34. lonely

415 27 10
                                    

O měsíc později:

Z pohledu Katie:
Už měsíc za mnou Lucy jezdí, co nejvíc to jde a podle jejího vyprávění se kluci hroutí, ale snaží se. Mě je hrozně smutno, protože nemám co dělat a celý dny myslím jen na ně. Brečím docela často a už i doktor mě upozorní, že bych měla být v menším stresu, protože to prckovi moc neprospívá. Takže se snažím být v klidu. Bříško ještě moc vidět není, ale zase není ani tak malý. K doktorovi bych měla jít zítra, takže dneska vidím pro procházku a film. Cinkne mi telefon a já se po něm natáhnu.

Baby❤(L): dneska přijedu❤

Me: uvařím něco dobrého😉❤

Rozhodnu se, že dojedu nakoupit, takže se dojdu převléct do mikiny a džínů.

Rozhodnu se, že dojedu nakoupit, takže se dojdu převléct do mikiny a džínů

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vyjedu do obchodu a nakoupím jen základní věci, abych to nemusela tahat. Když nakoupím vše potřebné, vyjdu z obchodu a v dáli uvidím novináře. Rychle zalezu do auta a odjedu domů.

Vše nanosim do domu a potom se rozhodnu, že udělám svíčkovou (pozn. Autora- vím, že v Anglii asi svíčkovou nedělají, tak snad neva😅). Zrovna jí dodělávám, když v tom zazvoní zvonek. Rozeběhnu se ke dveřím a hned jak je otevřu, skočím Lucy do náruče.

,,Pojď dál" řeknu, když se přivítáme a ona přikývne. ,,Tady to voní" řekne a já se usměju. Pamatuju si, jak mi asi před měsícem vyprávěla, že se Gwilovi povedlo jídlo a mě mrzí, že jsem to neochutnala...

Sedneme si ke stolu a začneme jíst. ,,Pane bože to je dobrý, já kvůli tobě snad přiberu" zakleje a já se zasměju. ,,Mě nepřekonáš, zachvilku budu jako balón" zasmějeme se a já si povzdychnu. ,,Zítra jdu zase na kontrolu, tak snad to bude dobrý" řeknu a Lucy mě chytne za ruku. ,,Určitě bude" ,,miminko by na ultrazvuku mělo být vidět kolem druhého měsíce, teď tam asi ještě nic nebude" řeknu a ona se usměje. ,,Pak mi to ukážeš" mrkne a já přikývnu. Když dojíme, dám nádobí do myčky a potom si dáme čaj.

Lucy odjede ve 14:45 a já se rozhodnu, že půjdu lehnout, protože jsme unavená. Lehnu si do postele a hned usnu.

Z pohledu Lucy:
Přijedu domů a přemýšlím jen nad Katie. Jsem ráda, že to zvládá a nestěžuju si a nehroutí se. Na druhou stranu si ale myslím, že by to Ben měl vědět...

Vejdu do domu a už teď vím, že Gwil vařil. Odnesu tašky s jídlem, co jsem koupila po cestě, do kuchyně a hned přijdou ostatní a pomůžou mi to vyložit.

Pak si sedneme ke stolu a Gwil nám přinese jídlo. Pustíme se do něj a když dojíme, dáme nádobí do myčky. Je 18:00 a my se koukneme na film. Film skončí a já se rozhodnu, že se půjdu vysprchovat, protože už je 20:30.

Vejdu do pokoje a jdu se vypsrchovat. Po sprše vejdu zpět do pokoje a lehnu si do postele.

Další den:

Z pohledu Katie:
Probudím se a kouknu na hodiny, které ukazují 10:30. U doktora mám být ve 14:00, takže času dost. Je mi jasný, že dneska Lucy nepřijede, protože sem nemůže jezdit každý den. Zvednu se a dojdu se vysprchovat. Po sprše si na sebe vezmu bílý overal a vlasy si stáhnu do culíku.

Je 1

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Je 1.7. a je asi 25°C, takže je horko jak něco. Sejdu schody dolů a k snídani si dám ovoce se šlehačkou. Vezmu si to k televizi a najím se u ní.

Když dojím, je 12:00 a já se rozhodnu, že se na oběd vykašlu, když jsem teď dojedla snídani. Docela se nudím, a proto se rozhodnu, že udělám letní úklid. Nejdřív umyju okna a potom utřu prach. Vytřu celý barák a zrovna je 13:30, takže vyjedu k doktorovi.

Přijedu tam a jen přijdu do čekárny, otevřou se dveře a sestřička mě pozve dál. ,,Dobrý den Katie, moc jsem se na vás těšil" usměje se mile doktor a já se usměju. ,,Posaďte se, koukneme na to" řekne a já si sednu.

,,Tak, chválím, že jste si vzala mojí radu k srdci a že už nejste tolik ve stresu, je to vidět. Miminko je naprosto v pořádku a vy podle všeho taky, takže se uvidíme zase za měsíc a to už vám dám fotku, protože teď by jste na tom nic moc neviděla" usměje se a já přikývnu. ,,Děkuju moc" řeknu a potřesu si s ním rukou a zvednu se. ,,Nashledanou" řeknu a když mi odpoví, vyjdu z nemocnice a odjedu domů.

Po cestě si ještě nakoupím nějaké jídlo a když přijedu, odnesu to dovnitř. Udělám si večeři a pak se vysprchuju a jdu spát.

Ahoj❤ tady je další kapitola😉. Napište mi jestli chcete, aby už se zase něco stalo, nebo ne😊

Our story/ Ben Hardy❤Where stories live. Discover now