23. Hi, Hollywood!

558 34 18
                                    

Po vyhlášení všech cen a focení všech se všemi jsme se kluci rozloučili se známými a šli jsme do baru. Jak jinak že... Vešli jsme dovnitř a Joey nadšeně vypískl a doslova se rozběhl k baru. Já jsem nechtěla být pozadu, a tak jsem běžela za ním. Hned jsme si objednala kolu s rumem a potom, když jsme všichni dostali pití, jsme si sedli do boxu.

Já si sedla vedle Lucy, aby jsme mohli probrat vše, co jsme zmeškali a řekla jí vše od začátku až doteď. I o mé minulosti, prostě vše. A ona mě taky a bylo to super. Moc jsem si užila vyprávění, jak se poznali s Ramim a hodně jsem se u toho nasmála. ,,Pojď tancovat princezno" pošeptá mi Ben, když začne hrát pomalá hudba a já přikývnu.

Dojdeme na parket a Ben mě hned obejme kolem pasu. Opřu si o něj hlavu a začneme se pohybovat do rytmu písničky. Když písnička skončí, dá mi pusu do vlasů a potom spolu jdeme zpět do boxu. Po asi hodince se rozhodneme, že už pojedeme, protože Joey s Gwilem to trošku přepískli. Naskládáme se do limuzíny, která nás odveze před hotel.

Popřejeme si dobrou noc a všichni vejdeme do svých pokojů. Vykoupeme se a lehneme si do postele. Sednu si na Bena obkročmo a začnu ho líbat. Hned začne spolupracovat a mě dojde, že asi vím, co se dneska stane. Sjede rukama na můj zadek a já ho necham.

Přetočí mě pod sebe a koukne se mi s otázkou v očích do očí. ,,Chci to" řeknu a on se usměje. ,,Jseš si jistá? Nechci aby sis myslela, že musíme" ,,ano, jsem si stoprocentně jistá" řeknu a on mě políbí. Sundá mi tričko a potom i kalhoty. V tuhle chvíli mi to není dvakrát příjemný a on to asi pozná, protože zastaví. ,,V pohodě?" ,,Jo, jen se stydím" řeknu a on se na mě zase koukne. ,,Ty nemáš proč zlatíčko" mrkne na mě a já ho políbím. No a pak si to asi dokážete představit 😉.

Ráno se probudím a unaveně se přetočim na druhý bok. Hlavu zabořim do Benovo hrudě a znovu usínám. ,,Lásko vstáváme" řekne Ben a dám mi pusu na čelo. ,,Ještě ne, jsem hrozně unavená" zachumlam se do peřiny a uslyším jeho smích. ,,Ale my musíme vstávat. Já vím, že po včerejšku asi nechceš, ale jdeme na výlet lásko" řekne a začne mě líbat na krku.

Zamručím, ale otevřu oči. ,,Kolik je hodin?" ,,Půl devátý a měli by jsme vyrazit" ,,proč?" ,,Jedeme se kouknout na nápis Hollywood!" ,,Jo!!" Zaječím se vyletim z postele. Slyším jeho smích a pak mi dojde, že nemám oblečení. A doprdele. Rychle si přes sebe přehodit tentokrát svou mikinu a i s oblečením na dnešek se rozeběhnu do koupelny. Vysprchuju se a když vyjdu ven, vyfénuju si vlasy a vyčistím zuby. Dám si řasenku a potom se obléknu do šedého overalu, protože chci, aby mi bylo pohodlně.

Vyjdu z pokoje a v posteli uvidím Bena. Skočím k němu a obejmu ho. Dá mi pusu do vlasů a obejme mě jednou rukou kolem pasu. ,,Jak ses vyspinkala miláčku?" ,,V takhle hlubokém spánku jsem snad ještě nespala" usměju se a on taky. ,,Ještě aby ne, po včerejšku" mrkne na mě a já zčervenám. Zabořil hlavu do jeho hrudi a on se zase začne smát.

