme domů.

Vyneseme tašky do domu a kluci nám přiběhnou pomoct. Pak už jen koukáme na filmy a jdeme spát.

Ahoj❤ tady je další kapitola a snad jsem vám trochu vynahradila tu včerejší, slabší kapitolu. Chci vám moc poděkovat za podporu, jste neuvěřitelní❤. Děkuji taky za každou ⭐ a 💬 dává mi to energii dál❤

Our story/ Ben Hardy❤Kde žijí příběhy. Začni objevovat