,,Zlato?" ,,Ano?" Zamumlam a zvednu pohled k němu, ale uvidím, že natáčí. ,,ježiš ne!" Řeknu a začnu se smát. ,,Kam že dneska jdeme?" Zeptá se a já se usměju. ,,Ven?" Řeknu a on se zasměje. ,,Takhle jsem to nemyslel" ,,já vím" mrknu ,,jdeme se kouknout na Hollywood!" Zakřičím a on se zasměje. Doba délky na instastory vyprší a přestane to nahrávat. Ben mě tam označí a k tomu napíše ,,my baby" a přidá místo, kde teď jsme. Zveřejní to a mě hned zavrní telefon.

Kouknu se na to a pak mobil odložim. Kouknu na Bena a ten se ke mě přiblíží a následně mě začne líbat. Sjede rukama níž a já se zasměju. ,,Ty si nenasytnej" ,,a ty se mi divíš? Mám u sebe nádhernou ženu, která je jenom a jenom moje" řekne a já se odtáhnu. ,,Já nejsem ničí" vypláznu jazyk a on poraženě přikývne. ,,Tak jdeme na snídani" řekne a společně vejdeme na chodbu.

Zrovna vychází i kluci a Rami s Lucy. Hned se pozdravíme a jdeme společně do restaurace. Sednu si opět vedle Lucy, aby jsme si mohli povídat a nechali kluky, aby si probírali ty jejich problémy. ,,Jste oba dneska nějací jiní, takový úplně plní energie a šťastný, je to to, co si myslím?" Zašeptá mi Lucy do ucha a já zase zčervenám. Opatrně přikývnu a Lucy vypískne. Kluci se na nás otočí a já si schovám hlavu do dlaní. ,, Co se děje?" Zeptá se Rami a já hned střelim po Lucy varovný pohled. ,,Ále nic" řekne, když si ho všimne a já si zase všimnu Benovo úšklebku, takže je mi jasný, že to pochopil. Kouknu na něj a on se usměje.

Když dojíme, nasedneme do auta a to nás odveze na místo. ,,Pane bože" řeknu, když uvidím nápis, který jsme vždycky chtěla vidět. Rozejdeme se do kopce a mě se nechce chodit, takže skočím na Joeyho a ten mě asi 30 metrů nese a pak si postěžuje, že je mu horko. Chytnu Bena za ruku a jdeme spolu nahoru. Ještě si to natočim a dám na svoje instastory. Když dojdeme dost vysoko, uděláme spoustu fotek a neskutečně se u toho nasmějeme. Hned si vyberu tu nejhezčí a dám jí na svůj ig.

Katie_Grey: my sweetie ⭐❤                        @ lucyboynton1

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Katie_Grey: my sweetie ⭐❤
                       @ lucyboynton1

lucyboynton1: my jsme ale krásné
                            😂❤❤
Katie_Grey: hlavně zezadu co?😂👌

benhardy: moje dvě zlatíčka❤⭐
Katie_Grey: jistěže❤
lucyboynton1: jooo❤❤❤

ramimalek: tady se někdo chlubí 😎
Katie_Grey: my se nemáme za co
                       stydět že?
                       @ lucyboynton1
lucyboynton1: my ne😎⭐

joe_mazello: a jak je ta fotka hezká,
                        když tam nemáte vidět
                        obličeje😉😘
Katie_Grey: debile😂👌
lucyboynton1: až budeš mít postavu
                            jako my, tak něco
                            říkej😉😘

mrgwilymlee: fešandy no, to se musí
                           uznat😘❤
Katie_Grey: alespoň někdo ❤
lucyboynton1: ty si můj kluk❤⭐

Po výletu dojedeme zpět na hotel a dáme si výbornou večeři. Pak se rozhodneme, že už půjdeme na pokoje, protože jsme všichni unavený. Vysprchuju se a zalehnu do postele. Ben přijde po asi deseti minutách a poslečně v objetí usneme.

Ahoj❤ tady je další kapitola tak snad se líbí❤❤❤ chci vám moc poděkovat za překročení 1300 přečtení, jste skvělí❤
  

Our story/ Ben Hardy❤जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें